9+

Wij zijn Onder!

Wij zijn klaar voor de aftrap, en klaar om jou te helpen in de competitie op Google. Wij geloven dat een goede online marketingstrategie begint met een stevig fundament in zoekmachineoptimalisatie. Ons team kan de voorzetten geven voor jouw marketing team of als je liever ons in de spits hebt om te scoren op Google? Wij staan voor je klaar.

Ongeacht of je een SEO-strategie wilt uitstippelen en zelf uitvoeren, of de gehele SEO-campagne in onze ervaren handen wilt leggen, wij zijn jouw team.

SEO bureau Onder

Onze passie voor topposities in Google heeft ons gevormd tot gedreven SEO-specialisten. Ons doel is duidelijk: onze klanten laten schitteren met zoektermen die er écht toe doen. En niet alleen dat, we ondersteunen jou op alle fronten van SEO:

⚽️ technische optimalisaties om de concurrentie zoek te spelen
⚽️ content verbeteringen om penalty’s van Google te voorkomen
⚽️ jouw online autoriteit vergroten om de scheidsrechter van Google te overtuigen

Wij trainen iedere dag!

foto spel tafelvoetbal door collega's van bureau Onder

Iedere dag zijn wij bezig met zoekmachineoptimalisatie. Als klein en flexibel bureau hebben we het voordeel dat we snel kunnen schakelen en nieuwe ideeën direct kunnen testen. Onze succesverhalen worden gevormd door innovatieve experimenten die onze klanten naar de overwinning leiden. Benieuwd naar ons team?

Ons team van sterspelers staat al te popelen om het SEO-veld te betreden en met jou samen te werken. Onze teamfoto is zelfs genomen op het midden van een voetbalveld – een knipoog naar ons enthousiasme voor het spel én SEO. Samen bouwen we aan een winnende strategie, zodat jouw bedrijf het balbezit op Google verovert en de competitie achter zich laat.

Balbezit op Google?

We begrijpen dat er veel SEO-teams zijn, maar bij Onder zijn we anders. Onze aanpak is creatief, gedurfd en doelgericht. We scoren niet alleen hoge posities in Google, maar zorgen ook voor een lang balbezit(duurzame groei van je online zichtbaarheid). Kies voor ons en ontdek onze zoekmachine optimalisatie tactieken die scoren.

Laten we samen geschiedenis schrijven in de Google-competitie. Ondersteund door onze expertise en passie voor het spel, zal jouw bedrijf succesvol zijn in elke zoekmachine competitie, zonder buitenspel te staan recht op het doel af.

Neem vandaag nog contact met ons op en we laten je zien hoe we de bal aan het rollen brengen voor een glorieuze overwinning in de online wereld. Geen rode kaarten, alleen fair play en topprestaties!

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
  • Inzichten en tips op het gebied van SEO
  • Voor beginners en gevorderden
  • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
    best practices tot eigen cases
  • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.