9+

Celine van der Ploeg

Officemanager

Als Office Manager bij Onder houdt Celine zich bezig met een zeer veelzijdig takenpakket, zoals onder andere personeelszaken, facilitaire zaken, (financiële) administratie, marketing, het organiseren van trainingen, events en wat er dan ook maar verder voorbij komt. Met haar eerdere ervaring als Office Manager en Management Assistant staat ze met haar gastvrije instelling klaar om iedereen te helpen waar het maar kan. 

Wanneer ze niet aan het werk is gaat ze het liefste met vrienden borrelen, spelletjes doen of gewoon lekker bijkletsen. Ze houdt van koken en bakken en in de winter mag volgens haar de wintersport uiteraard niet ontbreken!

Meer over Celine

 • Wat staat er nog op je bucketlist?
  Eigenlijk lijkt het mij heel tof om een keer te gaan skydiven. Dit terwijl bungeejumpen mij dus helemaal niks lijkt!
 • Wat is je favoriete dier en waarom?
  Zelf heb ik twee katten, maar eigenlijk ben ik gewoon gek op alle dieren! Een klein boerderijtje met geitjes, een zwijntje, kipjes, etc. lijkt me dan ook geweldig!
 • Luister je ook naar podcasts? En zoja welke en waarom?
  Toevallig ben ik een tijdje terug begonnen aan de podcast Jong Beleggen! Dit omdat ik er ook eindelijk wat meer over wil leren en toch wil kijken of ik mijn pensioen voor mijzelf nog wat beter kan regelen haha!
 • Wat voor films/series kijk je graag naar in je vrije tijd?
  Series zoals The Office en Friends vind ik geweldig, altijd fijn om even te lachen. Daarnaast hou ik ook echt van series als Game of Thrones, The Witcher, Outlander of juist The Bold Type, Younger. Eigenlijk is heel veel wel leuk!
Ga naar Linkedin

Heb je vragen?

Neem contact op! :) wij helpen je graag verder met al je SEO vragen

SEO vraag stellen