9+

SEO advies

Aan de hand van ons SEO Advies werken we maandelijks aan een betere vindbaarheid van jouw website

Wil je een succesvolle website? Dan is het noodzakelijk dat deze goed gevonden wordt. Met onze adviezen op het gebied van SEO (search engine optimization) verbeter je de zichtbaarheid van jouw website in Google en andere zoekmachines. Dat zorgt voor meer bezoekers en daarnaast verbetert de gebruikerservaring op je website. Het gevolg? Je conversiepercentage stijgt! Op deze manier worden de bedrijfsdoelen perfect ondersteund door jouw website.

Wil je weten hoe je beter vindbaar wordt? Neem dan contact met ons op voor een SEO adviesgesprek. Samen behalen we mooie resultaten voor je website omdat we 100% SEO gefocust zijn, wat je SEO vraag ook is.

SEO advies van SEO bureau Onder

Probleemanalyse: hoe staat jouw website ervoor?

SEO advies begint altijd met een probleemanalyse, omdat het belangrijk is om te achterhalen waar het nu misgaat of beter kan. Dat een website niet goed gevonden wordt kan namelijk verschillende oorzaken hebben. Misschien zijn er technische problemen of ligt het meer aan de inhoud van je webpagina’s?

Geen bedrijf of website is hetzelfde. SEO advies is en blijft dus altijd maatwerk, maar tijdens een adviesgesprek behandelen we meestal de volgende onderwerpen:

  • Zoektermanalyse: Welke zoektermen zijn relevant voor jouw website?
  • Technische analyse: Zijn er technische verbeterpunten, zoals de snelheid?
  • Content analyse: Hoe is de on-page kwaliteit en relevantie van de content?
  • Autoriteitsanalyse: Hoe is de kwaliteit en kwantiteit van inkomende links?

SEO advies om hoger in Google te komen

Jouw website groeit door dankzij heldere en vooruitstrevende SEO adviezen. Met onze ruime ervaring op het gebied van SEO weten we de juiste aspecten van jouw website onder de loep te nemen, zodat we direct zien wat beter kan. Samen bespreken we deze analyse, waarbij we de belangrijkste quick wins bij langs gaan.

Het gesprek duurt ongeveer een uur. Dat betekent dat sommige onderwerpen nog niet uitgebreid belicht kunnen worden. In een uur tijd willen wij alleen de belangrijkste zaken en SEO quick wins bespreken. Heeft één van de onderwerpen prioriteit? Geef dit dan aan en staan we hier langer bij stil.

Plan een adviesgesprek 

Wil jij advies van SEO bureau Onder? Vul dan onderstaand formulier in. We willen het adviesgesprek goed voorbereiden, daarom vragen we je alvast om de URL van jouw website. Wel zo fijn natuurlijk. 

Liever een SEO adviestraject?

Natuurlijk kunnen wij jou ook direct inzicht geven in alle SEO-optimalisaties die wij kunnen doorvoeren op jouw website. Heb je hier interesse in en wil je een uitgebreid SEO adviesrapport? Vraag dan een SEO audit aan. Hierin komen dezelfde onderwerpen aan bod als in een adviesgesprek, alleen kunnen we in het rapport veel dieper ingaan op de materie en ook echt alle punten bespreken.

SEO advies met een langdurige samenwerking 

Zoals je misschien weet is SEO een proces van de lange adem, waarbij iedere maand verbeteringen worden doorgevoerd om meer bezoekers, leads en conversies binnen te halen. Natuurlijk is er laaghangend fruit waarmee we snel resultaat boeken, maar ruim 80% van onze klanten kiest voor een langdurige samenwerking.

De audit is een SEO adviesrapport dat we uitvoeren aan het begin van ieder SEO traject. Dit vormt de concrete planning van vervolgstappen. Onze SEO-adviseurs gaan vervolgens aan de slag om het maximale uit jouw website te halen.

Andere diensten

Heb je vragen?

Neem contact op! :) wij helpen je graag verder met al je SEO vragen

SEO vraag stellen

Mis het niet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele SEO tip

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
  • Inzichten en tips op het gebied van SEO
  • Voor beginners en gevorderden
  • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
    best practices tot eigen cases
  • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.