9+

Maaike Hoedelmans

Content specialist

Maaike versterkt het team van Onder als content- en SEO-specialist. Ze heeft marketing en communicatie gestudeerd in Tilburg. Oorspronkelijk komt ze uit Brabant, maar woont nu bijna een jaar in het gezellige Groningen. 

Ze is dol op reizen, nieuwe culturen ontdekken, en thuis tijd doorbrengen met vrienden en familie. Ze houdt ervan om nieuwe recepten te proberen, DIY-projecten te doen, te sporten en actief te zijn op social media.

 

Meer over Maaike Hoedelmans

 • Wat is je favoriete muziek en wie je is favoriete artiest?
  Ik luister graag naar Pop en Country muziek, met Taylor Swift als mijn favoriete artiest. Haar muziek brengt me terug naar mooie momenten en ik houd ook van haar nieuwste nummers. Binnenkort woon ik de ‘Era’s Tour’ bij, waar ze nummers van al haar albums zal zingen!
 • Favoriete vakantiebestemming
  Utah, Amerika, staat bovenaan mijn lijst. Ik heb er een tijd gewoond en keer graag terug voor de prachtige natuur. Of het nu gaat om een roadtrip, hiken of skiën, Utah heeft het allemaal. Een hoogtepunt was het hiken van Angels Landing.
 • Wat heb je nog op je bucketlist staan?
  Ik wil heel graag mijn PADI duikcertificaat halen. De onderwaterwereld fascineert me en dit staat al lang op mijn lijstje om te verkennen.
 • Wat voor boeken lees je en waarom?
  Vooral romantische boeken die lekker snel weglezen, maar soms ook informatieve boeken over onderwerpen die mijn aandacht pakken. Mijn favoriete boeken zijn ‘The Seven Husband of Evelyn Hugo’ en ‘Fall and rise’.
 • Welk eten kunnen we je 's nachts voor wakker maken?
  Een warm koekje van Crumbl of een kaasfrietje van Shake Shack.
Ga naar Linkedin

Heb je vragen?

Neem contact op! :) wij helpen je graag verder met al je SEO vragen

SEO vraag stellen