Een SEO specialist nodig?

Een goede SEO specialist heeft 100% focus op de beste SEO strategie en helpt je om beter gevonden te worden in zoekmachines.

Vraag nu een gratis livescan aan!

SEO specialist

Wil je meer bezoekers op je website zonder daarvoor een hoog advertentiebudget uit te geven? Een SEO specialist zorgt voor de best mogelijke organische vindbaarheid in zoekmachines. SEO staat dan ook voor Search Engine Optimization (letterlijk vertaald: zoekmachine optimalisatie).

De SEO specialist kijkt naar zaken als Techniek, Content en Autoriteit bij het verbeteren van de positie in de zoekmachine.

Waarom heb ik een SEO Specialist nodig?

SEO doe je er niet even bij. Het is complex vak met een breed kennisgebied. Zo hebben techniek, content, autoriteit en concurrentie allemaal invloed op je positie in de zoekresultaten.

Onze SEO professionals hebben allemaal een eigen specialisme binnen het vakgebied. Zo komen we samen tot de beste oplossingen bij ieder SEO vraagstuk voor elke website.

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist werkt aan de organische vindbaarheid van websites. Dit betekent dat hij/zij ervoor zorgt dat een website, door middel van o.a. de juiste zoektermen, zo goed mogelijk gevonden wordt via de zoekmachines. Het doel hiervan is het verhogen van het websiteverkeer of het aantal conversies.

De term SEO klinkt tegenwoordig voor veel mensen bekend, maar welke werkzaamheden er onder vallen is voor mensen buiten het vak vaak onbekend. Het werken aan een verbeterde vindbaarheid van je website heeft namelijk onder andere te maken met de volgende onderwerpen:

  • Content: spreek je de juiste doelgroep aan, klopt de content met wat je bezoekers verwachten? En maak je gebruik van structured data?
  • On-Page SEO: dit gaat voornamelijk over de teksten, titels en beschrijvingen en koppen op de website. Welke informatie geef je je bezoekers en is het voor de bezoeker duidelijk waar op de pagina deze informatie te vinden is?
  • Autoriteit: we bekijken hoe het linkprofiel eruitziet, of er waardevolle links zijn naar je website en of hier kansen liggen.
  • Techniek: hierbij werken we o.a. aan de laadtijd van de pagina’s, 404 pagina’s en de toegankelijkheid van je website.

SEO specialist inhuren of zelf doen?

Een SEO specialist inhuren? Doe dit als je de best mogelijke resultaten wilt behalen. Wil je zelf je SEO doen, dan adviseren wij een SEO training te volgen. Kennis en ervaring zijn een must voor succesvolle resultaten!

Onze SEO strategie

Een SEO strategie is maatwerk. We leggen je graag uit welke stappen wij nemen om de beste SEO strategie voor jouw situatie te maken:

1. Onderzoeken

Onze SEO specialisten onderzoeken wat er beter kan op je website en bij welke zoekvragen er kansen liggen. Daarbij kijken we naar techniek, inhoud en autoriteit.

2. Plan maken

Met de resultaten van het onderzoek maken we samen een plan om de juiste focus te leggen binnen de SEO strategie.

3. Optimaliseren

Afhankelijk van jouw wensen, kunnen wij optimalisaties op de website voor je uitvoeren, of we maken een instructie waarmee je zelf aan de slag kunt. Bij het doorvoeren van technische verbeteringen schrijven we een briefing voor de webbouwer.

4. Monitoren

Maandelijks rapporteren we de resultaten en brengen we advies uit over de op te pakken zaken voor de komende maand. Zo ben jij precies op de hoogte van wat er is gebeurd en wat de behaalde resultaten zijn.

Ga voor resultaat

De resultaten, daar doen we het natuurlijk voor. Stijgende lijnen en hogere posities in de zoekresultaten geven onze SEO experts energie! Onze klanten weten daar alles van!

Wat onze klanten over ons vertellen:

Second opinion voor jouw SEO strategie

De live SEO scan kan ook functioneren als een second opinion. Deze live analyse voeren we bij elkaar aan tafel (of online) uit, met een kop koffie. We leggen je persoonlijk uit wat de kansen en verbeterpunten zijn voor jouw website. Zo is er alle ruimte voor al je vragen en onduidelijkheden!

Scroll to Top

Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden.