9+

Onder de indruk? We helpen je graag!

Vraag een SEO offerte aan en we komen bij je terug

Offerte aanvragen

Voor de volgende onderdelen sturen we je graag een SEO offerte:

 • SEO audit (uitgebreid of beknopt)
 • Technische SEO audit
 • SEO advies (eenmalig of in abonnementsvorm)
 • SEO migratie advies
 • SEO training
 • SEO copywriting
 • Conversie optimalisatie
 • SEO volledig uitbesteden

100% focus

Door onze 100% focus op SEO behalen we mooie resultaten voor onze klanten. Wij gaan voor een persoonlijke benadering en delen graag de kennis die wij in huis hebben.
Zo kun je bij ons terecht voor verschillende SEO diensten: van een SEO audit en advies tot aan het uitbesteden van je linkbuilding en het laten schrijven van SEO teksten.

Ook bieden wij een training SEO aan, zodat jij vervolgens zelf aan de slag kan met het verbeteren van jouw online zichtbaarheid. 

SEO specialisten

De specialisten van Onder zitten voor je klaar om jou te helpen bij sterke zichtbaarheid en goede vindbaarheid in de zoekmachine.
Ons team bestaat uit SEO specialisten die meerdere jaren ervaring op hun naam hebben staan. Hierdoor zijn zij breed inzetbaar en kunnen zij antwoord geven op al je SEO vragen.

Kan jouw website wel een boost gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op om samen alles eens door te nemen.

Heb je vragen?

Neem contact op! :) wij helpen je graag verder met al je SEO vragen

SEO vraag stellen

Mis het niet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele SEO tip

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
 • Inzichten en tips op het gebied van SEO
 • Voor beginners en gevorderden
 • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
  best practices tot eigen cases
 • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.