9+

1-daagse SEO training voor gevorderden

De basiskennis van SEO heb je inmiddels wel onder de knie. Toch is er nog zoveel op het internet te vinden over zoekmachineoptimalisatie waar je meer over wilt leren. Hoe pak je dit op de juiste manier aan?

Bij onze 1-daagse SEO training voor gevorderden komen alle relevante onderwerpen voor advanced SEO aan bod. Zo kan jij de beste resultaten uit je website halen!

Onze ervaren specialisten bieden trainingen op maat en helpen je om de belangrijkste aspecten eigen te maken.

Schrijf je snel in! Er zijn meerdere data beschikbaar.

Inschrijven training voor gevorderden
Advanced SEO training - SEO cursus voor gevorderden

SEO training voor gevorderden

Belangrijk is te weten dat deze training bedoeld is voor mensen die al wat bekend zijn met het vakgebied. Weet je eigelijk nog niet veel van zoekmachineoptimalisatie (SEO) af? Dan is onze 1 daagse training voor beginners iets voor jou!

Onze advanced SEO training richt zich op mensen die al het nodige van zoekmachineoptimalisatie afweten en hun vaardigheden en kennis willen verbeteren. De training gaat dieper in op onderwerpen als zoekintentie, technische SEO en mobielvriendelijkheid.

Na de training beschik je over de juiste handvatten om bijvoorbeeld zelf technische SEO toe te passen of de juiste vragen stellen gericht op jouw website.

Waarom een advanced SEO training volgen?

Onze 1-daagse SEO training voor gevorderden levert je verschillende voordelen op;

 • Kennis uitbreiden: je komt meer te weten over het toepassen van geavanceerde SEO strategieën om de prestaties van jouw website te vergroten.
 • Voorsprong op concurrenten: Wanneer jij je meer verdiept in SEO en alles wat hierbij komt kijken, kunt je hier jouw voordeel uit halen door je concurrenten een stapje voor te zijn.
 • Zoekresultaten verbeteren: Leer de zoekintentie van jouw bezoekers goed in kaart te brengen. Hoe sneller je begrijpt wat jouw klant nodig heeft hoe beter je hierop kunt inspelen.
 • Kostenbesparing: Investeren in jouw eigen ontwikkeling is natuurlijk altijd goed. Daarnaast kan onze SEO training je helpen om inzicht te krijgen in jouw online aanwezigheid en dit te verbeteren zonder extra kosten te maken. Je kunt bijvoorbeeld besparen op adverteren door zelf aan de slag te gaan met optimalisatie.

Het resultaat

Na het volgen van onze SEO advanced training ben je in staat om betere resultaten te bereiken met jouw website. Tijdens de training leer je onder andere om geavanceerde SEO technieken te begrijpen en toe te passen,

Na afloop van de training kan de deelnemer:
1. Het juiste paginaformat kiezen bij een zoekterm
2. Een SEO-pagina schrijven die bijdraagt aan conversie
3. Het gesprek aangaan met developers over technische SEO: Je weet waar je over praat en kan kritische vragen stellen.
4. De autoriteit van een website verder uitbouwen: kwalitatieve content schrijven, sterke backlinks verkrijgen en actief zijn op social media
5. Een SEO plan voor de lange termijn ontwikkelen: waar sta je nu en waar wil je naartoe?

Voor wie is de 1-daagse SEO training?

De SEO cursus voor gevorderden is geschikt voor iedereen die al wat kennis heeft van SEO en zich verder wil ontwikkelen. Tijdens de training gaan we dieper in op de onderdelen van advanced SEO en alles wat hier bij komt kijken.

Deelnemers van de training werken onder andere als contentmanager, webdeveloper, communicatiemedewerker en online marketeer.

Programma SEO cursus voor gevorderden

Tijdens de cursus voor gevorderden komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Aansluiten bij zoekintentie: hoe beantwoord je de zoekvraag van je doelgroep?
 • Conversiegericht schrijven: waarmee overtuig jij je bezoekers om de gewenste actie te ondernemen?
 • Gevorderde Technische SEO:
  • Snelheid
  • Gebruik van JavaScript
  • Duplicate content
  • Mobielvriendelijkheid
  • Hreflang Tag
  • Structured Data
 • Featured Snippets: de korte antwoorden bovenaan de zoekresultaten in google, op de zoekvraag.
 • Autoriteit en linkbuilding
 • SEO plan: een SEO plan biedt je een strategische en gestructureerde aanpak met als doel je website prestaties te vergroten.

Vind je het moeilijk te begrijpen wat de bovengenoemde onderdelen inhouden? Geeft niks! Dat is begrijpelijk, Wellicht is het de moeite waard om te kijken bij onze 1-daagse SEO training voor beginners.

Zoek je een mogelijk om je hele team of een gedeelte ervan bij te scholen? Wij staan voor je klaar! Vraag naar de mogelijkheden voor onze Incompany SEO training.

Dit vinden onze deelnemers:

SEO training gevorderden

“Het was een leuke informatieve training. Het heeft me een stap verder geholpen. Duidelijk en goed te volgen. het is voor mij namelijk geen dagelijkse stof. Verder een goeie afwisseling van theorie en hoe je het invuld in de praktijk.”

Bas Smit

Uitvaartbegeleider
cable_concepts_center_bv_logo

SEO training gevorderden

Heel goed, enorm veel handvatten en uitleg daarbij!

no review image

Karin

3C
Logo kitcentrum

SEO training gevorderden

Fijne uitgebreide uitleg!

no review image

Leon Garssen

Stagiaire
Logo kitcentrum

Gevorderden training

Enorm verhelderend!

no review image

Chris van Stegeren

Kitcentrum

SEO trainers

De training wordt gegeven door ervaren SEO specialisten uit het Onder SEO team.

Advanced SEO training - SEO cursus voor gevorderden - SEO trainster Ineke Withaar-Colijn Advanced SEO training - SEO cursus voor gevorderden - SEO trainster Ineke Withaar-Colijn

Schrijf je in voor de SEO training via onderstaande knop:

Meer informatie

Prijs € 490 (exclusief BTW, inclusief lunch)
Locatie MyOffice,
Assendorperdijk 1
8012EG Zwolle
Tijd 09.30 - 16.30
Inschrijven training voor gevorderden
Inschrijven training voor gevorderden

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Dit vinden onze deelnemers:

Bas Smit

Uitvaartbegeleider

"Het was een leuke informatieve training. Het heeft me een stap verder geholpen. Duidelijk en goed te volgen. het is voor mij namelijk geen dagelijkse stof. Verder een goeie afwisseling van theorie en hoe je het invuld in de praktijk."

Leon Garssen

Stagiaire

Fijne uitgebreide uitleg!

Karin

3C

Heel goed, enorm veel handvatten en uitleg daarbij!

Testimonial goed verblijf

Rieneke Gerritsen

Marketingmedewerker

"Het was heel leerzaam. De theorie werd gekoppeld aan de praktijk. Ik had persoonlijk nog iets meer diepte gewild, maar dat komt, omdat ik al wel enige ervaring en kennis heb van SEO. Daarnaast vond ik het wat storend dat andere deelnemers met andere dingen bezig waren. Daar had wat meer op toegezien mogen worden, maar verder heeft Ineke echt veel vertelt en doet ze dit echt heel erg duidelijk. Het geeft echt een opstap om je eigen website te verbeteren."

Chris van Stegeren

Kitcentrum

Enorm verhelderend!