Conversie optimalisatie

Haal alles uit je website

Wil je het resultaat van je website verhogen? Ons team van CRO-experts staat voor je klaar om elke fase van je verkoopproces te optimaliseren. Ons doel? Jouw bezoekers veranderen in trouwe klanten.

Ben je op zoek naar een conversie optimalisatie partner?

Neem vandaag nog contact met ons op!

Hulp bij conversie optimalisatie

 

Wat is succesvolle conversie?

Bij conversie optimalisatie verbeter je het percentage bezoekers op jouw website die een desbetreffende actie uitvoert. Denk hierbij aan het kopen van een product, het delen van jouw content op social media of het invullen van een formulier.

Net zo belangrijk als het aantal transacties op jouw website is het verbeteren van de gebruikerservaring van je bezoekers. Help jij je bezoekers om snel de juiste informatie te vinden, zullen ze sneller tevreden zijn. Tevreden bezoekers leiden tot meer aankopen of zelfs herhaalde aankopen als je website vaker wordt bezocht.

Veel verkeer, maar weinig omzet

Je website wordt goed gevonden in de zoekmachines en er komt veel verkeer op je website. Maar toch blijft de conversie achter. Bezoekers converteren niet vaak genoeg of de orderwaarde is te laag. Of misschien gaat het juist al erg goed. Maar je wilt nu echt optimaliseren en alles uit je website halen. Dan is het nu tijd om over te gaan op actie.

Heb je hulp nodig, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Daar zijn wij voor! Neem contact op en dan kijken we samen hoe we jouw bedrijf vooruit kunnen helpen.

Onze CRO aanpak

SEO & conversie gaan hand in hand. Onze CRO specialisten maken gebruik van verschillende middelen om het gewenste percentage bezoekers dat een gewenste actie uitvoert op jouw website te verhogen.

Afgestemd op jouw website, voeren wij de onder andere de volgende acties uit:

 • Heatmaps: een heatmap laat zien waar bezoekers klikken, scrollen en met hun muis bewegen. Zo ontdekken we onder meer of het ontwerp van je website goed werkt.
 • Analyses op uitstappagina’s en bouncepercentages: waarom sluiten mensen een bepaalde pagina vaker dan andere? Daar gaan wij een antwoord op vinden.
 • Funnels: het is belangrijk dat de stappen naar een succesvolle actie goed zijn ingericht. Met funnels leiden we je bezoekers richting de gewenste actie. We bekijken deze funnels zodat we weten waar verbetering mogelijk is.
 • A/B testen: met twee verschillende versies van dezelfde pagina kunnen we makkelijk testen welke verbeteringen werken en welke niet. Je leert je bezoekers beter kennen en daardoor kunnen we concreet aan de slag met actiepunten die echt werken voordat deze doorgevoerd worden.
 • Best Practices: uit ervaring weten wij in een aantal gevallen wat altijd werkt. Dit kan, in overleg met jouw, direct al doorgevoerd worden!

Nieuwsgierig wat wij voor jouw website kunnen betekenen? Neem contact op!

a/b test
Heatmaps website

Succesvolle conversie

Wil jij jouw conversie verhogen? De specialisten bij Onder helpen je graag. We bespreken van tevoren door wat je van je bezoekers wilt. Wat is voor jou een geslaagde conversie? We bespreken het huidige conversieratio en vergelijken dit met het gewenste conversieratio. Aan de hand van die input en een uitgebreide analyse van je website, stellen wij dan verbeteringen voor. Wij houden je uiteraard op de hoogte van de gevolgen, zodat je ziet dat de conversie stijgt en daarmee ook het succes van jouw onderneming!

Meer omzet

Heb jij genoeg bezoekers, maar leiden ze niet tot een conversie? Wij helpen je! Neem contact op met onze CRO specialisten en ga samen aan de slag met de optimalisatie van jouw website.

gedragsstroom verkeer op website

Aanpak van een CRO Specialist

Wij kijken niet alleen naar de conversieratio, maar ook naar het grotere plaatje van de gebruikerservaring op jouw website. Bij het analyseren van data, zullen we bijvoorbeeld kijken naar de tijd die bezoekers op je website doorbrengen, de pagina’s die ze bezoeken en de acties die ze uitvoeren.

Waarom voor ons kiezen?

Er zijn vele redenen om ons als jouw CRO marketing partner te kiezen. Wij zijn experts in het veld met een bewezen strategie. Onze aanpak is data gedreven en klantgericht. Dat betekent dat we beslissingen nemen op basis van feiten, niet van veronderstellingen.

We houden je betrokken bij elke stap van het proces. Van de initiële analyse, tot de aanbevelingen en de uitvoering van de strategie. Zo weet je altijd waar we mee bezig zijn en welke resultaten je kunt verwachten.

Bovendien is ons team zeer ervaren en continu bijgeschoold om bij te blijven met de nieuwste trends in CRO marketing. We hebben een diep begrip van de verschillende technieken en tools die beschikbaar zijn om conversies te verbeteren en kunnen deze inzetten voor jouw succes.

Samenwerken met een CRO specialist

Werken met een CRO specialist zoals wij betekent dat je meer dan alleen een dienstverlener krijgt, je krijgt een partner. Wij zetten ons in voor het succes van jouw bedrijf en doen er alles aan om de resultaten te leveren die je nodig hebt.

Of je nu op zoek bent naar een volledige revisie van je website of kleine aanpassingen om de gebruikerservaring te verbeteren, we staan klaar om je te helpen. Met ons team van CRO specialisten aan je zijde, kun je erop vertrouwen dat we alles in het werk stellen om je conversieratio’s te verbeteren.

Bureau voor SEO en conversie optimalisatie

SEO & conversie liggen in elkaars verlengde. Daarom kijken wij ook altijd naar SEO optimalisaties op je website. In een SEO advies laten we zien waar je resultaat op zal behalen. Wil je eerst kijken waar jouw kansen liggen bij je website? Begin dan eens met een SEO audit. Of ga gelijk aan de slag en neem contact met ons op.

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
 • Inzichten en tips op het gebied van SEO
 • Voor beginners en gevorderden
 • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
  best practices tot eigen cases
 • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.