SEO trainingen

SEO-trainingen, variërend van basisniveau tot geavanceerde online marketing 3.0.

Opzoek naar een passende SEO training voor jou, je team of een aantal teamleden?

Een SEO training is onmisbaar als je zelf aan de slag gaat met zoekmachine optimalisatie. Wij bieden verschillende soorten trainingen aan en kunnen worden afgestemd op jouw wensen. Van SEO voor beginners tot een SEO training voor gevorderden of een Incompany training voor je hele team, alles is mogelijk!

Als SEO specialisten zijn wij dagelijks met het vak bezig. Daarom zijn wij  op de hoogte van de laatste trends. In onze SEO training delen wij graag die kennis en ervaring. Hierna kun jij zelf aan de slag met het verbeteren van jouw online vindbaarheid.

Onderdelen van de SEO training

Een cursus SEO is in principe voor iedereen geschikt. Afhankelijk van jou kennis en ervaring is er altijd een SEO training te vinden die hierbij aansluit:

SEO voor beginners

We starten met een duidelijke SEO basis: hoe werkt een zoekmachine? Wat zijn zoektermen, zoekresultaten en rankings? Hoe werkt SEO?

 • Techniek: hoe maak je het de GoogleBot zo eenvoudig mogelijk om jouw website te indexeren?
 • Content: hoe kun je zoektermen bepalen en analyseren? Welke tools gebruik je daarbij? En wat is het belang van de meta title en meta description?
 • Links: wat is de waarde van een link voor SEO? Wat is linkbuilding en waar moet je daarbij op letten?

Je gaat tijdens de basis SEO training zelf aan de slag met je eigen praktijkvoorbeelden. Hierbij is een sterke focus op het schrijven van de juiste SEO content.

SEO voor gevorderden

Voor bijvoorbeeld de meer gevorderde online marketeer gaan we dieper in op SEO: wat betekenen de laatste trends en ontwikkelingen voor jouw website? Welke technische verbeteringen leg je neer bij de developer?

 • Techniek: je leert de vele technische aspecten te herkennen, interpreteren en verbeteren. Je kunt deze vertalen naar een briefing voor de ontwikkelaar van je website. Aan de hand van een handige Technische SEO checklist gaan we alle onderdelen van technisch SEO bij langs.
 • Content: je leert de Google E-A-T principes toe te passen (Expertise, Authoritativeness en Trustworthiness). We gaan in op het automatiseren van content bij grote sites, SEO en contentmarketing en het gebruik van Structured Data middels Schema.org.
 • Links: je leert een linkprofiel te analyseren. Je kunt je eigen linkbuilding plan opzetten.

Je gaat tijdens de advanced SEO training zelf aan de slag met je eigen praktijkvoorbeelden. Met een sterke focus op techniek en strategie.

Incompany SEO training

Onze Incompany SEO training is gericht op 1 of meerdere deelnemers. Wij bieden de unieke mogelijkheid om zowel de kennis als de vaardigheden van het hele team te verbeteren. Wij bieden een training op maat om de prestaties van je website op een efficiënte en effectieve manier te optimaliseren. We concentreren ons op de specifieke behoeftes van jouw bedrijf en leren je de gewenste resultaten te bereiken met jouw website.

Bekijk onze Incompany training en vraag naar de mogelijkheden!

1 op 1 begeleiding met coaching on the job

Ben je zelf verantwoordelijk voor de SEO resultaten van je website? En is zoekmachine optimalisatie onderdeel van jouw takenpakket? Dan is een uitgebreide SEO opleiding met coaching on the job iets voor jou. Want je krijgt SEO pas echt goed onder de knie door het (veel) te doen. We geven je 1 op 1 begeleiding en gaan aan de slag met uitdagingen waar jij in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt. Maak je ook gebruik van ons SEO advies? Dan is het leertraject een mooie ondersteuning bij onze SEO adviezen.

Voor wie zijn onze SEO trainingen geschikt?

Wij zijn zo enthousiast over SEO dat wij het liefste iedereen er alles over willen leren. Want wie heeft er nog nooit een zoekopdracht in een zoekmachine ingetikt? Het is super interessant om te weten hoe dat werkt! Wij bieden trainingen aan voor zowel beginners als gevorderden. Ook is het mogelijk om je team bij te scholen met onze incompany training! Vraag gerust naar de mogelijkheden.

In de praktijk trainen wij vooral:

 • Online marketeers
 • Marketingteams
 • Communicatiemedewerkers
 • Eigenaren van MKB-bedrijven
 • Iedereen die zelf aan de slag wil met SEO

Vraag naar alle mogelijkheden voor een SEO training

Zoekmachine optimalisatie is steeds vaker onderdeel van het takenpakket van teams. Wil je zelf aan de slag met SEO, maar mis je de kennis? Wil je beter begrijpen waar je marketingteam mee bezig is? Of wil je jouw SEO vaardigheden naar een hoger niveau brengen? Wij delen graag onze kennis met je door middel van een SEO training.

Mis het niet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele SEO tip

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen?
Stel ze gerust!
Neem contact op!

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

Wij hebben onder andere voor deze bedrijven gewerkt

Word ook klant

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
 • Inzichten en tips op het gebied van SEO
 • Voor beginners en gevorderden
 • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
  best practices tot eigen cases
 • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.