Wij zijn Onder!

We ondersteunen je op het gebied van zoekmachine optimalisatie: volgens ons de bouwsteen van een goede online marketing inzet. Of je nou op zoek bent naar een SEO strategie en zelf de uitvoer wil doen of de gehele SEO campagne in onze handen wil leggen: we zijn er voor je.

Passie voor posities in Google

Onder is ontstaan vanuit een passie voor goede posities in Google. De drive om daar uiteindelijk terecht te komen met de zoektermen die er voor onze klanten toe doen, maakt ons goede SEO specialisten. Daarnaast helpen we je met hele hele SEO spectrum: technische verbeteringen, content aanpassingen en linkbuilding.

Durf te experimenteren

We zien zoekmachine optimalisatie steeds meer als een experiment gedreven vak, in plaats van een kennisvak. Dat wil zeggen dat we voor veel klanten verschillende manieren testen om SEO factoren te beïnvloeden. We zijn een klein bureau wat als voordeel heeft dat we vrij flexibel zijn, ook in het doorvoeren van de experimenten. Nieuwsgierig naar ons team? ↓

Martijn

Martijn Hoving

Martijn Hoving is de oprichter van Onder. Als ervaren SEO specialist helpt hij de vindbaarheid van je website te verbeteren. Ook geeft Martijn online marketing advies en trainingen, waarin SEO de boventoon voert.

Met een grote voorliefde voor Frankrijk reist Martijn, met name in het kampeerseizoen, graag af naar het land. Buiten het kampeerseizoen stapt hij graag op zijn racefiets of gaat hij hardlopen.

Ineke Withaar-Colijn

Ineke Withaar-Colijn is Online Marketeer bij Onder. De SEO en SEA worden met enthousiasme en een kritische blik aangepakt om te werken naar de beste resultaten. 

Thuis is ze graag druk met het haken van knuffels voor haar dochters, tuinieren of het lezen van een goed boek. Buitenhuis gaat Ineke regelmatig naar de sportschool of een stuk zwemmen.

Kirsty de Wit

Kirsty de Wit heeft tijdens haar stage bij Onder het diploma Mediamanager behaalt. Momenteel is ze actief als parttime Online Marketeer werkt ze met veel plezier aan zowel de social media als SEO. 

Winkelen, op het terras zitten met vriendinnen of een goed boek behoren tot haar favoriete bezigheden. En voor de ultieme ontspanning reist ze graag af naar Vlieland.

Scroll to Top

Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden.