SEO migratie

Voorkom verlies van verkeer bij de verhuizing van je website

Veel bedrijven verliezen veel van het verkeer op hun website bij de overgang naar een nieuwe website (website migratie) of de herstructurering van hun huidige website. Dat is funest voor je vindbaarheid, terwijl je daar waarschijnlijk al veel tijd en energie in hebt gestoken. Daarnaast is het ook onnodig, want met een gedegen SEO-migratie verlies je geen verkeer.

 

SEO migratie bij SEO bureau Onder

Website migratie: verlies geen verkeer

Het is een onderwerp waar bij veel bedrijven pas aandacht voor is als het te laat is: SEO migratie. Ze beseffen zich niet dat hun vindbaarheid wordt aangetast als een nieuwe website ineens een andere structuur, andere URL’s en andere inhoud op de pagina’s heeft.

Bij een SEO migratie adviseren we je hoe de nieuwe website of nieuwe sitestructuur zo ingericht kan worden dat je geen organisch verkeer verliest en je positie in de zoekresultaten intact blijft.

Werkwijze SEO migratie

Er zijn verschillende soorten SEO website migraties. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het redesign van een website
  • Een nieuwe structuur voor een website
  • Een naamsverandering (verhuizen van een domein naar een ander domein)

We ondersteunen in principe bij elk soort redesign, want met een nauwkeurig stappenplan verloopt elke verhuizing vlekkeloos. Daarnaast is het waardevol om direct veel in te zetten op de technische SEO bij een migratie. We ondersteunen je webbouwer hier op het gebied van SEO, zodat alle belangrijke onderdelen worden meegenomen.

Hulp nodig bij een SEO website migratie?

We laten je graag ons stappenplan zien! Ook informeren we je graag over mogelijke vervolgtrajecten. Zo ondersteunen wij je ook graag op het gebied van bijvoorbeeld conversie optimalisatie.

Wil je meer hierover weten en hoe wij jou kunnen helpen bij de SEO migratie van jouw website? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we het eens doornemen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste SEO tips

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

David de Jong

Marketing Manager Solarfields

De specialistische kennis en gestructureerde aanpak van Martijn en Ineke heeft Solarfields enorm geholpen met onze positionering in de (online) markt. Denk hierbij aan de wireframes van van onze website, de vindbaarheid van onze organisatie, de invulling van onze online campagnes en tips over het zoekgedrag van onze belangrijkste doelgroepen.

Edward Bartels

Eigenaar Klimate en Gloeilampgoedkoop

Altijd een meedenkende en professionele blik op onze SEO vraagstukken. Hiermee bereiken we een mooie en stabiele groei op ons SEO bereik, met als kers op de taart een nummer 1 positie voor een van onze belangrijkste zoekwoorden binnen 1 jaar na livegang van onze site!

Paulien Hooikammer

Marketing medewerker Camping Si-Es-An

Samenwerken met Martijn & Ineke ervaren wij als zeer prettig. Ze denken met je mee, hebben vele ideeën en zien de extra punten waar meer uit te halen valt. Wij zien onze marketing groeien in de overzichtelijke rapportages en kunnen op die manier prettig verder werken met een sterke basis achter de hand. Komen we er even niet uit? Martijn en Ineke hebben er een oplossing voor!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Wij werken onder andere voor deze bedrijven

Wordt ook klant
peugeot

OnderBouwing

We delen graag onze kennis en ervaring
  • Inzichten en tips op het gebied van SEO
  • Voor beginners en gevorderden
  • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
    best practices tot eigen cases
  • Een kijkje achter de schermen bij Onder