Ons team

Ons team bestaat uit ervaren SEO specialisten die met meerdere jaren ervaring breed inzetbaar zijn in de SEO wereld. Ons bedrijf is gebouwd op een paar kernwaarden namelijk: specialisme, ondersteuning en persoonlijke relatie. Hiermee heeft ons bedrijf al meerdere successen behaald en helpen we veel verschillende soorten bedrijven.

Eline Barten

Eline Barten

Technisch SEO & CRO Specialist

Eline Barten is Technisch SEO Specialist bij Onder. Na kennis gemaakt te hebben met Online Marketing tijdens de opleiding Commerciële Economie verdiept zij zich nu verder in de wereld van SEO.

In haar vrije tijd kookt en bakt ze graag. Daarom staat ze regelmatig in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen.

Emma Geerts

Emma Geerts

SEO & Online Marketing Stagiaire

Emma studeert Communicatie en is ook stagiaire bij Onder. Vanaf het begin van haar opleiding heeft zij de meeste affiniteit met marketingcommunicatie. Daarnaast vond zij daar ook het werken met SEO direct interessant. Bij Onder komt zij alles te leren over SEO en Online Markeitng. Daarnaast zal ik een onderzoeksopdracht uitvoeren rondom de interne communicatie.

Naast het stage lopen bij Onder houdt zij zich ook veel bezig met spoken word en gaat zij graag op pad met vrienden.

Ineke Withaar-Colijn

Ineke Withaar-Colijn

SEO Specialist

Ineke Withaar-Colijn is Online Marketeer bij Onder. De SEO en SEA worden met enthousiasme en een kritische blik aangepakt om te werken naar de beste resultaten.

Thuis is ze graag druk met het haken van knuffels voor haar dochters, tuinieren of het lezen van een goed boek. Buitenhuis gaat Ineke regelmatig naar de sportschool of een stuk zwemmen.

Jesse Commandeur

Jesse Commandeur

SEO & Linkbuilding specialist

Jesse is SEO & Linkbuilding specialist bij Onder. Hij helpt bedrijven met het vinden van relevante links en verwijzingen naar hun website (linkbuilding). Dit doet hij omdat verwijzingen een enorme impact kunnen hebben op de autoriteit van een website. Jesse, maar ook zijn vriend Google, is er dol op!

In het weekend is Jesse vooral veel onderweg. Hij gaat graag naar een terrasje in de stad, of naar een voetbalwedstrijd van zijn favoriete voetbalclub. Samen met zijn vrienden beleeft hij hier de mooiste momenten.

Kirsty de Wit

Kirsty de Wit

SEO Specialist

Kirsty de Wit heeft tijdens haar stage bij Onder het diploma Mediamanager behaalt. Momenteel is ze actief als parttime Online Marketeer werkt ze met veel plezier aan zowel de social media als SEO.

Winkelen, op het terras zitten met vriendinnen of een goed boek behoren tot haar favoriete bezigheden. En voor de ultieme ontspanning reist ze graag af naar Vlieland.

 

Mariska Snoek

Mariska Snoek

Content & SEO Specialist

Mariska Snoek is content en SEO specialist bij Onder. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het verbeteren van content om ervoor te zorgen dat de best mogelijke resultaten behaald worden.

Thuis geniet ze vooral van haar gezin, een lange wandeling met de hond en gaat ze graag naar de sportschool.

Martijn Hoving

Martijn Hoving

Oprichter & SEO Specialist

Martijn Hoving is de oprichter van Onder. Als ervaren SEO specialist helpt hij de vindbaarheid van je website te verbeteren. Ook geeft Martijn online marketing advies en trainingen, waarin SEO de boventoon voert.

Met een grote voorliefde voor Frankrijk reist Martijn, met name in het kampeerseizoen, graag af naar het land. Buiten het kampeerseizoen stapt hij graag op zijn racefiets of gaat hij hardlopen.

Martijn Sietsma

Martijn Sietsma

Afstudeerstagiair Marketingcommunicatie

Martijn Sietsma is afstudeerstagiair bij Onder. Komende maanden gaat hij bezig gaan met een onderzoek voor zijn afstudeeropdracht bij Onder. Naast mijn afstudeeropdracht helpt Martijn ook met interne werkzaamheden om een beter beeld te krijgen van Onder en SEO.

Naast afstuderen is hij vaak te vinden in de sportschool of in een goed restaurant met een biertje. Daarnaast werkt hij als freelancer in de online marketing met de focus op webdesign, conversieoptimalisatie en marketing automation.

Nico Scholtens

Nico Scholtens

SEO Specialist

Nico Scholtens is SEO-specialist bij Onder met een voorliefde voor de technische kant van SEO. Door websites op gebied van techniek te verbeteren, zorgt hij ervoor dat websites ook onder de “motorkap” goed functioneren.

In zijn vrije tijd is hij veel in de natuur te vinden, gaat hij graag lekker uit eten en helpt hij met veel plezier mensen met uiteenlopende computerproblemen.

Tristan Staal

Tristan Staal

SEO Specialist

Tristan Staal is SEO Specialist bij Onder. Hij haalt veel energie uit het verbeteren van de online resultaten van bedrijven. Hij wil zich graag verder ontwikkelen in alle facetten van SEO.

Naast werken bij Onder speelt hij graag tennis bij PAF Zwolle en is hij bezig met de voorbereiding op de halve marathon van onze mooie stad.

Wil je ook Onder deel van ons uitmaken?

Bekijk onze vacatures! we zoeken altijd extra hulp bij het web nóg beter maken :)

Onder vacatures

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

Wij werken onder andere voor deze bedrijven

Word ook klant
peugeot

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
  • Inzichten en tips op het gebied van SEO
  • Voor beginners en gevorderden
  • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
    best practices tot eigen cases
  • Een kijkje achter de schermen bij Onder