9+

SEO checklists

Handige checklists

Wij hebben deze handige SEO checklists gemaakt om je te helpen met jouw SEO. Deze lijsten kunnen je bijvoorbeeld helpen om meer bezoekers naar je website te trekken, hoger te ranken in google of jouw technische SEO te checken. Download gratis de checklist(s) die van toepassing zijn voor jouw website.

Op deze pagina:

 

SEO checklists

SEO Migratie

De SEO migratie checklist van Onder is een lijst met stappen die je kan volgen wanneer jouw website naar een nieuw platform migreert. Deze checklist zorgt ervoor dat je website na de verhuizing nog steeds goed gevonden wordt door zoekmachines en géén SEO waarde verliest. 

Onder helpt je graag bij jouw SEO migratie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Content SEO

Goede content kan je helpen om je te onderscheiden van je concurrenten. Maar hoe begin je hiermee? Wat komt er allemaal bij kijken? Wij hebben een checklist voor je gemaakt zodat je goed van start kunt gaan. 

Technische SEO

Onze technische SEO checklist bestaat uit aanbevelingen voor het optimaliseren van de technische aspecten van een website voor zoekmachines zoals Google. Het doel hiervan is om de website beter te indexeren en ranken in de zoekresultaten. Dit kan bijvoorbeeld door de structuur, snelheid en canonical tags van je website te verbeteren. Bekijk de checklist en zie hoe jouw technisch SEO ervoor staat.  

E-commerce

Ben jij eigenaar van een online winkel en wil jij dat deze beter gevonden worden door zoekmachines? Dan kan onze SEO E-commerce checklist goed van pas komen. Hier vind je alle punten die je nodig hebt om jouw website up to-date-te houden, gericht op online verkopen.  

E-E-A-T

  • Medisch & Gezondheid; bekijk de checklist is gericht op bedrijven uit de medische en gezondheidsbranche.
  • Nieuws & Redactioneel; deze checklist focust zich op bedrijven uit de nieuws en redactionele branche.
  • E-Commerce & Online Winkels; download de checklist die is ontwikkeld voor de e-commerce444 en online winkels branche.
  • E-E-A-T Overzicht; Hier vind je een overzicht van alles checklists gericht op E-E-A-T.

EEAT staat voor Experience, Expertise, Authoritativeness en Trustworthiness. Dit zijn belangrijke factoren die Google meeweegt bij het beoordelen van de kwaliteit van een website. Onze E-E-A-T SEO checklist kan je helpen bij het verbeteren van deze factoren en daarmee de positie van jouw website in de zoekresultaten. We hebben voor verschillende branches lijsten gemaakt, zodat de effectiviteit hoger is en ze optimale resultaten bieden. 

Pak die kans!

Kom je er na het lezen van de checklist toch niet helemaal uit? Neem gerust contact op met onze SEO Specialisten voor deskundig advies. Of ga samen aan de slag met onze SEO tekstschrijvers.

Hulp nodig?

Dan staan wij voor je klaar! Neem gerust contact op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Contact opnemen

Mis het niet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele SEO tip

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
  • Inzichten en tips op het gebied van SEO
  • Voor beginners en gevorderden
  • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
    best practices tot eigen cases
  • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.