SEO bureau nodig?

Behaal top posities in de zoekmachines, krijg meer bezoekers en blijf je concurrenten voor!

Specialistisch SEO bureau

Op zoek naar een goed SEO bureau? Onder helpt je aan meer zichtbaarheid in zoekmachines. SEO is waar wij goed in zijn! Maak nu kennis met ons team van SEO specialisten!

Wanneer schakel je een SEO bureau in?

 • Je concurrent staat hoger in Google op de zoektermen waar jij op wilt scoren
 • Je geeft veel geld uit aan Google Ads en bent op zoek naar een duurzamere oplossing
 • Je hebt alles aan SEO gedaan wat binnen jouw kennis en kunde ligt, maar het aantal bezoekers blijft achter
 • Je wil meer focus op SEO, maar hebt de capaciteit niet in huis

Gratis Live SEO Analyse

Ben je benieuwd hoe jouw website er voor staat in Google? Vraag dan een gratis Live SEO analyse aan.

Zoekmachine optimalisatie bureau

We streven, net als onze klanten, naar meer zichtbaarheid in Google. Vaak is SEO onderdeel van een marketing bureau waarbij je ook voor andere marketingaspecten bij dit bureau terecht kunt. SEO bureau Onder in Zwolle heeft ervoor gekozen om alleen op SEO te focussen. SEO is onze specialiteit!

Het effect van SEO is steevast een groei in het organisch verkeer en bijbehorende omzet en/of conversie. SEO bureau Onder helpt je met het realiseren van deze groei en daarnaast natuurlijk bij het vasthouden van deze groei.

En nou denk je vast, maar hoe lang duurt het dan totdat mijn website goed gevonden wordt? Dit verschilt per situatie, hier zijn geen vaste richtlijnen voor. Ons SEO bureau kan een inschatting maken van de resultaten die wij denken te kunnen behalen met jouw website. Vaak zien we binnen enkele weken de eerste resultaten van de SEO inspanningen! 

Het team van SEO bureau Onder

Het team van ons SEO bureau Zwolle bestaat momenteel uit 6 enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan. Zij gaan iedere dag voor specialisme, ondersteuning en een persoonlijke relatie met de klant. Geen vraag is ons te gek! Kennismaken? Ja, laten we kennismaken

Werkzaamheden van een SEO bureau

Onze werkzaamheden bestaan uit optimalisaties die als doel hebben om de zichtbaarheid van je website in de zoekmachine te vergroten. Onderdelen van onze werkzaamheden:

 • Zoektermanalyse: het uitgebreid analyseren van zoektermen die bij jouw producten of diensten horen. Ook doen we een 0-meting om te bepalen wat jouw huidige posities zijn en kijken of je ook daadwerkelijk gevonden wordt op de relevante zoektermen.
 • Technische verbeteringen: verbeteringen om de crawlbaarheid en indexering van je website door de zoekmachine te verbeteren. We kijken naar ongeveer 50 technische punten waarop we je website kunnen verbeteren. Dit zijn verbeteringen die vaak in samenspraak met de webbouwer gedaan worden.
 • On-page SEO: het verbeteren van de inhoud van pagina’s om beter gevonden te worden op de zoektermen. De content op jouw website is super belangrijk. Deze moet jouw doelgroep inspireren, je geeft antwoord op de vraag waar je bezoeker naar op zoek is. We kijken of je pagina geoptimaliseerd is voor de bezoeker, maar ook voor de zoekmachine.
 • Linkbuilding: het verbeteren van je linkprofiel, om de zoekmachine te laten zien dat je een autoriteit bent op een bepaald onderwerp. Betrouwbare backlinks kunnen bijdragen aan goede organische posities.
 • Maandelijkse rapportage: het is belangrijk om resultaat te zien en dat laat ons SEO bureau ook graag zien in onze maandelijkse rapportage. De nadruk ligt op organische traffic en bijbehorende omzet en/of leads. Daarnaast speelt het marktaandeel van een set zoektermen in Google ook een grote rol.

Aan de slag met de adviezen van ons SEO bureau Zwolle

Wij, als SEO bureau, laten jouw precies zien wat de voortgang is en welke actiepunten er uitgevoerd moeten worden. De actiepunten die vanuit de rapportage naar voren komen kunnen wij uiteraard voor jouw uitvoeren. Daarnaast is het ook mogelijk om dit zelf uit te voeren. Alles is mogelijk. 

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en of we bij elkaar passen? Neem dan contact op met ons SEO bureau Zwolle. Onze SEO specialisten zitten voor je klaar!

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

David de Jong

Marketing Manager Solarfields

De specialistische kennis en gestructureerde aanpak van Martijn en Ineke heeft Solarfields enorm geholpen met onze positionering in de (online) markt. Denk hierbij aan de wireframes van van onze website, de vindbaarheid van onze organisatie, de invulling van onze online campagnes en tips over het zoekgedrag van onze belangrijkste doelgroepen.

Edward Bartels

Eigenaar Klimate en Gloeilampgoedkoop

Altijd een meedenkende en professionele blik op onze SEO vraagstukken. Hiermee bereiken we een mooie en stabiele groei op ons SEO bereik, met als kers op de taart een nummer 1 positie voor een van onze belangrijkste zoekwoorden binnen 1 jaar na livegang van onze site!

Paulien Hooikammer

Marketing medewerker Camping Si-Es-An

Samenwerken met Martijn & Ineke ervaren wij als zeer prettig. Ze denken met je mee, hebben vele ideeën en zien de extra punten waar meer uit te halen valt. Wij zien onze marketing groeien in de overzichtelijke rapportages en kunnen op die manier prettig verder werken met een sterke basis achter de hand. Komen we er even niet uit? Martijn en Ineke hebben er een oplossing voor!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Wij werken onder andere voor deze bedrijven

Wordt ook klant
peugeot

OnderBouwing

We delen graag onze kennis en ervaring
 • Inzichten en tips op het gebied van SEO
 • Voor beginners en gevorderden
 • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
  best practices tot eigen cases
 • Een kijkje achter de schermen bij Onder