Ons team

Ons team bestaat uit ervaren SEO specialisten die met meerdere jaren ervaring breed inzetbaar zijn in de SEO wereld. Ons bedrijf is gebouwd op een paar kernwaarden namelijk: specialisme, ondersteuning en persoonlijke relatie. Hiermee heeft ons bedrijf al meerdere successen behaald en helpen we veel verschillende soorten bedrijven.

Martijn Hoving

Martijn Hoving is de oprichter van Onder. Als ervaren SEO specialist helpt hij de vindbaarheid van je website te verbeteren. Ook geeft Martijn online marketing advies en trainingen, waarin SEO de boventoon voert.

Met een grote voorliefde voor Frankrijk reist Martijn, met name in het kampeerseizoen, graag af naar het land. Buiten het kampeerseizoen stapt hij graag op zijn racefiets of gaat hij hardlopen.

Ineke Withaar-Colijn

Ineke Withaar-Colijn is Online Marketeer bij Onder. De SEO en SEA worden met enthousiasme en een kritische blik aangepakt om te werken naar de beste resultaten. 

Thuis is ze graag druk met het haken van knuffels voor haar dochters, tuinieren of het lezen van een goed boek. Buitenhuis gaat Ineke regelmatig naar de sportschool of een stuk zwemmen.

Kirsty de Wit

Kirsty de Wit heeft tijdens haar stage bij Onder het diploma Mediamanager behaalt. Momenteel is ze actief als parttime Online Marketeer werkt ze met veel plezier aan zowel de social media als SEO. 

Winkelen, op het terras zitten met vriendinnen of een goed boek behoren tot haar favoriete bezigheden. En voor de ultieme ontspanning reist ze graag af naar Vlieland.

 

Mariska Snoek

Mariska Snoek is content en SEO specialist bij Onder. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het verbeteren van content om ervoor te zorgen dat de best mogelijke resultaten behaald worden.

Thuis geniet ze vooral van haar gezin, een lange wandeling met de hond en gaat ze graag naar de sportschool.

Eline Barten

Eline Barten is Technisch SEO & CRO Specialist bij Onder. Na kennis gemaakt te hebben met Online Marketing tijdens de opleiding Commerciële Economie verdiept zij zich nu verder in de wereld van SEO.

In haar vrije tijd kookt en bakt ze graag. Daarom staat ze regelmatig in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen.

Okke-Jorn van der Meulen

Okke-Jorn van der Meulen is SEO en Linkbuilding specialist bij Onder. Met 8 jaar werkervaring in verschillende commerciële (marketing)rollen gaat zijn pad verder in de SEO. Energiek, analytisch en ondernemend zijn woorden die hem het beste omschrijven.

In de afgelopen jaren heeft Okke-Jorn een voorliefde ontwikkeld voor China en gaat hij graag backpacken in de afgelegen Chinese landschappen die we kennen uit de programma’s van filmmaker Ruben Terlouw. Buiten het reisseizoen loopt hij graag hard, doet hij graag vechtsport of wandelt hij lange afstanden.

Mediamanager Kris Burghout Student

Kris Burghout

Kris Burghout is beginnend SEO-specialist en stagiair Mediamanager bij Onder. Met een achtergrond in de IT-sector is hij technisch ingesteld en een uitblinker in service en creative problem solving. Hij heeft zijn passie gevonden in de marketing en is enthousiast, leergierig en gemotiveerd om zichzelf te bewijzen als professional!

In zijn vrije tijd is Kris vaak te vinden in de sportschool of met zijn kameraden op een terrasje!

Scroll to Top

Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden.