Incompany SEO training

Wil je één of meerdere medewerkers tegelijk een SEO training laten volgen? Of misschien kan je hele team een bijscholing gebruiken. Dan is onze Incompany SEO training op een afgesproken locatie iets voor jou!

Onze ervaren trainers bieden trainingen op maat. Elk vakgebied is verschillend en daar past geen standaard lesmateriaal bij. Wij vinden het belangrijk dat onze lesstof goed aansluit bij de behoeftes van een bedrijf. Samen bespreken we het doel van jouw bedrijf en wat de cursisten nodig hebben.

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Neem contact op

 

afbeelding seo incompany training

Waarom een Incompany SEO training volgen?

Er zijn verschillende redenen om je team bij te scholen met een Incompany SEO training;

  • Je website gaat verhuizen en je wil je team goed voorbereiden op de bijkomende SEO optimalisatie
  • Er is een nieuwe medewerker die je wilt opleiden tot SEO specialist
  • Je wil je online marketing team laten bijscholen in bijvoorbeeld technische SEO
  • Medewerkers willen zich meer verdiepen in SEO autoriteit
  • Er is behoefte aan een cursus schrijven voor SEO

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

SEO training op maat

Na een eerste aanmelding nemen wij contact op met jouw bedrijf om een eerste gesprek in te plannen. Tijdens de intake bespreken we het doel van de training. Aan de hand van dit gesprek gaan wij aan de slag met de voorbereiding van de Incompany SEO training.

Iets nieuws leren kan soms intensief zijn en vraagt het nodige van een cursist. Niemand zit er op te wachten om een training te volgen vol met onderwerpen waar ze al genoeg van af weten.

Wij zorgen dat onze lesstof past bij de kennis en vaardigheden van de medewerkers. Onze trainers leveren praktijkgerichte Incompany trainingen die aansluiten bij de groei van een bedrijf. We willen duidelijk in kaart brengen wat de hulpvraag van zowel de cursisten als het bedrijf precies is.

Onderwerpen die bijvoorbeeld aan bod kunnen komen bij de Incompany SEO training:

  • Basis SEO: Je leert de basisprincipes van zoekmachineoptimalisatie en begrijpt hoe je dit toe kunt passen
  • Geavanceerde technieken: gericht op het optimaliseren van de technische aspecten van een website voor zoekmachines
  • De rol van content in SEO: Je begrijpt de invloed van content in zoekmachineoptimalisatie en weet dit effectief toe te passen
  • Je website analyseren: Voer een analyse uit van je website om te bepalen waar beteringen nodig zijn
  • Een SEO plan opstellen: Leer hoe je een strategisch en gestructureerd plan opstelt voor het optimaliseren van je website

Hoe lang duurt een Incompany SEO training?

Een dagdeel van bijvoorbeeld drie uur, een hele dag of misschien zelfs meerdere dagen. Geen training is hetzelfde. We kunnen onderwerpen vanaf het begin bespreken en zo nodig uitgebreid ingaan op de lesstof. Van te voren overleggen we de duur van een training.

Aan de slag!

Tijdens de scholing komen onderwerpen uit de praktijk van het bedrijf aan bod. De deelnemers gaan zelf aan de slag met verschillende opdrachten gericht op hun eigen website.

Vraag naar de mogelijkheden

We bieden verschillende trainingen en passend bij je hulpvraag. Neem gerust contact op en vraag naar alle mogelijkheden voor een SEO training!

Dit vinden onze deelnemers:

Logo Seeders

Seeders

Ik werk al enkele jaren op verschillende manieren samen met Martijn Hoving (Onder). In een 5 weekse training heeft Martijn ons team een opfris cursus SEO gegeven. De SEO training bestond uit vijfdeelsessies, waarin de verschillende componenten van SEO aan bod kwamen. De training werd door ons team als zeer inspirerend ervaren. Martijn heeft ons team duidelijk gemaakt dat SEO altijd in beweging is en en een website nooit af is. De kennis van Martijn op SEO gebied is actueel en vooruitstrevend. De cursus was zowel voor beginners als gevorderden goed te volgen en interessant.

Dennis Akkerman

CEO

Novar

We werken inmiddels al een aantal jaren succesvol samen met Onder. Om de kennis up-to-date te houden binnen ons team, hebben we onlangs inhouse een training gevolgd bij Ineke.

Tijdens een interactieve sessie heeft Ineke onze kennis omtrent SEO weer helemaal bijgespijkerd. Theorie werd hierbij op een leuke manier gecombineerd met interactie. Al tijdens de sessie zijn we met praktijkvoorbeelden vanuit onze eigen website direct aan de slag gegaan. Het was een nuttige op-maat-training waarbij goed rekening gehouden werd met ons kennisniveau.

Esther Terpstra

Online Marketeer

SEO trainers

De training wordt gegeven door ervaren SEO specialisten uit het Onder SEO team.

Andere trainingen

Heb je vragen?

Neem contact op! :) wij helpen je graag verder met al je SEO vragen

SEO vraag stellen

Neem contact met ons op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!