9+

Incompany technische SEO training

Maatwerk training technische SEO

Zoek je naar een manier om de technische SEO vaardigheden van jouw team te verhogen? Misschien wil je meerdere medewerkers tegelijkertijd de fijne kneepjes van technische SEO bijbrengen, of is het tijd voor een uitgebreide update voor het hele team. Kies dan voor onze op maat gemaakte Incompany technische SEO training op locatie!

Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Aanvraagformulier
Foto van technische incompany training

Waarom een technische SEO training volgen?

Bij deze training staat maatwerk centraal. Wij begrijpen dat iedere branche zijn eigen uitdagingen kent en dat een one-size-fits-all benadering zelden werkt. Daarom zetten onze experts in technische SEO zich in om een programma samen te stellen dat naadloos aansluit bij de verwachtingen van een organisatie. Door te focussen op jullie specifieke doelen, garanderen we een training die niet alleen relevant is, maar ook direct toepasbare vaardigheden oplevert.

Er zijn verschillende redenen om je team bij te scholen met een Incompany technische SEO training;

 • Je website gaat verhuizen en je wilt samen met je webbouwer de migratie tot een goed einde brengen
 • Er is veel SEO kennis aanwezig binnen de organisatie, maar het ontbreekt met name aan technische SEO kennis
 • Je zoekt als team (of als persoon) verdieping in technische SEO en de bijbehorende tools

Wil je meer weten over de training? Vul dan hieronder het aanvraagformulier in.

Technische SEO training op maat

Nadat wij een aanmelding hebben ontvangen nemen wij contact op met jouw bedrijf om een eerste intake met jouw organisatie te regelen. Dit overleg helpt ons om beter in kaart te brengen wat jullie verwachtingen zijn van de training en wat jullie hiermee willen bereiken. Met deze informatie beginnen we met het op maat maken van de technische SEO training specifiek voor jullie team.

Onze aanpak is erop gericht om de training perfect te laten aansluiten bij de bestaande kennis en vaardigheden van jullie medewerkers. Onze trainers zijn experts in het geven van praktische en interactieve sessies die niet alleen de individuele groei bevorderen, maar ook bijdragen aan de ontwikkeling van jullie bedrijf. Wij streven ernaar om een helder beeld te krijgen van de specifieke leervragen en behoeften van zowel de deelnemers als het bedrijf.

Wij zijn ons ervan bewust dat het niet eenvoudig is om de technische vaardigheden van SEO onder de knie te krijgen en dit de nodige inspanning vereist. Het is dan ook ons doel om ervoor te zorgen dat de training boeiend en relevant is, zonder tijd te verspillen aan onderwerpen die jullie team al beheerst.

Tijdens de Incompany technische SEO training kunnen diverse onderwerpen worden behandeld, afgestemd op wat jullie nodig hebben. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld:

 • De werking van een zoekmachine (de processen die een zoekmachine doorloopt om jouw pagina’s te ontdekken en te interpreteren)
 • Crawlability van websites (hoe werkt het ontdekken van pagina’s, welke elementen gebruik je om dit te verbeteren en welke tools gebruik je om dit te checken)
 • Accessability van websites (hoe interpreteert de zoekmachine de inhoud van je pagina’s, welke elementen gebruik je om dit te verbeteren en welke tools, etc)
 • Duplication (hoe werkt duplicate content en hoe voorkom je dit?)
 • Page Experience (hoe voldoe je aan de core web vitals?)

In de training komt onze aanpak m.b.t. technische SEO aan bod, net als de tools die we hiervoor gebruiken.

Hoe lang duurt een Incompany technische SEO training?

De duur van de training kan variëren van een halve dag (ongeveer drie uur) tot een volledige dag of zelfs meerdere dagen. Elk programma wordt op maat gemaakt. We kunnen beginnen bij de basisprincipes van technische SEO en, indien nodig, dieper ingaan op specifieke onderwerpen. De exacte duur stemmen we vooraf met je af, om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jullie behoeften.

Actief leren staat centraal

Gedurende de training duiken we in real-life scenarios die specifiek zijn voor jullie website. Deelnemers krijgen praktische opdrachten die direct toepasbaar zijn op jullie eigen online omgeving. Dit zorgt ervoor dat de technieken die je zal leren direct in de praktijk gebracht kunnen worden.

Ontdek onze mogelijkheden

Ons aanbod omvat een breed begrip aan technische SEO aspecten, afgestemd op jullie unieke situatie. Heb je specifieke wensen of wil je meer weten over wat we kunnen betekenen voor jouw team? Neem contact op voor een op maat gemaakte training die aansluit bij jullie leer behoeften!

Dit vinden onze deelnemers:

Logo Seeders

Seeders

Ik werk al enkele jaren op verschillende manieren samen met Martijn Hoving (Onder). In een 5 weekse training heeft Martijn ons team een opfris cursus SEO gegeven. De SEO training bestond uit vijfdeelsessies, waarin de verschillende componenten van SEO aan bod kwamen. De training werd door ons team als zeer inspirerend ervaren. Martijn heeft ons team duidelijk gemaakt dat SEO altijd in beweging is en en een website nooit af is. De kennis van Martijn op SEO gebied is actueel en vooruitstrevend. De cursus was zowel voor beginners als gevorderden goed te volgen en interessant.

Dennis Akkerman

CEO

Novar

We werken inmiddels al een aantal jaren succesvol samen met Onder. Om de kennis up-to-date te houden binnen ons team, hebben we onlangs inhouse een training gevolgd bij Ineke.

Tijdens een interactieve sessie heeft Ineke onze kennis omtrent SEO weer helemaal bijgespijkerd. Theorie werd hierbij op een leuke manier gecombineerd met interactie. Al tijdens de sessie zijn we met praktijkvoorbeelden vanuit onze eigen website direct aan de slag gegaan. Het was een nuttige op-maat-training waarbij goed rekening gehouden werd met ons kennisniveau.

Esther Terpstra

Online Marketeer

SEO trainers

De training wordt gegeven door ervaren SEO specialisten uit het Onder SEO team.

Incompany SEO trainingen - SEO trainster - Ineke Withaar-Colijn Incompany SEO trainingen - SEO trainster - Ineke Withaar-Colijn

Mis het niet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele SEO tip

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Bas Smit

Uitvaartbegeleider

"Het was een leuke informatieve training. Het heeft me een stap verder geholpen. Duidelijk en goed te volgen. het is voor mij namelijk geen dagelijkse stof. Verder een goeie afwisseling van theorie en hoe je het invuld in de praktijk."

Testimonial goed verblijf

Rieneke Gerritsen

Marketingmedewerker

"Het was heel leerzaam. De theorie werd gekoppeld aan de praktijk. Ik had persoonlijk nog iets meer diepte gewild, maar dat komt, omdat ik al wel enige ervaring en kennis heb van SEO. Daarnaast vond ik het wat storend dat andere deelnemers met andere dingen bezig waren. Daar had wat meer op toegezien mogen worden, maar verder heeft Ineke echt veel vertelt en doet ze dit echt heel erg duidelijk. Het geeft echt een opstap om je eigen website te verbeteren."

Rianne Jacobs-Schouten

Eigenaar

De SEO-training die Martijn verzorgde voor het team van dTLS. was erg informatief. Martijn weet goed te schetsen welke zaken allemaal van belang zijn als het gaat om het behalen van een goede SEO-positie. Martijn gaat niet alleen in op de contentaspecten van SEO, maar geeft vooral ook uitgebreid aandacht aan technische SEO. Hij brengt dit op een rustige en plezierige manier over. Wil je ook serieus aan de slag met SEO, dan raad ik je zeker een training bij Martijn aan!

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
 • Inzichten en tips op het gebied van SEO
 • Voor beginners en gevorderden
 • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
  best practices tot eigen cases
 • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.