9+

Onder in de Fonk 150!

 

Demonstratie- Best Agencies - Fonk150-2023-SEO

Een mooi bericht, waar wij als team van Onder enorm trots op zijn. Fonk150 heeft de afgelopen periode een klanttevredenheidsonderzoek voor ons uitgevoerd en onze klanten hebben ons beoordeeld met het geweldige cijfer van een 9.2! Dat betekent dat wij in hun felbegeerde lijst van Best Agencies 2023 staan én in hun jaaruitgave van het Red Alert 2023.

Hulp nodig bij de vindbaarheid van je website? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact op en dan kijken we samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Fonk150 best agencies 2023

De FONK150 is echter niet zomaar een lijst. Het draait allemaal om klanttevredenheid, en dat is meer dan alleen cijfers en statistieken. Klanttevredenheidsonderzoek geeft inzicht in wat klanten echt denken en voelen over de diensten die een bureau biedt. Het draagt bij aan het verbeteren van de dienstverlening van bedrijven, het verhogen van de klanttevredenheid en uiteindelijk het bereiken van meer succes. Een waardevolle investering dus!

Maar hoe werkt de FONK150 eigenlijk?

Het draait allemaal om de feedback van klanten en hoe zij jouw producten of diensten beoordelen. De scores en open antwoorden die jullie ons geven, geven waardevolle inzichten die je nergens anders vindt. De redactie van de FONK150 onderzoekt marketingbureaus om de meest creatieve, effectieve en topbedrijven te identificeren. Alleen de allerbeste bureaus halen deze prestigieuze lijst.

Wij zijn buitengewoon trots dat we in de lijst mogen staan, naast dat wij in de lijst staan hebben wij ook een indrukwekkende score van een 9.2 behaald! Door deze score laten we niet alleen zien dat we goed zijn in wat we doen, maar dat jullie dit ook erkennen! Daarom willen wij bij Onder iedereen bedanken die onze waardering uitspreekt. Zonder jullie hadden we dit uiteraard niet kunnen realiseren.

Wil jij ook bouwen aan een gezamenlijk succes? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen jouw merk naar nieuwe hoogtes kunnen brengen.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
  • Inzichten en tips op het gebied van SEO
  • Voor beginners en gevorderden
  • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
    best practices tot eigen cases
  • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.