SEO uitbesteden

Laat SEO voor je werken

Je doet er alles aan om een goede website neer te zetten, maar je zou graag zien dat die mooie website ook goed gevonden wordt.
Wil jij werken aan de organische vindbaarheid van je website? Denk dan eens aan het uitbesteden van je SEO!

Werken aan de SEO van je website kan veel tijd in beslag nemen. Het is niet iets wat je er even naast doet. Onze specialisten zitten klaar om je website te laten groeien in de zoekmachine. Met brede kennis en jaren ervaring leveren we SEO adviezen op maat.

 

Ik wil meer weten!

 

Onderdelen SEO

Onze SEO specialisten staan klaar om je te helpen met de volgende onderdelen:

 • SEO audit: concrete verbeterpunten voor een betere vindbaarheid in een helder en volledig overzicht. Inclusief aandachts- én actiepunten.
 • SEO advies: eerlijke en transparante adviezen die passen bij je vraag en situatie. Aan de hand van ons SEO advies werken we maandelijks aan betere vindbaarheid.
 • SEO migratie: een goede SEO migratie is belangrijk voor het behouden van je organische verkeer. Wij bieden ondersteuning bij een nieuwe website of redesign.
 • Technische SEO: de technische staat van je website is van groot belang voor je vindbaarheid. Wij controleren de technische aspecten van je website en zorgen dat deze SEO proof zijn.
 • Conversie optimalisatie: met CRO (Conversion Rate Optimization) haal je meer resultaat uit hetzelfde aantal bezoekers. Wij onderzoeken graag hoe we de conversie op jouw website laten stijgen.
 • SEO tekstschrijvers: onze tekstschrijvers zorgen voor prettig leesbare pagina’s die ook goed gevonden worden. Het gaat hierbij om het beantwoorden van de zoekvraag en de kwaliteit van de content.
 • Linkbuilding: linkbuilding geeft de doorslag om je domein beter te laten ranken. Door het uitvoeren van een linkanalyse en het opzetten van een linkbuildingstrategie helpen wij jou om de concurrentie voor te zijn.
 • SEO training: door onze SEO trainingen kan jij in het vervolg zelf aan de slag met de vindbaarheid van jouw website.

SEO livescan

Een quickscan of SEO rapport belandt nog wel eens gauw in een la. Een kennismaking kan snel eindigen in algemeenheden. Bij Onder vinden we dat dit beter kan, en daarom bieden we nu de live SEO scan aan. Tijdens de live scan doen wij een SEO analyse bij je aan tafel. Na een goede kop koffie duiken we samen in de kansen voor je website.

Ben jij op zoek naar organische groei door zoekmachine optimalisatie en wil je dit uitbesteden? Neem dan nu contact op of vraag een live scan aan!

Onze SEO adviezen zijn helder en vooruitstrevend. Onze dienstverlening is transparant: we geven graag openheid in onze werkwijze. Dankzij onze 100% focus en complete aanpak, behalen we mooie resultaten voor onze klanten. Wat je SEO vraag ook is.

Heb je vragen?

Neem contact op! :) wij helpen je graag verder met al je SEO vragen

SEO vraag stellen

Mis het niet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele SEO tip

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
 • Inzichten en tips op het gebied van SEO
 • Voor beginners en gevorderden
 • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
  best practices tot eigen cases
 • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.