9+

Live SEO analyse

Een SEO analyse live bij je aan tafel

Een quickscan of SEO rapport belandt nog wel eens in een la. En een kennismaking eindigt nog wel eens in algemeenheden.

Dat kan beter. Daarom bieden we nu de live SEO scan aan: een SEO analyse bij je aan tafel. We hebben de tools en ervaringen om jou te laten zien waar de SEO kansen liggen voor jouw website. Uiteraard drinken we eerst een kop koffie, maar wij houden er ook van om vrij vlot de diepte in te gaan! Vrijblijvend uiteraard.

*Ook digitaal mogelijk!

Live SEO analyse

Wat is een SEO analyse?

Tijdens de SEO analyse kijken wij samen met jou naar de SEO-prestaties van jouw website. Wij vertellen waar het goed gaat en waar het beter kan. Welke punten zien onze SEO-specialisten en hoe kunnen wij jou helpen?

Een live SEO analyse aanvragen: hoe werkt het?

Wil jij een gratis live SEO analyse van SEO bureau Onder? Vul dan bovenaan de pagina het formulier in. Om goed voorbereid het gesprek in te gaan vragen we alvast om de URL van jouw website. Wel zo fijn natuurlijk. Dit betekent dat wij alvast een crawl kunnen uitvoeren. Wij kijken alvast naar de Technische SEO, onpage SEO en de autoriteit van jouw website. Tijdens de live SEO analyse behandelen we de volgende onderwerpen:

 • Situatieschets
 • Zoektermanalyse
 • Technische analyse
 • Content analyse
 • Autoriteitsanalyse

Zoektermanalyse

Een essentieel onderdeel van onze live SEO-analyse is de zoektermanalyse. We kijken welke zoektermen relevant zijn voor jouw website en waarop je goed kunt ranken in Google. Door de te kijken naar de relevantie, zoekvolumes en de concurrentie van zoektermen, kunnen we jouw website beter te laten presteren in de zoekresultaten. Met behulp van onze analyse-tools kunnen we in een later stadium een gerichte SEO-adviezen geven en een effectieve SEO-strategie opstellen.

Zoekterm analyse
Technische analyse

Technische analyse

We gebruiken geavanceerde tools om technische mankementen te ontdekken die de prestaties van jouw website kunnen belemmeren. We controleren op zaken zoals ontbrekende pagina’s, redirect chains en andere technische SEO-factoren die niet direct zichtbaar zijn en die van invloed zijn op de gebruikerservaring en de vindbaarheid van jouw website.

Content analyse

Bij onze live SEO-analyse nemen we ook jouw onpage SEO zoals content onder de loep. We evalueren de kwaliteit, relevantie en effectiviteit van de inhoud op jouw website. We kijken naar factoren zoals keywordgebruik, structuur, leesbaarheid en informatieve waarde. We geven je SEO advies geven over jouw content zodat deze voldoet aan de E-E-A-T richtlijnen en beter gaat scoren in zoekmachines en de betrokkenheid van gebruikers vergroot.

Content analyse
Autoriteitsanalyse

Autoriteitsanalyse

Het opbouwen van autoriteit voor jouw website is belangrijk voor de SEO prestaties. Onze Autoriteit specialisten voeren een autoriteitsanalyse uit om te bepalen hoe jouw website wordt gezien door zoekmachines en andere websites in jouw branche. Factoren zoals backlinks, domeinautoriteit en sociale signalen nemen we allemaal door om de huidige autoriteit van jouw website te beoordelen. Op basis van deze analyse kunnen we later een linkbuilding strategie aanbevelen in het SEO stappenplan.

SEO website analyse

De live SEO analyse duurt ongeveer een uur. Dat betekent dat sommige onderwerpen nog niet uitgebreid belicht kunnen worden. Hierbij is het goed om te weten dat SEO een proces is van de lange adem, waarbij iedere maand verbeteringen worden doorgevoerd, om meer bezoekers, leads en conversies binnen te halen. In een uur tijd willen wij alleen de belangrijkste zaken en SEO quick wins bespreken. Heeft één van de onderwerpen prioriteit? Geef dit dan aan en staan we hier langer bij stil.

SEO adviesbureau: een uitgebreid rapport

Natuurlijk kunnen wij jou ook direct inzicht geven in alle SEO-optimalisaties die wij kunnen doorvoeren op jouw website. Heb je hier interesse in en wil je een uitgebreid rapport, waarin je inzichtelijk hebt in hoe wij jouw website kunnen optimaliseren? Vraag dan een SEO audit aan. Hierin komen dezelfde onderwerpen aan bod als in de live SEO analyse, alleen kunnen we in het rapport veel dieper ingaan op de materie en ook echt alle punten bespreken.

De SEO audit is een rapport die we uitvoeren aan het begin van ieder SEO traject. Hieruit volgen de belangrijkste punten en het SEO stappenplan. Dit vormt de concrete planning van vervolgacties voor het SEO-traject. Onze SEO-experts gaan vervolgens aan de slag om het maximale uit jouw website te halen.

Hoe verder na de SEO review?

Zoals we eerder aangaven, is de live SEO review geheel vrijblijvend. Lopen we wat uit qua tijd? Geen probleem! Wij willen zoveel mogelijk waarde leveren en jou ook echt op de goede weg helpen. Wel merken we dat er vaak veel nieuwe informatie op je af komt en dat er vragen ontstaan: Hoe verbeter je een meta-titel en meta-beschrijving, wat is een canonical tag en wat is een broken link? In een uur tijd is het lastig om alles uit te leggen.

SEO traject starten

Veel bedrijven kiezen bij na de live SEO analyse van ons voor het SEO-traject. In maand 1 beginnen we met de eerder genoemde SEO-audit. De maanden daarop gaan we bezig met het uitvoeren van de SEO-optimalisaties. Je ontvangt dan iedere maand een SEO rapportage met de belangrijkste wijzigingen in posities, bezoekersaantallen en eventueel conversies. Hiervoor hebben wij toegang nodig tot jouw SEO tools zoals Google Search Console en Google Analytics.

Waarom is SEO belangrijk?

Search Engine Optimization(SEO) is van groot belang voor het behalen van online. Door zoekmachine optimalisatie toe te passen, vergroot je de online zichtbaarheid, trek je meer gericht organische verkeer aan en bouw je aan online autoriteit. Met behulp van een SEO review, zoals de live SEO-analyse die wij bieden, krijg je inzicht in de prestaties van jouw website en ontdekken wij waar optimalisaties nodig zijn. Dit stelt jou in staat om een effectieve strategie te ontwikkelen, wat resulteert in meer organische bezoekers, leads en conversies.

Benieuwd naar een live analyse?

Ben jij er klaar voor om met jouw website echt een verschil te maken en wil jij SEO advies? Vraag direct de live SEO analyse aan. Wat jouw kennisniveau ook is; onze SEO specialisten nemen altijd de tijd om alles haarfijn uit te leggen. Vul het formulier bovenaan de pagina vast in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Vraag nu een live SEO analyse aan via onderstaand formulier

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
 • Inzichten en tips op het gebied van SEO
 • Voor beginners en gevorderden
 • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
  best practices tot eigen cases
 • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.