SEO advies

Aan de hand van ons SEO Advies werken we maandelijks aan een betere vindbaarheid van jouw website

Om je website succesvol te maken, is het noodzakelijk dat hij goed gevonden wordt. Met onze adviezen op het gebied van search engine optimization (SEO) verbeter je de zichtbaarheid van je website in Google en andere zoekmachines. Dat zorgt niet alleen voor meer bezoekers, maar de gebruikerservaring op je website wordt ook beter. En daarmee stijgt het conversiepercentage, zodat de website van je organisatie de bedrijfsdoelen perfect ondersteunt.

Probleemanalyse

SEO advies begint altijd met een probleemanalyse, omdat het belangrijk is om te achterhalen waar het nu misgaat of beter kan. Dat een website niet goed gevonden wordt kan namelijk verschillende oorzaken hebben. Misschien zijn er technische problemen of ligt het meer aan de inhoud van je webpagina’s?

Met onze ruime ervaring op het gebied van SEO weten we de juiste vragen te stellen, zodat we snel weten waar het misgaat. Vervolgens stellen we een werkwijze voor waarmee we er voor zorgen dat de website gaat doen wat ervan wordt verwacht.

SEO abonnement

Zoals je misschien weet is SEO geen sprint. Natuurlijk is er laaghangend fruit waarmee we snel resultaat boeken. Ruim 80% van onze klanten heeft dan ook een abonnement op het SEO-advies, waarbij we elke maand een belangrijke bijdragen leveren aan het verbeteren van de vindbaarheid.

Werkwijze SEO advies

SEO advies is en blijft maatwerk, maar bestaat vaak uit de volgende stappen:

  • Technische verbeteringen: hoe is de snelheid van je website? Is de meta-omschrijving goed te vinden voor de crawlbots? In samenspraak met je webbouwer voeren we technische verbeteringen door die je vindbaarheid verbeteren.
  • Contentplan: goede content is onmisbaar voor SEO. In het contentplan bepalen we welke pagina’s verbeterd en toegevoegd moeten worden, aan de hand van een set zoektermen die we samen bepalen. Daarnaast geven we advies omtrent content marketing, zodat je als organisatie meer te vertellen krijgt aan je doelgroep.
  • Linkbuilding: de kwaliteit en kwantiteit van inkomende links zijn erg belangrijk. Daarom gaan we het aantal inkomende links verhogen.
  • Maandelijkse rapportage: we houden de voortgang in de gaten en rapporteren hier elke maand over. Je zult zien dat onze aanpak werkt, omdat je omzet stijgt en je meer organische bezoekers trekt.

De gevolgen van onze SEO adviezen

Onze SEO adviezen zorgen over het algemeen voor veel structuur bij onze klanten. Soms is er wel capaciteit om een en ander door te voeren, maar ontbreekt het gewoonweg aan de kennis of de tijd. Het SEO advies zorgt ervoor dat je als marketing- of content afdeling een duidelijk te volgen plan hebt, waarmee het aantal bezoeken en de omzet die daaruit vloeit groeien. 

Nieuwsgierig naar onze SEO adviezen?

Wil je meer weten over onze SEO adviezen? Of ben je benieuwd naar resultaten die we hebben behaald voor onze klanten? We helpen je graag!

Testimonials

Martijn is al geruime tijd voor ons aan de slag als SEO expert en helpt ons om meer uit Google te halen. Het is geen uurtje-factuurtje werk want Martijn neemt ons daarnaast mee in het hoe-en-wat en het belang ervan waardoor er ook veel kennisdeling is. Dit alles met veel humor waardoor de samenwerking ontzettend leuk is. Mocht Martijn ooit op zoek zijn naar een nieuwe baan dan is hij bij ons meer dan welkom.
Logo Voys
Annemieke Doornbos
Online Marketeer, Voys
Altijd een meedenkende en professionele blik op onze SEO vraagstukken. Hiermee bereiken we een mooie en stabiele groei op ons SEO bereik, met als kers op de taart een nummer 1 positie voor een van onze belangrijkste zoekwoorden binnen 1 jaar na livegang van onze site!
Logo KliMate
Edward Bartels
Eigenaar Klimate en Lampgoedkoop
Als iemand mij vraagt om SEO advies wijs ik altijd meteen naar Martijn. Martijn is proactief, betrokkken en denkt in het behalen van doelstellingen. Met veel kennis van zaken is hij de man om je SEO posities structureel te verbeteren. Daarnaast ook nog een fijne vent om mee te werken.
appwiki
Henk-Jan Kosse
CEO, Appwiki

Trots!

We werken onder andere voor:

OnderBouwing

We delen graag onze kennis en ervaringen met je. Je ontvangt:

  • Onze inzichten en tips op het gebied van SEO:
    • Voor beginners en gevorderden
    • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van best practices tot eigen cases
  • Een kijkje achter de schermen bij Onder

Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden.