9+

SEO teksten laten schrijven

Krachtige teksten die waarde toevoegen aan je website

Je hebt een mooie website, maar mensen weten je niet te vinden. Zonde! Wat je nodig hebt zijn krachtige SEO teksten die jou clicks, leads en klanten opleveren.

Heb je hulp nodig bij het schrijven en/of optimaliseren van jouw website teksten? Bij SEO bureau Onder staan onze specialisten voor je klaar. Samen zetten we een complete SEO contentstrategie op en zorgen we ervoor dat jouw website beter gevonden wordt. Uiteraard op de zoektermen die het meest relevant zijn voor jouw product of dienst.

Samen gaan we voor die nummer 1 positie!

Ja ik wil seo teksten uitbesteden
Toetsenbord typen

Verover de zoekresultaten met SEO teksten

Om hoge posities te veroveren in Google is het al lang niet meer genoeg om een standaard tekst met zoektermen te laten schrijven. Je hebt een SEO specialist nodig die op een holistische manier naar de content op je website kijkt.

Effectieve SEO teksten voegen waarde toe aan je website en sluiten aan bij de zoekintentie van je bezoekers. Er moet samenhang zijn tussen wat je schrijft en wat je aanbiedt. Daarom zal een goede SEO tekstschrijver zich verdiepen in jouw bedrijf en onderzoek doen naar de meest effectieve content. Bij Onder bieden we dan ook geen losse SEO teksten aan, maar werken we altijd met een contentstrategie.

seo teksten schrijven

Wij helpen jou met een allesomvattende contentstrategie!

Wij schrijven niet zomaar wat losse teksten, maar maken een contentstrategie voor de langere termijn. Onze specialisten schrijven SEO teksten die antwoord geven op de vraag van de bezoeker. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat zoekmachines begrijpen waar een pagina over gaat. Samen kijken we naar het grotere plaatje en hoe jouw SEO tekst past in de gehele structuur van je website. Deze structuur werken we van tevoren al uit.

Content strategie, SEO teksten laten schrijven

Onze SEO tekstschrijvers creëren een volledige contentstrategie, waarbij je het volgende mag verwachten:

 • Zoektermanalyse: wij achterhalen waar jouw potentiële klanten naar op zoek zijn
 • Contentstrategie: een plan van aanpak, waarmee we sturen op resultaat
 • SEO teksten schrijven: inhoudelijk sterke content die aansluit bij de doelgroep
 • Conversie optimalisatie: de content is niet alleen goed vindbaar, maar overtuigt bezoekers ook om actie te ondernemen
 • Rapportage: wij rapporteren op de organische groei van jouw bedrijf en sturen bij als dat nodig is

SEO teksten laten schrijven

Laat je SEO teksten schrijven door onze ervaren specialisten! We starten met een SEO traject waarbij we voor een X aantal uur per maand een contentstrategie uitdenken en uitvoeren. Iedere maand kijken we wat er nodig is om de content op jouw website te verbeteren. Zo werken we dynamisch aan je site en spelen we snel in op wisselingen in de zoekresultaten.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Als specialisten kunnen wij je helpen met alle facetten van SEO. Indien gewenst kunnen we ook een volledige SEO audit uitvoeren, inclusief een analyse van het linkprofiel en technische SEO. Zo weet je direct hoe jouw website ervoor staat.

Bekijk onze samenwerkingen

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
 • Inzichten en tips op het gebied van SEO
 • Voor beginners en gevorderden
 • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
  best practices tot eigen cases
 • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.