9+

SEO trainingen

Ontdek onze SEO workshops en trainingen voor bedrijven

Ben je op zoek naar een manier om jouw kennis of die van je team over zoekmachineoptimalisatie (SEO) te vergroten? Onze SEO-workshops en trainingen bieden een breed spectrum aan kennis, van de basis van SEO tot geavanceerde online marketingtechnieken.

Of je nu een beginner bent of een ervaren marketeer, onze cursussen zijn ontworpen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Kies uit onze SEO-trainingen voor bedrijven, individuele coaching sessies, of duik dieper in de materie met onze geavanceerde SEO-cursussen. Elk programma is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw organisatie, en biedt praktische inzichten en strategieën die je direct kunt toepassen op jouw website.

Ontdek hoe je jouw website kunt optimaliseren en de online zichtbaarheid kunt verbeteren. Neem vandaag nog contact op met ons voor meer informatie over onze SEO workshops en trainingen.

SEO workshop - SEO trainingen voor bedrijven - SEO trainingen voor een bedrijf - Geavanceerde SEO

Wat bieden onze SEO trainingen?

 • SEO training voor beginners: Leer de fundamenten van SEO, van zoektermen tot linkbuilding.
 • Geavanceerde SEO training: Duik dieper in technische SEO, contentstrategieën en geavanceerde linkbuilding technieken.
 • SEO training voor bedrijven: Een op maat gemaakte training die het hele team de essentiële SEO-vaardigheden leert.

Elke training is ontworpen om niet alleen theoretische kennis te bieden, maar ook praktische ervaring door middel van case studies, interactieve sessies, en hands-on oefeningen.

Onze trainingen zijn met name relevant voor:

 • Online marketeers
 • Marketingteams
 • Communicatiemedewerkers
 • Eigenaren van MKB-bedrijven
 • Iedereen die zelf aan de slag wil met SEO

Ontdek alle mogelijkheden voor een SEO-training en neem contact op met ons.

Onze SEO-trainingen omvatten de volgende onderdelen:

Basis SEO-Training

Ontdek de basis van SEO: hoe werken zoekmachines? Wat zijn zoektermen, zoekresultaten en rankings? Hoe kun je SEO toepassen?

 • Technische aspecten: leer hoe je jouw website zo kunt optimaliseren dat deze gemakkelijk door Google kan worden geïndexeerd.
 • Content: ontdek hoe je zoektermen kunt bepalen en analyseren, welke tools je kunt gebruiken, en waarom de meta title en meta description belangrijk zijn.
 • Links: begrijp de waarde van links voor SEO, leer over linkbuilding en waar je op moet letten.

Geavanceerde SEO-training

Voor de meer ervaren online marketeers gaan we dieper in op SEO en de laatste trends en ontwikkelingen met onze gevanceerde SEO training.

 • Techniek: leer technische aspecten herkennen, interpreteren en verbeteren, en vertaal ze naar instructies voor websiteontwikkelaars.
 • Content: pas de Google E-E-A-T principes toe (Experience, Expertise, Authoritativeness en Trustworthiness), en leer over automatisering van content, SEO en contentmarketing, en het gebruik van Structured Data via Schema.org.
 • Links: leer hoe je een linkprofiel kunt analyseren en je eigen linkbuildingstrategie kunt opzetten.

Incompany SEO-Training

 • Onze Incompany SEO-training is gericht op één of meerdere deelnemers en biedt de mogelijkheid om het hele team kennis en vaardigheden bij te brengen.
 • We bieden op maat gemaakte trainingen om de prestaties van je website efficiënt te optimaliseren, afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.

Ontdek onze Incompany training en vraag naar de mogelijkheden!

1-op-1 Begeleiding met Coaching on the Job

 • Als je verantwoordelijk bent voor de SEO-resultaten van je website, bieden we 1-op-1 begeleiding met coaching on the job.
 • Leer door te doen en krijg ondersteuning bij uitdagingen die je in de dagelijkse praktijk tegenkomt, terwijl je gebruikmaakt van ons SEO-advies.

Voor wie zijn onze SEO-trainingen geschikt? Onze passie voor SEO delen we graag met iedereen. Onze trainingen zijn geschikt voor beginners en gevorderden, en we bieden ook mogelijkheden voor incompany trainingen om jouw team bij te scholen. Vraag gerust naar de opties.

Welke training heb ik nodig? 

Natuurlijk, we kunnen het verschil tussen de drie soorten SEO-trainingen verder uitleggen:

SEO voor beginners:

 • Doelgroep: Deze training is bedoeld voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met zoekmachineoptimalisatie (SEO).
 • Inhoud: De focus ligt op het opbouwen van een sterke basis. Deelnemers leren hoe zoekmachines werken, wat zoektermen zijn en hoe ze worden gebruikt, en de basisprincipes van SEO-technieken. Er wordt aandacht besteed aan technische optimalisatie, het schrijven van SEO-vriendelijke content en het begrijpen van het belang van links.
 • Praktijk: Deelnemers gaan aan de slag met praktische oefeningen en voorbeelden om hun begrip van SEO te versterken.

Geavanceerde SEO-training:

 • Doelgroep: Deze training is gericht op ervaren online marketeers en professionals die al bekend zijn met de basisprincipes van SEO.
 • Inhoud: In de geavanceerde SEO-training worden dieperliggende aspecten van SEO behandeld, zoals de nieuwste trends en ontwikkelingen. Dit omvat gedetailleerde technische optimalisatie, contentstrategieën die rekening houden met de Google E-A-T-principes (Expertise, Authoritativeness, Trustworthiness), en geavanceerde linkbuildingtechnieken. De nadruk ligt op strategische benaderingen en technische vaardigheden.
 • Praktijk: Deelnemers passen geavanceerde technieken toe op hun eigen praktijkvoorbeelden om hun SEO-vaardigheden te verbeteren.

Incompany SEO training:

 • Doelgroep: Deze training is bedoeld voor bedrijven en organisaties die hun hele team willen opleiden in SEO.
 • Inhoud: De incompany SEO-training is op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van het bedrijf. Het kan zowel basis- als geavanceerde SEO-onderwerpen omvatten, afhankelijk van de bestaande kennis binnen het team en de doelstellingen van het bedrijf. De training richt zich op het verbeteren van de online prestaties van de website van het bedrijf.
 • Praktijk: Deelnemers kunnen direct de opgedane kennis toepassen op de website van hun bedrijf en specifieke uitdagingen aanpakken.

Kortom, de SEO-training voor beginners richt zich op het opbouwen van een fundament van kennis, de geavanceerde training gaat dieper in op strategieën en technieken, terwijl de incompany training is afgestemd op de behoeften van een specifiek bedrijf en de prestaties van de bedrijfswebsite wil verbeteren. De keuze tussen de trainingen hangt af van het ervaringsniveau en de doelstellingen van de deelnemers.

Mis het niet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele SEO tip

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vragen?
Stel ze gerust!
Neem contact op!

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
 • Inzichten en tips op het gebied van SEO
 • Voor beginners en gevorderden
 • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
  best practices tot eigen cases
 • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.