SEO Teksten

Copywriting voor SEO teksten

Heb je hulp nodig bij het optimaliseren van de teksten op jouw website? Ga dan voor een contentstrategie voor jou SEO teksten.

Bij SEO bureau Onder staan we voor jouw klaar en zetten samen een complete contentstrategie op. Tijdens een geheel SEO traject zorgen wij ervoor dat jouw website goed gevonden wordt en meer conversies oplevert door duidelijk leesbare content., Het gaat erom dat je je aansluiting vind bij je doelgroep.

Laten we aan de slag gaan!

Ja ik wil een contentstrategie

SEO teksten schrijven

Bij SEO teksten gaat het vooral om kwaliteit, door de vraag van je bezoekers te beantwoorden in duidelijke taal. Deze SEO teksten omvatten het gebruik van relevante zoekwoorden en zinnen die op een natuurlijke manier zijn geschreven. Het schrijven van effectieve content kan een uitdaging zijn waar veel meer bij komt kijken dan alleen een ‘pakkende’ tekst schrijven. Daarom werken wij bij Onder met een contentstrategie.

Hoe wij jou helpen

Wij schrijven niet zomaar wat losse teksten, maar maken een contentstrategie voor de langere termijn om hoger te scoren in Google en helpen websitebezoekers de informatie te vinden die ze zoeken. Tevreden bezoekers zorgen voor meer conversie.

Onze specialisten schrijven SEO teksten die antwoord geven op de vraag van de bezoeker. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat zoekmachines begrijpen waar een pagina over gaat. Samen kijken we naar het grotere plaatje en hoe jouw SEO tekst past in de gehele SEO structuur. Deze structuur werken we van tevoren al uit.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen beteken? Neem contact op!

Welke resultaten mag je verwachten?

Onze content specialisten creëren een goed uitgedachte contentstrategie, waarbij je onder andere de volgende resultaten mag verwachten:

 • Kwalitatieve SEO teksten: Goede content die aansluit bij het doel van je bezoekers.
 • Beter conversie: De content op je website overtuigt je bezoekers om actie te ondernemen. door bijvoorbeeld een aankoop te doen of zich aan te melden voor een training.
 • Bezoekers blijven langer op je website wanneer je content interessant en relevant genoeg is.
 • Vergroot je naamsbekendheid: Door goede SEO teksten versterk je je merkidentiteit en brengt je brand een duidelijke boodschap.
 • Trouwe klanten: Lever jij regelmatig kwalitatieve content aan je klanten kan dit de loyaliteit van je klanten vergroten. Klanten zullen sneller terugkomen.

Onze contentstrategie

Bij ons start je een SEO traject waarbij we een contentstrategie uitdenken (en eventueel uitvoeren) voor een X aantal uur per maand. Iedere maand kijken we wat er nodig is om de content op jouw website te verbeteren. Zo werken we dynamisch aan je site en spelen we snel in op wisselingen in de zoekresultaten. Samenwerking in de vorm van een gehele contentstrategie is waar onze kracht ligt. 

Hulp nodig? Laat het ons weten!

Het SEO traject

In een SEO traject kunnen ons SEO specialisten zelf schrijven of briefen. Bij een briefing geven we een duidelijke instructie mee aan de tekstschrijvers van jouw bedrijf over de opbouw van de tekst en welke zoektermen in de tekst moeten terugkomen.

Vragen? Neem gerust contact op!

SEO teksten laten schrijven

Laat je SEO teksten schrijven door onze ervaren SEO tekstschrijvers. We nemen je het werk uit handen.

Vergroot je SEO kennis.

Wij bieden verschillende trainingen aan die zijn afgestemd op de kennis en ervaring van de deelnemers. Ook het opleiden van je team is mogelijk met onze Incompany training. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Andere diensten

Heb je vragen?

Neem contact op! :) wij helpen je graag verder met al je SEO vragen

SEO vraag stellen

Mis het niet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele SEO tip

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

Wij hebben onder andere voor deze bedrijven gewerkt

Word ook klant

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
 • Inzichten en tips op het gebied van SEO
 • Voor beginners en gevorderden
 • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
  best practices tot eigen cases
 • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.