Ons team

Ons team bestaat uit ervaren SEO specialisten die met meerdere jaren ervaring breed inzetbaar zijn in de SEO wereld. Ons bedrijf is gebouwd op een paar kernwaarden namelijk: specialisme, ondersteuning en persoonlijke relatie. Hiermee heeft ons bedrijf al meerdere successen behaald en helpen we veel verschillende soorten bedrijven.

Bart van Heulen

Bart van Heulen

SEO Specialist

Bart van Heulen is SEO specialist bij Onder. Na een aantal jaren te hebben gewerkt aan de sales kant van online marketing producten kwam de interesse steeds meer om de diepte van de wondere wereld van SEO in te duiken. Hij heeft een eigen website gebouwd en is hier bij het begin begonnen. Bij Onder neemt hij de kans om zichzelf verder te specialiseren binnen het SEO vak.

Bart heeft naast zijn werk bij Onder sterke affiniteit met het maken van lekker eten op de BBQ. Daarnaast rijdt hij ook graag op zijn motorfiets.

Ineke Withaar-Colijn

Ineke Withaar-Colijn

SEO Specialist

Ineke Withaar-Colijn is Online Marketeer bij Onder. De SEO en SEA worden met enthousiasme en een kritische blik aangepakt om te werken naar de beste resultaten.

Thuis is ze graag druk met het haken van knuffels voor haar dochters, tuinieren of het lezen van een goed boek. Buitenhuis gaat Ineke regelmatig naar de sportschool of een stuk zwemmen.

Ivo Nijboer

Ivo Nijboer

SEO Specialist

Ivo Nijboer is SEO specialist bij Onder. Na jarenlang gewerkt te hebben als generalist binnen de online marketing. Met name vanuit de content werkzaamheden en het herschrijven van linkstructuren, werd de wens voor een verdiepingsslag binnen SEO steeds sterker.

Hij vindt het fijn en leuk om samen met de klanten en collega’s van Onder mee te groeien. Met name de technische kant wekt zijn interesse en kan hij nog veel leren van zijn collega’s.

Na werktijd besteed hij graag tijd aan zijn jonge gezin, lekker eten/koken en zijn passie vissen.

Jesse Commandeur

Jesse Commandeur

SEO & Linkbuilding specialist

Jesse Commandeur is SEO & Linkbuilding specialist bij Onder. Hij helpt bedrijven met het vinden van relevante links en verwijzingen naar hun website (linkbuilding). Dit doet hij omdat verwijzingen een enorme impact kunnen hebben op de autoriteit van een website. Jesse, maar ook zijn vriend Google, is er dol op!

In het weekend is Jesse vooral veel onderweg. Hij gaat graag naar een terrasje in de stad, of naar een voetbalwedstrijd van zijn favoriete voetbalclub. Samen met zijn vrienden beleeft hij hier de mooiste momenten.

Leanne la Faille

Leanne la Faille

SEO specialist

Leanne la Faille is SEO specialist bij Onder. Bij haar vorige baan schreef zij al SEO-proof blogs, maar realiseerde ze zich dat er nog zoveel meer over SEO valt te leren en ontdekken. Wat ze leuk vindt is om de opgedane kennis toe te passen bij verschillende bedrijven en websites. Het kijkje in andermans keuken en afwisseling vindt ze erg prettig.

Naast haar werk wandelt ze graag met de hond en vindt ze het gezellig om uit eten te gaan en nieuwe gerechten te proberen.

Linde van Gurp

Linde van Gurp

SEO specialist

Linde van Gurp is SEO specialist bij Onder. Ze is vrij nieuw in het vak, maar is enorm leergierig. De uitdaging vindt ze dan ook het leukste. Samen met hulp van collega’s ontwikkelt ze zich steeds verder op het gebied van SEO.

In haar vrije tijd onderneemt ze graag iets met haar dochter, luistert ze naar muziek van onder andere Ed Sheeran en spreekt ze af met vrienden.

Mariska Snoek

Mariska Snoek

Content & SEO Specialist

Mariska Snoek is content en SEO specialist bij Onder. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het verbeteren van content om ervoor te zorgen dat de best mogelijke resultaten behaald worden.

Thuis geniet ze vooral van haar gezin, een lange wandeling met de hond en gaat ze graag naar de sportschool.

Martijn Hoving

Martijn Hoving

Oprichter & SEO Specialist

Martijn Hoving is de oprichter van Onder. Als ervaren SEO specialist helpt hij de vindbaarheid van je website te verbeteren. Ook geeft Martijn online marketing advies en trainingen, waarin SEO de boventoon voert.

Met een grote voorliefde voor Frankrijk reist Martijn, met name in het kampeerseizoen, graag af naar het land. Buiten het kampeerseizoen stapt hij graag op zijn racefiets of gaat hij hardlopen.

Tristan Staal

Tristan Staal

SEO Specialist

Tristan Staal is SEO Specialist bij Onder. Hij haalt veel energie uit het verbeteren van de online resultaten van bedrijven. Hij wil zich graag verder ontwikkelen in alle facetten van SEO.

Naast werken bij Onder speelt hij graag tennis bij PAF Zwolle en is hij bezig met de voorbereiding op de halve marathon van onze mooie stad.

Wil je ook Onder deel van ons uitmaken?

Bekijk onze vacatures! we zoeken altijd extra hulp bij het web nóg beter maken :)

Onder vacatures

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

Wij werken onder andere voor deze bedrijven

Word ook klant
peugeot

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
  • Inzichten en tips op het gebied van SEO
  • Voor beginners en gevorderden
  • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
    best practices tot eigen cases
  • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan