SEO website migratie

Voorkom verlies van verkeer bij de verhuizing van je website

SEO website migratie

SEO website migratie

Veel bedrijven verliezen veel van het verkeer op hun website bij de overgang naar een nieuwe website (website migratie) of de herstructurering van hun huidige website. Dat is funest voor je vindbaarheid, terwijl je daar waarschijnlijk al veel tijd en energie in hebt gestoken. Daarnaast is het ook onnodig, want met een gedegen SEO-migratie verlies je geen verkeer.

Website migratie: verlies geen verkeer

Het is een onderwerp waar bij veel bedrijven pas aandacht voor is als het te laat is: SEO migratie. Ze beseffen zich niet dat hun vindbaarheid wordt aangetast als een nieuwe website ineens een andere structuur, andere URL’s en andere inhoud op de pagina’s heeft.

Bij een SEO migratie adviseren we je hoe de nieuwe website of nieuwe sitestructuur zo ingericht kan worden dat je geen organisch verkeer verliest en je positie in de zoekresultaten intact blijft.

Werkwijze SEO migratie

Er zijn verschillende soorten SEO website migraties. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het redesign van een website
  • Een nieuwe structuur voor een website
  • Een naamsverandering (verhuizen van een domein naar een ander domein)

We ondersteunen in principe bij elk soort redesign, want met een nauwkeurig stappenplan verloopt elke verhuizing vlekkeloos. Daarnaast is het waardevol om direct veel in te zetten op de technische SEO bij een migratie. We ondersteunen je webbouwer hier op het gebied van SEO, zodat alle belangrijke onderdelen worden meegenomen.

Hulp nodig bij een SEO website migratie?

We laten je graag ons stappenplan zien! Ook informeren we je graag over mogelijke vervolgtrajecten. Zo ondersteunen wij je ook graag op het gebied van bijvoorbeeld conversie optimalisatie.

Wil je meer hierover weten en hoe wij jou kunnen helpen bij de SEO migratie van jouw website? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kunnen we het eens doornemen.

Scroll to Top

Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden.