9+

Cynthia Bos

Technisch SEO/ CRO specialist

Cynthia is Technisch SEO/CRO Specialist bij Onder. Haar passie ligt bij het verbeteren van websites door gebruik te maken van de verzamelde data. Met als uiteindelijke doel om de beste resultaten voor onze klanten te halen natuurlijk.

Nadat ze een aantal jaar als allround online marketeer gewerkt heeft wilde ze zich graag specialiseren in de twee mooiste onderwerpen: SEO en CRO. Binnen Onder is dit dan ook waar ze zich mee bezig houdt.

Meer over Cynthia

 • Wat is je favoriete vakantiebestemming(en) en waarom?
  Thailand, IJsland en Noorwegen. Alledrie vanwege de prachtige natuur, al zijn ze natuurlijk ontzettend verschillend. Thailand ook vanwege het onderwaterleven en eten.
 • Wat staat er nog op je bucketlist?
  Mijn advanced duikbrevet halen en duiken met walvissen.
 • Wat voor films/series kijk je graag naar in je vrije tijd?
  Na een werkdag kijk ik het liefst naar programma’s die absoluut niet lijken op mijn leven. Favoriet zijn reality programma’s zoals Temptation Island of juist thrillers en detectives.
 • Wat doe je graag in je vrije tijd en waarom?
  Ik speel graag bordspellen met vrienden, geniet van de zon, ga op vakantie, tuinier wat, lees boeken of kijk een serie.
 • Wat voor boeken lees je en waarom?
  Ik heb elk jaar een nieuwe reading challenge op de app Goodreads. Favoriet zijn boeken waar ik iets van kan leren óf boeken met verhalen die niet lijken op mijn eigen leven. Denk dan aan de genres literaire thrillers of romans (zoals de Bridgerton serie). Een alltime favoriet is toch wel de Harry Potter reeks.
Ga naar Linkedin

Heb je vragen?

Neem contact op! :) wij helpen je graag verder met al je SEO vragen

SEO vraag stellen