SEO abonnement

Doorlopend werken aan een optimale zichtbaarheid van je website in Google

SEO abonnement / pakket

De vindbaarheid van je website verbeteren is niet van de een op andere dag te realiseren. Het is een proces waar zorgvuldig aan gewerkt moet worden, om zo te zorgen voor de beste resultaten. Door middel van een SEO abonnement werk je in maandelijkse stappen naar de beste resultaten. Onze SEO specialisten zorgen ervoor dat er op de voor jouw business meest belangrijke zoektermen goede posities behaald worden.

Gratis Live SEO Analyse

Ben je benieuwd hoe je website er voor staat in Google? Vraag dan onze gratis Live SEO analyse aan!

SEO uitbesteden in de vorm van een abonnement of pakket

Werken aan de SEO van je website kan veel tijd in beslag nemen, het is niet iets wat je er even naast doet. Wil jij werken aan de organische vindbaarheid van je website? Besteed van de SEO werkzaamheden uit! Onze specialisten zitten klaar om je website te laten groeien in de zoekmachine.

SEO uitbesteden in de vorm van een abonnement of pakket

Onze SEO abonnementen en pakketten bestaan uit werkzaamheden die als doel hebben om de zichtbaarheid van je website in de zoekmachine te vergroten. Onderdelen in het SEO abonnement:

 • Zoektermanalyse: het uitgebreid analyseren van zoektermen die bij jouw producten of diensten horen.
 • Technische verbeteringen: verbeteringen om de crawlbaarheid en indexering van je website door de zoekmachine te verbeteren. Dit zijn verbeteringen die vaak in samenspraak met de webbouwer gedaan worden.
 • On-page SEO: het verbeteren van de inhoud van pagina’s om beter gevonden te worden op de zoektermen en het aanjagen van inspirerende content voor je doelgroep.
 • Linkbuilding: het verbeteren van je linkprofiel, om Google te laten zien dat je een autoriteit bent op een bepaald onderwerp.
 • Maandelijkse rapportage: het is belangrijk om resultaat te zien en dat laten we ook graag zien in onze maandelijkse rapportage. De nadruk ligt op organische traffic en bijbehorende omzet en/of leads. Daarnaast speelt het marktaandeel van een set zoektermen in Google ook een grote rol.

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en of we bij elkaar passen? Neem dan contact met ons op!

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

David de Jong

Marketing Manager Solarfields

De specialistische kennis en gestructureerde aanpak van Martijn en Ineke heeft Solarfields enorm geholpen met onze positionering in de (online) markt. Denk hierbij aan de wireframes van van onze website, de vindbaarheid van onze organisatie, de invulling van onze online campagnes en tips over het zoekgedrag van onze belangrijkste doelgroepen.

Edward Bartels

Eigenaar Klimate en Gloeilampgoedkoop

Altijd een meedenkende en professionele blik op onze SEO vraagstukken. Hiermee bereiken we een mooie en stabiele groei op ons SEO bereik, met als kers op de taart een nummer 1 positie voor een van onze belangrijkste zoekwoorden binnen 1 jaar na livegang van onze site!

Paulien Hooikammer

Marketing medewerker Camping Si-Es-An

Samenwerken met Martijn & Ineke ervaren wij als zeer prettig. Ze denken met je mee, hebben vele ideeën en zien de extra punten waar meer uit te halen valt. Wij zien onze marketing groeien in de overzichtelijke rapportages en kunnen op die manier prettig verder werken met een sterke basis achter de hand. Komen we er even niet uit? Martijn en Ineke hebben er een oplossing voor!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Wij werken onder andere voor deze bedrijven

Wordt ook klant
peugeot

OnderBouwing

We delen graag onze kennis en ervaring
 • Inzichten en tips op het gebied van SEO
 • Voor beginners en gevorderden
 • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
  best practices tot eigen cases
 • Een kijkje achter de schermen bij Onder