SEO tekstschrijver

Copywriting voor SEO teksten

Een goede SEO tekstschrijver helpt je met prettig leesbare pagina’s die ook nog eens goed gevonden worden. SEO teksten schrijven is allang niet meer het verwerken van zoveel mogelijk zoekwoorden op je webpagina. Het gaat vooral om kwaliteit, om het beantwoorden van de vraag van je bezoeker, in heldere, prettige taal.

Toetsenbord typen

Wat zijn SEO teksten?

Een SEO tekst schrijven is allang niet meer het verwerken van zoveel mogelijk zoekwoorden op je webpagina. Het gaat vooral om kwaliteit, om het beantwoorden van de vraag van je bezoeker, in heldere, prettige taal. Een goede SEO tekstschrijver helpt je met prettig leesbare pagina’s die ook nog eens goed gevonden worden.

Ben je op zoek naar een SEO tekstschrijver?

Er zijn verschillende redenen om een SEO tekstschrijver in te schakelen. Bijvoorbeeld:

 • Je hebt tijdelijk capaciteit nodig om je SEO een boost te geven
 • Je team mist kennis en ervaring met het schrijven van SEO teksten
 • Je wilt de aanbevelingen uit een SEO audit laten uitvoeren

Bij ons kun je al je SEO teksten laten schrijven door een ervaren copywriter.

Copywriting voor SEO teksten

SEO zit in ons DNA en dat onderscheidt ons van een ‘gewone’ copywriter. We kijken breder dan alleen de pagina. Heb je bijvoorbeeld je zoektermen al in beeld? Hoe zit het met de structuur van je website? En hoe scoren je pagina’s op dit moment? Waar nodig, geven we extra SEO advies

Samen zorgen voor kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij SEO copywriting gaat het steeds meer om kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom schrijven we duidelijke teksten die de vragen van je bezoekers beantwoorden. Daar hebben we jouw input bij nodig. Samen zorgen we ervoor dat de tekst inhoudelijk klopt en past bij de tone-of-voice van jouw organisatie.

Wat voor resultaat SEO tekst kun je verwachten?

Je zal zien dat het effect van goede SEO teksten verder gaat dan alleen de vindbaarheid van je website. Bezoekers blijven langer op je site, komen vaker terug en doen eerder een aankoop of aanvraag. Hier kun je aan denken:

 • Betere vindbaarheid van je website in zoekmachines
 • Meer kennis over SEO teksten schrijven bij jouw marketeers
 • Duidelijke, vriendelijke teksten die aansluiten bij de vraag van je bezoeker
 • Minder bounces, meer conversie

SEO teksten laten schrijven

Laat je SEO teksten schrijven door onze ervaren SEO tekstschrijvers. We nemen je het werk uit handen. Ook het opleiden van je team behoort tot de mogelijkheden. We bieden een training SEO copywriting met een handige checklist. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Andere diensten

Heb je vragen?

Neem contact op! :) wij helpen je graag verder met al je SEO vragen

SEO vraag stellen

Mis het niet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele SEO tip

"*" geeft vereiste velden aan

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

Wij werken onder andere voor deze bedrijven

Word ook klant
peugeot

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
 • Inzichten en tips op het gebied van SEO
 • Voor beginners en gevorderden
 • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
  best practices tot eigen cases
 • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan