Wij zijn Onder!

We ondersteunen je op het gebied van zoekmachine optimalisatie: volgens ons de bouwsteen van een goede online marketing inzet. Of je nou op zoek bent naar een SEO strategie en zelf de uitvoer wil doen of de gehele SEO campagne in onze handen wil leggen: we zijn er voor je.

Passie voor posities in Google

Onder is ontstaan vanuit een passie voor goede posities in Google. De drive om daar uiteindelijk terecht te komen met de zoektermen die er voor onze klanten toe doen, maakt ons goede SEO specialisten. Daarnaast helpen we je met hele hele SEO spectrum: technische verbeteringen, content aanpassingen en linkbuilding.

Durf te experimenteren

We zien zoekmachine optimalisatie steeds meer als een experiment gedreven vak, in plaats van een kennisvak. Dat wil zeggen dat we voor veel klanten verschillende manieren testen om SEO factoren te beïnvloeden. We zijn een klein bureau wat als voordeel heeft dat we vrij flexibel zijn, ook in het doorvoeren van de experimenten. Onze cases vertellen een aantal van de succesverhalen. Nieuwsgierig naar ons team? ↓

Scroll to Top

Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden.