Ons team

Ons team bestaat uit ervaren SEO specialisten die met meerdere jaren ervaring breed inzetbaar zijn in de SEO wereld. Ons bedrijf is gebouwd op een paar kernwaarden namelijk: specialisme, ondersteuning en persoonlijke relatie. Hiermee heeft ons bedrijf al meerdere successen behaald en helpen we veel verschillende soorten bedrijven.

Martijn Hoving

Martijn Hoving is de oprichter van Onder. Als ervaren SEO specialist helpt hij de vindbaarheid van je website te verbeteren. Ook geeft Martijn online marketing advies en trainingen, waarin SEO de boventoon voert.

Met een grote voorliefde voor Frankrijk reist Martijn, met name in het kampeerseizoen, graag af naar het land. Buiten het kampeerseizoen stapt hij graag op zijn racefiets of gaat hij hardlopen.

Ineke Withaar-Colijn

Ineke Withaar-Colijn is Online Marketeer bij Onder. De SEO en SEA worden met enthousiasme en een kritische blik aangepakt om te werken naar de beste resultaten. 

Thuis is ze graag druk met het haken van knuffels voor haar dochters, tuinieren of het lezen van een goed boek. Buitenhuis gaat Ineke regelmatig naar de sportschool of een stuk zwemmen.

Kirsty de Wit

Kirsty de Wit heeft tijdens haar stage bij Onder het diploma Mediamanager behaalt. Momenteel is ze actief als parttime Online Marketeer werkt ze met veel plezier aan zowel de social media als SEO. 

Winkelen, op het terras zitten met vriendinnen of een goed boek behoren tot haar favoriete bezigheden. En voor de ultieme ontspanning reist ze graag af naar Vlieland.

 

Demi Kirchhoff

Demi Kirchhoff zit nu in haar derde jaar voor de opleiding communicatie en heeft ervoor gekozen om haar stage te lopen bij Onder. Demi zal deze periode veel leren op het gebied van SEO en zal zich bezighouden met zowel content als technische SEO.

Thuis kan Demi genieten van een goed boek maar ook heeft ze een liefde voor bakken en koken. Ook gaat zij graag met haar vrienden te stad in om te winkelen of te zitten bij een gezellig café.

Eline Barten

Eline Barten is Technisch SEO Specialist bij Onder. Na kennis gemaakt te hebben met Online Marketing tijdens de opleiding Commerciële Economie verdiept zij zich nu verder in de wereld van SEO.

In haar vrije tijd kookt en bakt ze graag. Daarom staat ze regelmatig in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen.

Mariska Snoek

Mariska Snoek is content en SEO specialist bij Onder. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het verbeteren van content om ervoor te zorgen dat de best mogelijke resultaten behaald worden.

Thuis geniet ze vooral van haar gezin, een lange wandeling met de hond en gaat ze graag naar de sportschool.

Scroll to Top

Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden.