9+

Gratis SEO scan

Laat geen websiteverkeer liggen

Ben je benieuwd hoe jouw website ervoor staat in Google? En met welke verbeteringen jij meer klanten uit Google kunt krijgen?

In een gratis SEO scan geven we je snel meer inzicht in:

  • De huidige vindbaarheid van je website
  • Zoektermen met de meeste potentie voor je business
  • Verbeterpunten voor content, technische SEO en autoriteit
  • Ontvang de SEO scan dezelfde week nog in je inbox!
Hoe ben je bij Onder terecht gekomen?(Vereist)

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een gratis SEO scan aanvragen: hoe werkt het?  

Laat je website checken door de SEO specialisten van bureau Onder. Voor het uitvoeren van de SEO scan vragen wij alvast om de URL van jouw website, zodat wij er direct mee aan de slag kunnen. Zo zorgen we ervoor dat je de SEO scan dezelfde week nog opgestuurd krijgt. Wel zo fijn natuurlijk.

We kijken hierbij naar de alle hoofdzaken die voor SEO belangrijk zijn en geven onze belangrijkste quick wins om meer verkeer naar je website te krijgen. Dat betekent dat sommige onderwerpen nog niet uitgebreid belicht kunnen worden. Hierbij is het goed om te weten dat SEO een proces is van de lange adem, waarbij iedere maand verbeteringen worden doorgevoerd, om meer bezoekers, leads en conversies binnen te halen.

In een snelle SEO scan kunnen wij alleen de meest opvallende punten bespreken. Wil je echt een diepgaande analyse, neem dan een kijkje bij onze SEO audit.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
  • Inzichten en tips op het gebied van SEO
  • Voor beginners en gevorderden
  • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
    best practices tot eigen cases
  • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.