1-daagse SEO training voor gevorderden

De basiskennis van SEO heb je inmiddels wel onder de knie. Toch is er nog zoveel op het internet te vinden over zoekmachineoptimalisatie waar je meer over wilt leren. Hoe pak je dit op de juiste manier aan?

Bij onze 1-daagse SEO training voor gevorderden komen alle relevante onderwerpen voor advanced SEO aan bod. Zo kan jij de beste resultaten uit je website halen!

Onze ervaren specialisten bieden trainingen op maat en helpen je om de belangrijkste aspecten eigen te maken.

Schrijf je snel in! Er zijn meerdere data beschikbaar.

Inschrijven training voor gevorderden
seo voor beginners

SEO training voor gevorderden

Belangrijk is te weten dat deze training bedoeld is voor mensen die al wat bekend zijn met het vakgebied. Weet je eigelijk nog niet veel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) af? Dan is onze 1 daagse training voor beginners iets voor jou!

Onze advanced SEO training richt zich op mensen die al het nodige van zoekmachineoptimalisatie afweten en hun vaardigheden en kennis willen verbeteren. De training gaat dieper in op onderwerpen als zoekintentie, technische SEO en mobielvriendelijkheid.

Na de training beschik je over de juiste handvatten om bijvoorbeeld zelf technische SEO toe te passen of de juiste vragen stellen gericht op jou website.

Waarom een advanced SEO training volgen?

Onze 1-daagse SEO training voor gevorderden levert u verschillende voordelen op;

 • Kennis uitbreiden: u komt meer te weten over het toepassen van geavanceerde SEO strategieën om de prestaties van u website te vergroten.
 • Voorsprong op concurrenten: Wanneer u zich meer verdiept in SEO en alles wat hier bij komt kijken, kunt u hier uw voordeel uit halen door uw concurrenten een stapje voor te zijn.
 • Zoekresultaten verbeteren: Leer de zoekintentie van u bezoekers goed in kaart te brengen. Hoe sneller u begrijpt wat u klant nodig heeft hoe beter u hier op in kunt spelen.
 • Kosten besparing: Investeren in u eigen ontwikkeling is natuurlijk altijd goed. Daarnaast kan onze SEO training u helpen om inzicht te krijgen in u online aanwezigheid en dit te verbeteren zonder extra kosten te maken. U kunt op bijvoorbeeld besparen op adverteren door zelf aan de slag te gaan met optimalisatie.

Het resultaat

Na het volgen van onze SEO advanced training bent u in staat om betere resultaten te bereiken met uw website. Tijdens de training leert u onder andere om geavanceerde SEO technieken te begrijpen en toe te passen,

Na afloop van de training kan de deelnemer:
1. Het juiste paginaformat kiezen bij een zoekterm
2. Een SEO-pagina schrijven die bijdraagt aan conversie
3. Het gesprek aangaan met developers over technische SEO: Je weet waar je over praat en kan kritische vragen stellen.
4. De autoriteit van een website verder uitbouwen: kwalitatieve content schrijven, sterke backlinks verkrijgen en actief zijn op social media
5. Een SEO plan voor de lange termijn ontwikkelen: waar sta je nu en waar wil je naartoe?

Voor wie is de 1-daagse SEO training?

De SEO cursus is geschikt voor iedereen die al wat kennis heeft van SEO en zich verder wil ontwikkelen. Tijdens de training gaan we dieper in op de onderdelen van advanced SEO en alles wat hier bij komt kijken.

Deelnemers van de training werken onder andere als contentmanager, webdeveloper, communicatiemedewerker en online marketeer.

Programma 1-daagse SEO training voor gevorderden

Tijdens de cursus voor gevorderden komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Aansluiten bij zoekintentie: hoe beantwoord je de zoekvraag van je doelgroep?
 • Conversiegericht schrijven: waarmee overtuig jij je bezoekers om de gewenste actie te ondernemen?
 • Gevorderde Technische SEO:
  • Snelheid
  • Gebruik van JavaScript
  • Duplicate content
  • Mobielvriendelijkheid
  • Hreflang Tag
  • Structured Data
 • Featured Snippets: de korte antwoorden bovenaan de zoekresultaten in google, op de zoekvraag.
 • Autoriteit en linkbuilding
 • SEO plan: een SEO plan bied je een strategische en gestructureerde aanpak met als doel je website prestaties te vergroten.

Vind je het moeilijk te begrijpen wat de bovengenoemde onderdelen inhouden? Geeft niks! Dat is begrijpelijk, Wellicht is het de moeite waard om te kijken bij onze 1-daagse SEO training voor beginners.

Zoek je een mogelijk om je hele team of een gedeelte ervan bij te scholen? Wij staan voor je klaar! Vraag naar de mogelijkheden over onze Incompany SEO training.

Dit vinden onze deelnemers:

Green Choice

Martijn heeft bij Greenchoice een SEO-training gegeven voor collega’s uit verschillende teams, met verschillende kennisniveaus. Een behoorlijke uitdaging, maar met relevante voorbeelden van onze eigen website zorgde hij ervoor dat alle informatie perfect op zijn plek viel. De oefeningen konden ook nog eens gelijk toegepast worden op de website, dus de training bewees al direct zijn waarde!

Martijn Koetsier

Online marketeer a.i.

Marketing Crew

Martijn heeft het hele team van Marketing Crew meegenomen in de wereld van SEO. Werkelijk alle onderwerpen zijn tijdens de SEO training aan bod gekomen en we zijn flink de diepte in gegaan. Daardoor werd ons direct duidelijk dat Martijn enorm kennis van zaken heeft. We hebben onze eigen cases behandeld, zodat we de opgedane kennis direct op onze eigen projecten konden toepassen. Het was echt een enorm waardevolle training.

Larissa Braam

Marketing- en communicatiespecialist

SEO trainers

De training wordt gegeven door ervaren SEO specialisten uit het Onder SEO team.

Schrijf je in voor de SEO training via onderstaande knop:

Meer informatie

Prijs € 490 (exclusief BTW, inclusief lunch)
Locatie MyOffice,
Assendorperdijk 1
8012EG Zwolle
Tijd 09.30 - 16.30
Inschrijven training voor gevorderden

Andere trainingen

Heb je vragen?

Neem contact op! :) wij helpen je graag verder met al je SEO vragen

SEO vraag stellen
Inschrijven training voor gevorderden

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!