Junior Technisch SEO specialist

Zorgen voor optimale zichtbaarheid. Jouw SEO-adviezen zetten de websites van onze klanten in de schijnwerpers. 

Algoritmes, zoektermen, organische vindbaarheid. Jij bent als junior technisch SEO specialist helemaal thuis in de technische wereld van websites. Het liefst ben je de hele dag aan het experimenteren om websites hoger in Google te laten komen. Net als wij! Bij ons bureau Onder in Zwolle leren wij je de fijne kneepjes van het vak.

Jouw functie

Websites vindbaar maken. Makkelijker gezegd dan gedaan, toch? Gelukkig speel je geen verstoppertje als het gaat over het samenstellen van de juiste zoektermen. Sterker nog, daar blink je juist in uit! SEO legt de fundering voor een goede online marketingmix. Die fundering ga jij voor verschillende klanten uit verschillende branches leggen of versterken. Denk aan klanten als Peugeot, KliMate of Voys. Jij blijft groeien in dit technische vak als junior technisch SEO specialist bij het:

 • uitvoeren van technische analyses. Bijvoorbeeld met Search Console, Deepcrawl of Screaming Frog.
 • adviseren van onze klanten en hun developers/webbouwers.
 • doorvoeren van technische wijzigingen in WordPress.
 • uitvoeren van zoektermanalyses.
 • maken van rapportages.

Wij zijn Onder

Een hoge positie scoren in Google voor onze klanten, dát geeft ons energie. Aangenaam, wij zijn Onder, een klein specialistisch SEO-bureau in hartje Zwolle. Wij hebben de ambitie om één van de beste SEO-bureaus in Nederland te worden. Te hoog gegrepen? Zeker niet. Binnen ons team steken we continu de koppen bij elkaar om boven verwachting te presteren. In dit vak ben je namelijk nooit uitgeleerd. Waar Google steeds slimmer wordt in het lezen van teksten, zetten wij continu stappen in het onderzoeken, analyseren en optimaliseren van websites. Uiteraard binnen het SEO-vakgebied, want daar ligt onze kracht.

Je komt terecht in een team met 3 collega’s. Stuk voor stuk specialisten die de SEO-taal als geen ander spreken. Geen zorgen, we praten niet de hele dag in vakjargon. Binnen no time weet je precies wat we bedoelen met termen als SEO-migratie of structured data. In de tussentijd zitten we elke donderdagmiddag bij elkaar om te kijken wat beter kan in onze dienstverlening. Jouw ideeën zijn hier ook zeker welkom. Ook proberen we als het even kan elke dag samen te lunchen terwijl we een rondje wandelen. Even de benen strekken!

Wie ben jij?

Je wilt alles leren over de technische wereld van SEO. Logisch, want de zoekmachines ontwikkelen zich continu. Met jouw leergierige instelling spring je graag in het diepe om alles te ontdekken binnen dit vakgebied. Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en zelfstandig. Ook heb je:

 • een HBO-werk- en -denkniveau.
 • minimaal 1 jaar werkervaring, bijvoorbeeld als technische online marketeer, technisch SEO specialist of webmaster.

Wat we jou bieden

Toegegeven, het is soms hard werken als junior technisch SEO specialist bij Onder. Daar mag dan ook de nodige beloning tegenover staan. Voor deze fulltime functie mag je daarom rekenen op:

 • een goed salaris.
 • een MacBook van de zaak plus een tweede beeldscherm bij ons op kantoor.
 • 35 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek. Verplichte vrije dagen staat niet in ons woordenboek. Je mag zelf weten of je werkt of vrij bent tijdens tweede paasdag, Hemelvaart of andere feestdagen.
 • veel persoonlijke ontwikkeling en personal branding.
 • de mogelijkheid om regelmatig thuis te werken,  mits de afstand woon-werk groot genoeg is.

Solliciteren

Dit is het, jouw baan! Wacht daarom niet langer en solliciteer vandaag nog door te mailen naar Martijn Hoving via martijn@onder.nl. Vergeet niet om zowel jouw cv als motivatiebrief in de bijlage te zetten. Stuur je sollicitatie vóór 23-10, want dan sluit de vacature. Wie weet proosten wij binnenkort op jouw nieuwe functie als junior technisch SEO specialist!

Scroll to Top

Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden.