SEO bureau nodig?

Behaal top posities in de zoekmachines! 

Onder_Werknemers

Specialistisch SEO bureau

Op zoek naar een goed SEO bureau? Onder helpt je aan meer zichtbaarheid in zoekmachines. Maak nu kennis met ons team van SEO specialisten!

Wanneer schakel je een SEO bureau in?

  • Je concurrent staat hoger in Google op de zoektermen waar jij op wilt scoren
  • Je geeft veel geld uit aan Google Ads en bent op zoek naar een duurzamere oplossing
  • Je hebt alles aan SEO gedaan wat binnen jouw kennis en kunde ligt, maar het aantal bezoekers blijft achter
  • Je wil meer focus op SEO, maar hebt de capaciteit niet in huis

Gratis Live SEO Analyse

Ben je benieuwd hoe jouw website
er voor staat in Google?

Zoekmachine optimalisatie bureau

We streven, net als onze klanten, naar meer zichtbaarheid in Google. Het effect hiervan is steevast een groei in het organisch verkeer en bijbehorende omzet en/of conversie. SEO bureau Onder helpt je met het realiseren van deze groei.

Het team van SEO bureau Onder

Ons team bestaat momenteel uit 6 enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan. Zij gaan iedere dag voor specialisme, ondersteuning en een persoonlijke relatie met de klant. Geen vraag is ons te gek! Kennismaken?

Werkzaamheden van een SEO bureau

Onze werkzaamheden bestaan uit optimalisaties die als doel hebben om de zichtbaarheid van je website in de zoekmachine te vergroten. Onderdelen van onze werkzaamheden:

  • Zoektermanalyse: het uitgebreid analyseren van zoektermen die bij jouw producten of diensten horen.
  • Technische verbeteringen: verbeteringen om de crawlbaarheid en indexering van je website door de zoekmachine te verbeteren. Dit zijn verbeteringen die vaak in samenspraak met de webbouwer gedaan worden. 
  • On-page SEO: het verbeteren van de inhoud van pagina’s om beter gevonden te worden op de zoektermen en het aanjagen van inspirerende content voor je doelgroep. 
  • Linkbuilding: het verbeteren van je linkprofiel, om Google te laten zien dat je een autoriteit bent op een bepaald onderwerp.
  • Maandelijkse rapportage: het is belangrijk om resultaat te zien en dat laten we ook graag zien in onze maandelijkse rapportage. De nadruk ligt op organische traffic en bijbehorende omzet en/of leads. Daarnaast speelt het marktaandeel van een set zoektermen in Google ook een grote rol. 

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en of we bij elkaar passen? Neem dan contact met ons op. Onze SEO specialisten zitten voor je klaar! 

Scroll to Top

Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden.