9+
KWFinder logo

Jaleesa Konjanan

SEO Specialist
3-1-2023 SEO tools,

Wat is KWFinder?

KWFinder is een keywordonderzoektool die gebruikers helpt om hoogpresterende zoekwoorden en gerelateerde zinnen te ontdekken voor hun contentmarketing- en SEO (zoekmachineoptimalisatie)-inspanningen. Het stelt gebruikers in staat om een startwoord in te voeren en een lijst met gerelateerde zoekwoorden te ontvangen, samen met metrieken zoals zoekvolume, zoekwoordmoeilijkheid en potentieel verkeer. KWFinder biedt ook suggesties voor long-tail zoekwoorden, die specifieker zijn en vaak een lagere concurrentie hebben. Gebruikers kunnen deze informatie gebruiken om hun websitecontent, social media-berichten en andere digitale marketingmaterialen voor zoekmachines te optimaliseren en hun zoekposities te verbeteren.

De mogelijkheden met KWFinder

KWFinder heeft verschillende functionaliteiten. Deze zijn op een rijtje gezet, zodat je kan beslissen of dit in jouw voordeel kan werken.

 1. Zoekwoordonderzoek: Je kunt een startwoord invoeren en een lijst met gerelateerde zoekwoorden ontvangen, samen met metrieken zoals zoekvolume, zoekwoordmoeilijkheid en potentieel verkeer.
 2. Long-tail zoekwoorden vinden: KWFinder kan je helpen om long-tail zoekwoorden te ontdekken, die specifieker zijn en vaak een lagere concurrentie hebben.
 3. Concurrentie analyseren: KWFinder kan je laten zien hoe moeilijk het is om voor een bepaald zoekwoord te ranken, zodat je kunt bepalen of het de moeite waard is om het te targeten.
 4. Je rankings monitoren: Je kunt je zoekwoordposities over de tijd volgen om te zien hoe je inspanningen uitbetalen.
 5. Content plannen: Door te begrijpen welke zoekwoorden en zinnen je doelgroep zoekt, kun je content creëren die aansluit bij hen en je website helpt om hoger te ranken in zoekresultaten

Over het algemeen is KWFinder een nuttig hulpmiddel voor iedereen die zijn zoekmachineposities wil verbeteren en meer verkeer naar zijn website wil leiden via zoekmachines. Het kan je helpen om de juiste zoekwoorden te identificeren om op te richten, de concurrentie te analyseren en je vooruitgang over de tijd te volgen.

Hoe gebruik je KWFinder?

Om KWFinder te gebruiken, volg je deze stappen:

 1. Ga naar de KWFinder-website en meld je aan voor een account.
 2. Voer een startwoord in het zoekveld in en klik op “Zoeken”.
 3. Bekijk de lijst met gerelateerde zoekwoorden die wordt weergegeven en gebruik de filters aan de linkerkant om de resultaten te verfijnen.
 4. Klik op een zoekwoord om meer gegevens te zien, zoals zoekvolume, zoekwoordmoeilijkheid, zoektrends en suggesties voor langstaartzoekwoorden.
 5. Gebruik de gegevens om je website- en marketinginspanningen voor zoekmachines te optimaliseren en je doelgroep beter te bereiken.
 6. Monitor je zoekwoordposities over de tijd om te zien hoe je inspanningen uitbetalen en pas je strategie aan als nodig.

Overall is KWFinder een eenvoudig te gebruiken tool voor het uitvoeren van zoekwoordonderzoek en het verbeteren van je zoekmachineposities. Het biedt een rijkdom aan gegevens en inzichten die je kunnen helpen om je website- en digitale marketinginspanningen voor zoekmachines te optimaliseren en je doelgroep beter te bereiken.

Aan de slag met de KWFinder

Wij van SEO bureau Onder werken graag met KWFinder. Ons team helpt je graag als je er niet uitkomt. We hebben verschillende SEO specialisten die met hun kennis je graag van dienst zijn. Neem vandaag nog contact op.

Share

Categorieën

Heb je vragen?

Neem contact op! :) wij helpen je graag verder met al je SEO vragen

SEO vraag stellen

Mis het niet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele SEO tip

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
 • Inzichten en tips op het gebied van SEO
 • Voor beginners en gevorderden
 • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
  best practices tot eigen cases
 • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.