9+

SEO uitbesteden

Laat SEO voor je werken

Je doet er alles aan om een goede website neer te zetten, maar je zou graag zien dat die mooie website ook goed gevonden wordt.
Wil jij werken aan de organische vindbaarheid van je website? Denk dan eens aan het uitbesteden van je SEO!

Werken aan de SEO van je website kan veel tijd in beslag nemen. Het is niet iets wat je er even naast doet. Onze specialisten zitten klaar om je website te laten groeien in de zoekmachine. Met brede kennis en jaren ervaring leveren we SEO adviezen op maat.

 

Neem contact op

 

SEO uitbesteden

Waarom kiezen voor ons?

 • Helder en vooruitstrevend advies
 • Transparante en klantgerichte aanpak
 • Resultaatgerichte strategieën voor meetbare groei

SEO livescan

Een quickscan of SEO rapport belandt nog wel eens gauw in een la. Een kennismaking kan snel eindigen in algemeenheden. Bij Onder vinden we dat dit beter kan, en daarom bieden we nu de live SEO scan aan. Tijdens de live scan doen wij een SEO analyse bij je aan tafel. Na een goede kop koffie duiken we samen in de kansen voor je website.

Ben jij op zoek naar organische groei door zoekmachineoptimalisatie en wil je dit uitbesteden? Neem dan nu contact op of vraag een live scan aan!

Ontwikkeling van een doeltreffende SEO Strategie

Onze SEO strategieën zijn ontworpen om maximale impact te leveren. Van zoekwoordanalyse tot content optimalisatie, we zorgen ervoor dat elke stap bijdraagt aan jouw online succes.

De expertise van een SEO specialist inhuren

Haal de kennis van een SEO specialist in huis. Onze experts blijven op de hoogte van de laatste trends en technieken om jouw website voortdurend te optimaliseren voor de beste resultaten.

Onze experts zijn specialistische specialisten, wij werken in multidisciplinaire teams waarin altijd minimaal 5 specialisten direct met elkaar samenwerken voor het beste resultaat. 

In onze SEO teams zit altijd een specialist op het gebied van:

 • Content
 • CRO
 • Techniek
 • Autoriteit
 • Data/rapportage

Waarom SEO uitbesteden?

Onze SEO-training voor beginners heeft jou natuurlijk al enorm op weg geholpen. Heb je na het volgen van onze gratis training voor beginners nog vragen, dan is het waarschijnlijk interessant voor jou om de SEO taken uit te besteden.

SEO uitbesteden betekent investeren in professionele expertise voor langdurige resultaten. Wij nemen de complexiteit van SEO uit handen, zodat jij je kunt focussen op het ondernemen en de groei van jouw bedrijf. 

Een inhouse SEO-specialist is vaak niet voldoende om de gehele SEO-strategie uit te voeren. Wij kunnen de in-house specialist ondersteunen en handvatten geven om te sturen, en te blijven sturen, op de juiste SEO-strategie.

Jouw partner: SEO Marketing Bureau

Als jouw SEO marketing bureau combineren we technische expertise met marketing inzicht. Onze holistische aanpak zorgt ervoor dat jouw website niet alleen goed scoort in zoekmachines, maar ook een echte marketingtool wordt.

Er is binnen SEO geen one-size-fits-all, wij zoeken samen met jou naar de juiste combinatie tussen alle pijlers van het gekozen marketingplan. Zo werken jouw marketingkanalen optimaal en ondersteunen wij met een op maat gekozen SEO-strategie en bijbehorende plan van aanpak.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

 • Zoektermanalyse: Wij voeren een uitgebreide analyse uit van de zoektermen die relevant zijn voor jouw producten of diensten
 • Technische verbeteringen: In samenwerking met webbouwers verbeteren we de crawlbaarheid en indexering van je site, dit is belangrijk voor de effectiviteit van de SEO strategie.
 • On-page SEO: We optimaliseren de inhoud van je pagina’s om beter te scoren op relevante zoektermen, terwijl we inspirerende content leveren voor je doelgroep.
 • Linkbuilding: We verbeteren je linkprofiel, dit helpt om Google te overtuigen van jouw autoriteit in je niche.
 • Maandelijkse rapportage: Wij bieden inzichtelijke rapportages die de groei in organisch verkeer, omzet, leads en marktaandeel van zoektermen tonen.

Onze SEO Abonnementen/Pakketten

Onze SEO abonnementen en pakketten bestaan uit werkzaamheden die als doel hebben om de zichtbaarheid van je website in de zoekmachine te vergroten. 

 • SEO Audit: Met onze SEO Audit identificeren we verbeterpunten voor zowel technische als inhoudelijke aspecten van je website.
 • SEO Teksten laten schrijven: Onze dienst SEO teksten laten schrijven zorgt ervoor dat je content niet alleen aantrekkelijk, maar ook SEO-geoptimaliseerd is.
 • Technische SEO: Wij verbeteren de technische aspecten van je website om de crawlbaarheid en indexering te optimaliseren. Meer informatie over Technische SEO.
 • SEO Migratie: Bij website verhuizingen bieden wij een naadloze SEO Migratie om je rankings te behouden.
 • Linkbuilding: Onze linkbuilding strategieën verbeteren je linkprofiel en verhogen je autoriteit in Google.

Onze SEO adviezen zijn helder en vooruitstrevend. Onze dienstverlening is transparant: we geven graag openheid in onze werkwijze. Dankzij onze 100% focus en complete aanpak, behalen we mooie resultaten voor onze klanten. Wat je SEO vraag ook is.

De toegevoegde waarde van SEO Bureau Onder

Bij SEO Bureau Onder zetten we ons in voor topkwaliteit SEO-diensten, een belofte die weerspiegeld wordt in onze klanttevredenheidsscore van een indrukwekkende 9.2 in de Fonk150. Onze klanten waarderen vooral onze diepgaande kennis, “kennis” wordt daarom ook vaak benoemd in onze Google Reviews. 

Wij begrijpen dat kennis macht is, vooral in de wereld van SEO. Mede daarom investeren we continu in het bijhouden en uitbreiden van onze expertise om ervoor te zorgen dat jouw website niet alleen vandaag, maar ook morgen en in de toekomst, uitstekend presteert in zoekmachines. 

We streven altijd naar langdurige samenwerkingen en partnerschappen, waarbij we langdurige impact maken op jouw online zichtbaarheid en succes.

Veelgestelde vragen over het uitbesteden van SEO

Wat houdt SEO uitbesteden precies in?

SEO uitbesteden betekent het overdragen van de verantwoordelijkheid voor het optimaliseren van je website aan een gespecialiseerd bedrijf. Dit proces bestaat vaak uit: zoekwoordonderzoek, content creatie, technische optimalisatie, linkbuilding en voortdurende aanpassingen gebaseerd op de prestaties van de website en updates in zoekalgoritmes.


Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van SEO in plaats van het zelf te doen?

Het uitbesteden van SEO door ons heeft als voordeel dat je toegang krijgt tot gespecialiseerde up-to-date kennis en tools, tijdbesparing realiseert, sneller en betere resultaten behaalt dan het zelf te den. Onze SEO-experts zijn dagelijks op de hoogte van de laatste trends en algoritme-updates, wat belangrijk is voor het behalen van langdurig succes.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie van SEO?

SEO is een langetermijnstrategie. De eerste resultaten kunnen soms binnen enkele maanden zichtbaar zijn, maar het kan zes maanden tot een jaar duren voordat de volledige effecten van de gekozen SEO-strategie tot uiting komen. Dit hangt af van vele factoren, zoals de huidige staat van de website, de concurrentie en de markt.

Wat kost het om SEO uit te besteden?

De kosten van SEO uitbesteden variëren sterk. Dit is afhankelijk van de omvang van het project, de complexiteit van de website, en de ervaring van de SEO-expert. Tarieven kunnen variëren van €250,- tot meer dan €3000,- per maand. Dit heeft te maken met het beoogde aantal uren en/of besproken budget voor linkbuilding(deze wordt vaak apart gefactureerd).

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een SEO specialist?

Het inhuren van een SEO specialist zorgt voor professionele expertise in zoekmachineoptimalisatie, bespaart tijd, levert doelgerichte resultaten op (zoals hogere rankings en meer verkeer), en biedt gespecialiseerde strategieën en analyses aangepast aan jouw bedrijf.

Waar moet ik op letten bij het inhuren van een SEO specialist?

Bij het kiezen van een SEO specialist is het belangrijk om te letten op hun ervaring en succesverhalen, kennis van de laatste SEO trends, duidelijke communicatie, realistische beloftes, een passende aanpak voor jouw bedrijf, en positieve recensies of referenties van eerdere klanten.

Hoe meet je het succes van SEO-inspanningen?

Het succes van SEO wordt gemeten aan de hand van KPI’s zoals organisch zoekverkeer, rankings in zoekmachines, de tijd die bezoekers op de site doorbrengen, conversieratio’s en uiteindelijk de ROI. Tools zoals Google Analytics 4 en Google Search Console zijn heel belangrijk voor accurate en realistische metingen.

Kan ik specifieke SEO-doelen stellen voor mijn website?

Ja, je kunt specifieke doelen stellen, zoals het verbeteren van rankings voor bepaalde zoekwoorden, het verhogen van organisch verkeer, of het verbeteren van de conversieratio.

Hoe blijft mijn SEO-strategie actueel met de steeds veranderende algoritmen?

Om actueel te blijven, moet je een SEO-strategie kiezen passend bij jouw branche. Deze strategie geldt vaak voor een jaar of een halfjaar. Je moet dagelijks op de hoogte zijn van de updates die Google doorvoert. Maandelijks of tweewekelijks evalueer je de resultaten van gedane wijzigingen of toevoegingen aan de website. Dit houdt in; het analyseren van website prestaties en het up-to-date houden van content en technische aspecten van de gehele site.

Wat zijn de 3 SEO pijlers?

De drie pijlers van SEO zijn:

 • Technische SEO: Technische aspecten van je website die de indexering en crawlbaarheid beïnvloeden.
 • Content: Hoogwaardige, relevante en goed geoptimaliseerde, helpful content die aansluit bij de zoekintentie van je doelgroep. En voldoen aan de E-E-A-T richtlijnen van Google.
 • Autoriteit: Het verkrijgen van kwalitatieve backlinks van andere websites om de autoriteit en relevantie van je site te verhogen.

Kun je SEO zelf doen?

Het is mogelijk om SEO zelf te doen, maar het vereist een aanzienlijke hoeveelheid kennis, tijd en middelen. Uitbesteden kan voordelig zijn vanwege de expertise en ervaring van professionals. Onze specialisten zijn vooral liefhebbers en “24/7” bezig met SEO.

Hoe optimaliseer ik mijn SEO?

Om je SEO te optimaliseren, focus je in eerste instantie op deze 5 punten:

 1. Grondig zoekwoordonderzoek.
 2. Het creëren van kwalitatief hoogstaande, relevante content.
 3. Technische verbeteringen aan je website, zoals het verbeteren van de laadsnelheid en mobielvriendelijkheid.
 4. Het opbouwen van een sterk backlinkprofiel.
 5. Regelmatige analyse en aanpassing van je strategie op basis van prestatiegegevens.

Heb je bij één van deze punten vragen of moeilijkheden, neem dan contact met ons op.

Heb je vragen?

Neem contact op! :) wij helpen je graag verder met al je SEO vragen

SEO vraag stellen

Mis het niet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele SEO tip

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
 • Inzichten en tips op het gebied van SEO
 • Voor beginners en gevorderden
 • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
  best practices tot eigen cases
 • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.