9+

Incompany training schrijven voor SEO

De kunst van SEO gericht schrijven

Zoek je een boost voor je contentcreatie en wil je dat jouw team teksten produceert die niet alleen je doelgroep aanspreekt, maar ook goed presteert in zoekmachines? Ontdek dan onze Incompany training Schrijven voor SEO.

Bij ons krijg je een op maat gemaakte training die aansluit bij de behoeftes en van jouw bedrijf. Onze aanpak is allesbehalve standaard; we leggen de focus op praktische strategieën voor jouw specifieke branche. Van een effectieve zoektermanalyse tot het schrijven van pakkende teksten, jouw team leert van onze SEO experts hoe ze content schrijven die echt presteert.

Geen lange lezingen, maar interactieve trainingen met direct toepasbare tips!

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Aanvraagformulier

 

 

Incompany training schrijven voor SEO

Waarom een schrijven voor SEO training volgen?

In deze training ligt de nadruk op een persoonlijke benadering. We zijn ons ervan bewust dat elke sector specifieke uitdagingen heeft en dat een universele benadering vaak niet toereikend is. Vandaar dat onze specialisten in schrijven voor SEO zich toeleggen op het ontwikkelen van een op maat gemaakt programma dat perfect past bij de behoeften van uw organisatie.

Met een focus op uw unieke doelstellingen zorgen we voor een cursus die niet alleen van groot belang is, maar ook praktische vaardigheden biedt die direct in de praktijk gebracht kunnen worden.

Er zijn verschillende redenen om je team bij te scholen met een Incompany training voor SEO-schrijven:

 • Je wilt de organische vindbaarheid van je website verbeteren en zoekt naar manieren om de content van je team te optimaliseren voor zoekmachines.
 • Je wilt je team voorzien van de nieuwste strategieën en technieken op het gebied van SEO-schrijven om de concurrentie voor te blijven.
 • Je hebt gemerkt dat de huidige content van je website niet goed scoort in zoekmachines en wilt je team trainen om effectievere SEO-vriendelijke content te produceren.
 • Je wilt de kwaliteit van de content van je team verbeteren door hen te trainen in het schrijven van boeiende, relevante en geoptimaliseerde teksten die zowel zoekmachines als gebruikers aanspreken.
 • Je hebt nieuwe doelen gesteld voor het vergroten van de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je bedrijf, en je gelooft dat een training in SEO-schrijven essentieel is om deze doelen te bereiken.

Benieuwd naar de opties? Wij helpen je graag!

Incompany training schrijven voor SEO op maat

Na ontvangst van je aanmelding voor onze Incompany training Schrijven voor SEO plannen we direct een intakegesprek met jouw bedrijf. Dit gesprek is bedoeld om jullie doelstellingen en verwachtingen van de training te begrijpen. Met deze informatie gaan we aan de slag om de training specifiek aan te passen aan de behoeften van jullie team.

We richten onze training zo in dat deze naadloos aansluit op de huidige kennis en vaardigheden van jullie medewerkers. Onze ervaren trainers zijn gespecialiseerd in het leveren van interactieve en praktijkgerichte sessies die niet alleen de vaardigheden van individuele teamleden verbeteren, maar ook een bijdrage leveren aan de groei van jullie bedrijf. We nemen de tijd om de specifieke leervragen en behoeften van zowel de deelnemers als de organisatie in kaart te brengen, zodat onze training echt impact heeft.

We begrijpen dat het ontwikkelen van effectieve SEO-schrijfvaardigheden uitdagend kan zijn, daarom zorgen we ervoor dat onze trainingen boeiend en direct relevant zijn. We verspillen geen tijd aan reeds bekende onderwerpen en focussen in plaats daarvan op het bieden van nieuwe inzichten en technieken.

Tijdens onze Incompany ‘Schrijven voor SEO’-training verkennen we diverse essentiële onderwerpen, afgestemd op wat jullie nodig hebben om succesvol te zijn. Mogelijke onderwerpen zijn:

 • Zoekmachinewerking: Begrip van hoe zoekmachines jouw pagina’s vinden en beoordelen.
 • Site doorzoekbaarheid: Verbetering van hoe zoekmachines jouw pagina’s kunnen vinden en indexeren, met inbegrip van praktische tools en technieken.
 • Content toegankelijkheid: Optimalisatie van hoe zoekmachines de inhoud van jouw pagina’s interpreteren, met richtlijnen voor verbetering.
 • Voorkomen van dubbele content: Strategieën om duplicate content te identificeren en op te lossen.
 • Pagina ervaring optimalisatie: Aanpakken van Core Web Vitals voor een betere gebruikerservaring.

We verdiepen ons in de kunst van het SEO-schrijven, inclusief de tools en strategieën die noodzakelijk zijn om jouw content niet alleen vindbaar maar ook aantrekkelijk te maken voor zoekmachines én lezers.

Hoe lang duurt een Incompany schrijven voor SEO training?

De duur van onze Incompany training ‘Schrijven voor SEO’ is flexibel en ontworpen om precies te passen bij jullie schema en leerdoelen, variërend van een compacte sessie van ongeveer 4 uur tot uitgebreidere programma’s die 5 tot 6 uur of meer kunnen duren. Afhankelijk van de beschikbare tijd en jullie specifieke behoeften personaliseren we de inhoud om van begin tot eind waarde te bieden.

Vier uurs programma:

Tijdens onze 4-uur durende Incompany training zullen 4 belangrijke aspecten van SEO behandeld worden die jij nodig hebt om jouw bedrijf en werknemers een SEO boost te geven! Deze 4 aspecten bestaan uit:

 • Zoektermanalyse: Leer hoe je effectief zoekvragen kunt identificeren en prioriteren om je SEO-strategie te versterken.
 • Schrijven voor SEO / De 8 SEO elementen: Ontdek hoe en waar je zoektermen op je pagina gebruikt, zodat je content beter gevonden wordt.
 • Helpful content en E-A-T: Leer hoe je content creëert die je lezer daadwerkelijk helpt en hoe je jouw autoriteit in je vakgebied aantoont.
 • Google search console: Gebruik GSC om je succes te meten en verbeterkansen voor je website te identificeren.

Uitbreiding voor 5 tot 6 uur:

Onze training is op maat. Dit betekent dat een training niet een vaste tijd heeft. Het kan bijvoorbeeld ook voorkomen dat je als bedrijf meer tijd wilt om nog meer in de diepte gaan tijdens deze training. Voorbeelden van aspecten die dan in het extra gedeelte aan bod kunnen komen zijn:

 • Migratie, 404’s, en redirects
  Strategieën om de SEO-waarde te behouden bij het verwijderen of verhuizen van pagina’s, of bij een volledige site-migratie.
 • AI en SEO
  Verken de impact van kunstmatige intelligentie op de toekomst van SEO en hoe je AI kunt inzetten om je strategie te versterken.

Praktische toepassing

Gedurende de training benutten we real-life scenario’s gerelateerd aan jullie website met praktijkopdrachten die direct implementeerbaar zijn in jullie online omgeving. Dit zorgt ervoor dat de aangeleerde technieken en strategieën onmiddellijk toegepast kunnen worden, wat de leerervaring versterkt en optimaliseert.

Vraag naar de mogelijkheden!

Dit vinden onze deelnemers:

Review Incompany training LTO Noord

Incompany SEO training

“Heldere opbouw en uitleg! Veel geleerd en zin gekregen om er mee aan de slag te gaan,”

no review image

Anoniem

LTO Noord
Review Incompany training LTO Noord

Incompany SEO training

“Bedankt voor de fijne training. Duidelijke omschrijving en je werd duidelijk meegenomen in het verhaal.”

no review image

Anoniem

LTO Noord
Review Incompany training LTO Noord

Incompany SEO training

“Leuke training, goede opfriscursus”.

no review image

Anoniem

LTO Noord
Review Incompany training LTO Noord

Incompany SEO training

“Eerder wel eens van SEO gehoord, maar nog nooit iets mee gedaan. omdat ik ook niet wist hoe. Deze training geeft concrete handvatten om direct mee te starten. Blij mee!”.

no review image

Sophie

LTO Noord

SEO trainers

De training wordt gegeven door ervaren SEO specialisten uit het Onder SEO team.

Incompany SEO trainingen - SEO trainster - Ineke Withaar-Colijn Incompany SEO trainingen - SEO trainster - Ineke Withaar-Colijn

Mis het niet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele SEO tip

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
 • Inzichten en tips op het gebied van SEO
 • Voor beginners en gevorderden
 • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
  best practices tot eigen cases
 • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.