Ons team

Ons team bestaat uit ervaren SEO specialisten die met meerdere jaren ervaring breed inzetbaar zijn in de SEO wereld. Ons bedrijf is gebouwd op een paar kernwaarden namelijk: specialisme, ondersteuning en persoonlijke relatie. Hiermee heeft ons bedrijf al meerdere successen behaald en helpen we veel verschillende soorten bedrijven.

Eline Barten

Eline Barten

Technisch SEO & CRO Specialist

Eline Barten is Technisch SEO Specialist bij Onder. Na kennis gemaakt te hebben met Online Marketing tijdens de opleiding Commerciële Economie verdiept zij zich nu verder in de wereld van SEO.

In haar vrije tijd kookt en bakt ze graag. Daarom staat ze regelmatig in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen.

Ineke Withaar-Colijn

Ineke Withaar-Colijn

SEO Specialist

Ineke Withaar-Colijn is Online Marketeer bij Onder. De SEO en SEA worden met enthousiasme en een kritische blik aangepakt om te werken naar de beste resultaten.

Thuis is ze graag druk met het haken van knuffels voor haar dochters, tuinieren of het lezen van een goed boek. Buitenhuis gaat Ineke regelmatig naar de sportschool of een stuk zwemmen.

Kirsty de Wit

Kirsty de Wit

SEO Specialist

Kirsty de Wit heeft tijdens haar stage bij Onder het diploma Mediamanager behaalt. Momenteel is ze actief als parttime Online Marketeer werkt ze met veel plezier aan zowel de social media als SEO.

Winkelen, op het terras zitten met vriendinnen of een goed boek behoren tot haar favoriete bezigheden. En voor de ultieme ontspanning reist ze graag af naar Vlieland.

 

Kris

Kris

SEO Stagiair

Kris Burghout is beginnend SEO-specialist en stagiair Mediamanager bij Onder. Met een achtergrond in de IT-sector is hij technisch ingesteld en een uitblinker in service en creative problem solving. Hij heeft zijn passie gevonden in de marketing en gemotiveerd om zichzelf te bewijzen als professional!

In zijn vrije tijd is Kris vaak te vinden in de sportschool of met zijn kameraden op een terrasje!

Mariska Snoek

Mariska Snoek

Content & SEO Specialist

Mariska Snoek is content en SEO specialist bij Onder. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het verbeteren van content om ervoor te zorgen dat de best mogelijke resultaten behaald worden.

Thuis geniet ze vooral van haar gezin, een lange wandeling met de hond en gaat ze graag naar de sportschool.

Martijn Hoving

Martijn Hoving

Oprichter & SEO Specialist

Martijn Hoving is de oprichter van Onder. Als ervaren SEO specialist helpt hij de vindbaarheid van je website te verbeteren. Ook geeft Martijn online marketing advies en trainingen, waarin SEO de boventoon voert.

Met een grote voorliefde voor Frankrijk reist Martijn, met name in het kampeerseizoen, graag af naar het land. Buiten het kampeerseizoen stapt hij graag op zijn racefiets of gaat hij hardlopen.

Okke-Jorn van der Meulen

Okke-Jorn van der Meulen

Linkbuilding specialist

Okke-Jorn van der Meulen is SEO en Linkbuilding specialist bij Onder. Met 8 jaar werkervaring in verschillende commerciële (marketing)rollen gaat zijn pad verder in de SEO.

In de afgelopen jaren heeft Okke-Jorn een voorliefde ontwikkeld voor China en gaat hij graag backpacken in de afgelegen Chinese landschappen die we kennen uit de programma’s van filmmaker Ruben Terlouw. Buiten het reisseizoen loopt hij graag hard, doet hij graag vechtsport of wandelt hij lange afstanden.

Wil je ook Onder deel van ons uitmaken?

Bekijk onze vacatures! we zoeken altijd extra hulp bij het web nóg beter maken :)

Onder vacatures

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

David de Jong

Marketing Manager Solarfields

De specialistische kennis en gestructureerde aanpak van Martijn en Ineke heeft Solarfields enorm geholpen met onze positionering in de (online) markt. Denk hierbij aan de wireframes van van onze website, de vindbaarheid van onze organisatie, de invulling van onze online campagnes en tips over het zoekgedrag van onze belangrijkste doelgroepen.

Edward Bartels

Eigenaar Klimate en Gloeilampgoedkoop

Altijd een meedenkende en professionele blik op onze SEO vraagstukken. Hiermee bereiken we een mooie en stabiele groei op ons SEO bereik, met als kers op de taart een nummer 1 positie voor een van onze belangrijkste zoekwoorden binnen 1 jaar na livegang van onze site!

Paulien Hooikammer

Marketing medewerker Camping Si-Es-An

Samenwerken met Martijn & Ineke ervaren wij als zeer prettig. Ze denken met je mee, hebben vele ideeën en zien de extra punten waar meer uit te halen valt. Wij zien onze marketing groeien in de overzichtelijke rapportages en kunnen op die manier prettig verder werken met een sterke basis achter de hand. Komen we er even niet uit? Martijn en Ineke hebben er een oplossing voor!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Wij werken onder andere voor deze bedrijven

Wordt ook klant
peugeot

OnderBouwing

We delen graag onze kennis en ervaring
  • Inzichten en tips op het gebied van SEO
  • Voor beginners en gevorderden
  • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
    best practices tot eigen cases
  • Een kijkje achter de schermen bij Onder