9+

SEO specialist

SEO specialist inhuren - Verbeter je vindbaarheid

De SEO specialist is een ervaren deskundige en een ontdekker op het gebied van de organische vindbaarheid van websites. Wij, SEO Specialisten van SEO Bureau Onder, weten dat als geen ander! Wij hebben dagelijks 100% focus op SEO.

Wat doet een SEO specialist?

Een SEO specialist zorgt voor de best mogelijke organische vindbaarheid van een website in de zoekmachines. SEO staat voor Search Engine Optimization (letterlijk vertaald: zoekmachine optimalisatie). Het doel van zoekmachine optimalisatie is het verhogen van het aantal relevante bezoekers en het organische verkeer. 

De term SEO is tegenwoordig bij veel mensen bekend, maar welke werkzaamheden er onder vallen is voor mensen buiten het vak vaak onbekend. Het werken aan een verbeterde vindbaarheid van je website is meer dan alleen het vinden van de juiste keywords. Het algoritme wordt meerdere keren per jaar geüpdatet en omvat meer dan 200 ranking factoren. Ons team van SEO specialisten heeft 100% focus op SEO en wij zijn niet alleen échte SEO liefhebbers, maar ook ONDER te verdelen in:

  • Content Specialist
  • On-Page SEO Specialist
  • Autoriteit Specialist
  • Technisch Specialist

Een SEO specialist is meer dan het schrijven voor groene vinkjes van de SEO-plugin van jouw website.

Uitleg bij onze SEO technieken

Keyword analyse 

Een van de belangrijkste stappen in ons SEO-proces is de grondige keyword analyse. Onze specialisten, waaronder Ineke, Mariska, Ivo, Tristan en Leanne, identificeren de meest relevante zoekwoorden en zoektermen die aansluiten bij jouw branche en doelgroep. Deze analyse vormt de basis voor al onze SEO-strategieën.

Content schrijven

Onze content specialisten, Ineke, Mariska, Ivo, Tristan en Leanne, zijn experts in het creëren van hoogwaardige en SEO-vriendelijke content. Ze zorgen ervoor dat de inhoud van jouw website aantrekkelijk is voor zowel zoekmachines als jouw bezoekers. Dit omvat het schrijven van teksten, optimaliseren van titles en meta-data, en ervoor zorgen dat de content overeenkomt met de verwachtingen van jouw doelgroep.

On-page SEO optimalisatie

Onze on-page SEO specialisten, waaronder Ineke, Mariska, Ivo en Tristan, richten zich op het optimaliseren van de interne structuur van jouw website. Ze zorgen ervoor dat de URL-structuur logisch is, de interne links relevant zijn en de koppenstructuur duidelijk is. Hiermee verbeteren ze de gebruiksvriendelijkheid en SEO-prestaties van jouw site.

Website autoriteit verhogen 

Leanne en Jesse, onze autoriteit specialisten, richten zich op het opbouwen van de autoriteit van jouw website. Ze onderzoeken jouw linkprofiel en zorgen voor waardevolle backlinks naar jouw site. Dit draagt bij aan een hogere Citation Flow en Trust Flow, wat essentieel is voor een sterke online aanwezigheid.

Linkbuilding uitvoeren 

Kwalitatieve linkbuilding kan een belangrijk onderdeel zijn van de SEO strategie. Onze specialisten werken aan het verkrijgen van relevante en hoogwaardige backlinks voor jouw website. Dit draagt bij aan de algehele SEO-prestaties en zichtbaarheid in zoekmachines.

Technische SEO optimalisatie 

Bart en Cynthia, onze technische SEO specialisten, zorgen ervoor dat jouw website technisch optimaal presteert. Ze letten op zaken zoals laadtijden, 404-pagina’s en de algemene technische toegankelijkheid. Daarnaast implementeren ze structured data om jouw website nog beter te laten presteren in zoekresultaten.

Naast onze SEO diensten en specialismen, werken Dorien, Linde en Martijn mee aan een kwalitatief goede SEO dienstverlening, van intake tot en met de uitvoering van de gekozen SEO strategie.

Waarom heb ik een SEO specialist nodig?

SEO is een complex vak met een erg brede betekenis. De variatie op het gebied van informatiebronnen, oorzaken van problemen en oplossingen voor obstakels is enorm. SEO doe je er niet even bij, het is de fundering van jouw online marketingmix! 

Een SEO specialist inhuren? Doe dit als je de best mogelijke resultaten wilt behalen. Wil je wel je SEO zelf doen, dan adviseren wij een SEO training van ons te volgen. Kennis en ervaring zijn noodzakelijk voor succesvolle SEO resultaten!

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

SEO en SEA zijn beide onderdeel van zoekmachine marketing. Het doel van SEO is om de website hoger te laten ranken in de natuurlijke (niet-betaalde) zoekresultaten van zoekmachines. In tegenstelling tot SEO zijn de resultaten van SEA direct merkbaar, maar het kan duurder zijn op de lange termijn, aangezien adverteerders blijven betalen voor klikken. En stopt als jouw advertenties “uit” staan.

Hoe werken we aan SEO?

Onze SEO experts maken gebruik van diverse tools en plugins. Door middel van deze tools achterhalen zij relevante informatie zoals belangrijke zoektermen via Google Search Console of de waarden van het linkprofiel via Majestic. Omdat wij getraind en opgeleid zijn om deze informatie te kunnen vertalen en beoordelen, werken wij in een snel tempo, resultaatgericht en spelen we snel in op onverwachte en/of nieuwe ontwikkelingen. 

Zonder kennis of ervaring op het gebied van deze SEO tools is het lastig om te achterhalen waar jij waardevolle gegevens vandaan haalt of wat je ermee moet doen. Ons advies is dus om altijd SEO uit te besteden en de hulp van een SEO specialist in te schakelen wanneer jij gaat werken aan de organische vindbaarheid van jouw website en de concurrentie wilt verslaan.

SEO specialist

Wil jij weten hoe jouw website er voor staat? En of wij jouw kunnen helpen met het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website? Vraag dan een live SEO scan aan! 

Professioneel advies van onze SEO expert

Wil jij dat de SEO specialisten van Onder jouw website beoordelen op basis van huidige resultaten? Benieuwd waar jouw kansen liggen? Vraag dan onze gratis live SEO analyse aan! Deze live analyse of SEO quickscan voeren we bij elkaar aan tafel uit, met een kop koffie. We leggen je persoonlijk uit wat de kansen en verbeterpunten zijn voor jouw website. Zo is er alle ruimte voor al je vragen en onduidelijkheden! 

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
  • Inzichten en tips op het gebied van SEO
  • Voor beginners en gevorderden
  • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
    best practices tot eigen cases
  • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.