SEO bureau nodig?

Behaal top posities in de zoekmachines, krijg meer bezoekers en blijf je concurrenten voor!

Onder_Werknemers

Specialistisch SEO bureau

Op zoek naar een goed SEO bureau? Onder helpt je aan meer zichtbaarheid in zoekmachines. SEO is waar wij goed in zijn! Maak nu kennis met ons team van SEO specialisten!

Wanneer schakel je een SEO bureau in?

  • Je concurrent staat hoger in Google op de zoektermen waar jij op wilt scoren
  • Je geeft veel geld uit aan Google Ads en bent op zoek naar een duurzamere oplossing
  • Je hebt alles aan SEO gedaan wat binnen jouw kennis en kunde ligt, maar het aantal bezoekers blijft achter
  • Je wil meer focus op SEO, maar hebt de capaciteit niet in huis

Gratis Live SEO Analyse

Ben je benieuwd hoe jouw website
er voor staat in Google?

Zoekmachine optimalisatie bureau

We streven, net als onze klanten, naar meer zichtbaarheid in Google. Vaak is SEO onderdeel van een marketing bureau waarbij je ook voor andere marketingaspecten bij dit bureau terecht kunt. SEO bureau Onder in Zwolle heeft ervoor gekozen om alleen op SEO te focussen. SEO is onze specialiteit!

Het effect van SEO is steevast een groei in het organisch verkeer en bijbehorende omzet en/of conversie. SEO bureau Onder helpt je met het realiseren van deze groei en daarnaast natuurlijk bij het vasthouden van deze groei.

En nou denk je vast, maar hoe lang duurt het dan totdat mijn website goed gevonden wordt? Dit verschilt per situatie, hier zijn geen vaste richtlijnen voor. Ons SEO bureau kan een inschatting maken van de resultaten die wij denken te kunnen behalen met jouw website. Vaak zien we binnen enkele weken de eerste resultaten van de SEO inspanningen! 

Het team van SEO bureau Onder

Het team van ons SEO bureau Zwolle bestaat momenteel uit 6 enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan. Zij gaan iedere dag voor specialisme, ondersteuning en een persoonlijke relatie met de klant. Geen vraag is ons te gek! Kennismaken?

Werkzaamheden van een SEO bureau

Onze werkzaamheden bestaan uit optimalisaties die als doel hebben om de zichtbaarheid van je website in de zoekmachine te vergroten. Onderdelen van onze werkzaamheden:

  • Zoektermanalyse: het uitgebreid analyseren van zoektermen die bij jouw producten of diensten horen. Ook doen we een 0-meting om te bepalen wat jouw huidige posities zijn en kijken of je ook daadwerkelijk gevonden wordt op de relevante zoektermen.
  • Technische verbeteringen: verbeteringen om de crawlbaarheid en indexering van je website door de zoekmachine te verbeteren. We kijken naar ongeveer 50 technische punten waarop we je website kunnen verbeteren. Dit zijn verbeteringen die vaak in samenspraak met de webbouwer gedaan worden.
  • On-page SEO: het verbeteren van de inhoud van pagina’s om beter gevonden te worden op de zoektermen. De content op jouw website is super belangrijk. Deze moet jouw doelgroep inspireren, je geeft antwoord op de vraag waar je bezoeker naar op zoek is. We kijken of je pagina geoptimaliseerd is voor de bezoeker, maar ook voor de zoekmachine.
  • Linkbuilding: het verbeteren van je linkprofiel, om de zoekmachine te laten zien dat je een autoriteit bent op een bepaald onderwerp. Betrouwbare backlinks kunnen bijdragen aan goede organische posities.
  • Maandelijkse rapportage: het is belangrijk om resultaat te zien en dat laat ons SEO bureau ook graag zien in onze maandelijkse rapportage. De nadruk ligt op organische traffic en bijbehorende omzet en/of leads. Daarnaast speelt het marktaandeel van een set zoektermen in Google ook een grote rol.

Aan de slag met de adviezen van ons SEO bureau Zwolle

Wij, als SEO bureau, laten jouw precies zien wat de voortgang is en welke actiepunten er uitgevoerd moeten worden. De actiepunten die vanuit de rapportage naar voren komen kunnen wij uiteraard voor jouw uitvoeren. Daarnaast is het ook mogelijk om dit zelf uit te voeren. Alles is mogelijk. 

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en of we bij elkaar passen? Neem dan contact op met ons SEO bureau Zwolle. Onze SEO specialisten zitten voor je klaar!

Scroll to Top

Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden.