SEO diensten

Hoe goed wordt de website van jouw bedrijf gevonden? En laat je hierin nog steken vallen? Dat is een lastige vraag, waar niet zomaar antwoord op te geven is. Veel ontwikkelaars maken gratis tools die je zogenaamd het antwoord geven, maar voor een écht antwoord heb je onze SEO audit nodig. Na de SEO check heb je namelijk een helder overzicht van de aandachtspunten en kun je concreet aan de slag met het verbeteren van de vindbaarheid van je website. Met of zonder onze hulp.

Icon not found

Incompany SEO training

Waarom een Incompany SEO training volgen? Er zijn verschillende redenen om je team bij te scholen met een Incompany SEO training; Heb je een vraag? Wij helpen je graag! SEO training op maat Na een eerste aanmelding nemen wij contact op met jouw bedrijf om een eerste gesprek in te plannen. Tijdens de intake bespreken we het doel van de training. Aan de hand van dit gesprek gaan wij aan de slag met de voorbereiding van de Incompany SEO training.

Incompany SEO training
Onder SEO training

SEO training

Online marketing en marketing trends zijn constant in beweging. Onze trainingen zijn aangepast op jouw bedrijf en team. Van basis tot advanced SEO en marketing!

SEO training
Icon not found

1-daagse SEO training voor beginners

SEO training voor beginners Bij zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO genoemd, gaat het om het onderhouden en verbeteren van de (organische) vindbaarheid van een website. Dit gebeurt allemaal binnen een zoekmachine zoals google. Kort gezegd helpt SEO je om je website goed vindbaar te maken voor potentiële klanten. Iemand voert dus een zoekopdracht uit in de zoekmachine en dat levert resultaten op. Elk bedrijf wil graag in de top 3 van deze zoekresultaten staan, maar hoe krijg je dat voor elkaar?

1-daagse SEO training voor beginners
SEO advies van SEO bureau Onder

SEO advies

Voor een succesvolle website is goede zichtbaarheid noodzakelijk. Wij ondersteunen je met advies op het gebied van search engine optimization (SEO).

SEO advies
SEO audit van SEO bureau Onder

SEO audit

Onze SEO audit geeft je een helder overzicht van de aandachtspunten. Concrete verbeterpunten voor een betere vindbaarheid van je website.

SEO audit

Technische SEO

De technische staat van je website is de fundering voor de vindbaarheid. Wij kijken naar de technische aspecten en controleren of ze voldoen op gebied van SEO.

Technische SEO

Conversie optimalisatie

CRO (Conversion Rate Optimization): Haal meer resultaat uit hetzelfde aantal bezoekers. De conversie op jouw website verhogen? Wij denken graag met je mee.

Conversie optimalisatie
SEO migratie bij SEO bureau Onder

SEO migratie

Wij ondersteunen op het gebied van SEO bij een nieuwe website of bij redesign. Een goede SEO migratie zorgt voor behoud en zelfs verbetering van het organisch verkeer!

SEO migratie

Linkbuilding uitbesteden

Wat is linkbuilding? Vergelijk linkbuilding met de start van je eigen bedrijf. Het begin is traag, maar na verloop van tijd begint er een balletje te rollen. Dit is het moment dat je het vertrouwen van je klanten hebt gewonnen. Dit is linkbuilding in een notendop.  Het beeld dat mensen van linkbuilding hebben verschilt heel erg van persoon tot persoon. Waar de ene denkt aan goede SEO praktijken ziet de ander slechte content op spam sites voor zich. Beide is

Linkbuilding uitbesteden

Waarmee kunnen we je helpen?

Samen maken we je website vindbaar. Op de juiste plek, met de juiste zoektermen.
Neem nu contact op!

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
  • Inzichten en tips op het gebied van SEO
  • Voor beginners en gevorderden
  • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
    best practices tot eigen cases
  • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan