9+

SEO abonnement

Doorlopend werken aan optimale zichtbaarheid van je website in Google

SEO abonnement / pakket

De vindbaarheid van je website verbeter je niet van de ene op de andere dag. Het is een proces waar zorgvuldig aan gewerkt moet worden, om zo te zorgen voor de beste resultaten.

Door middel van een SEO abonnement werk je in maandelijkse stappen naar de beste resultaten. Onze SEO specialisten zorgen ervoor dat jij op de meest belangrijke zoektermen in jouw branche goede posities behaalt.

Door het uitbesteden van SEO werkzaamheden aan onze specialisten zorg je ervoor dat jouw website organisch groeit in de zoekmachines. Ons team staat klaar om met maandelijkse stappen jouw website naar de top te leiden.

Neem contact op!
SEO abonnement

Waarom kiezen voor ons?

 • Helder en vooruitstrevend advies
 • Transparante en klantgerichte aanpak
 • Resultaatgerichte strategieën voor meetbare groei

Gratis Live SEO Analyse

Ben je benieuwd hoe je website er voor staat in Google? Vraag dan onze gratis Live SEO analyse aan!

SEO uitbesteden in de vorm van een abonnement of pakket

Onze SEO abonnementen en pakketten bestaan uit werkzaamheden die als doel hebben om de zichtbaarheid van je website in de zoekmachine te vergroten. 

Welke taken biedt ons SEO Abonnement?

 • Zoektermanalyse: Wij voeren een uitgebreide analyse uit van de zoektermen die relevant zijn voor jouw producten of diensten
 • Technische verbeteringen: In samenwerking met webbouwers verbeteren we de crawlbaarheid en indexering van je site, dit is belangrijk voor de effectiviteit van de SEO strategie.
 • On-page SEO: We optimaliseren de inhoud van je pagina’s om beter te scoren op relevante zoektermen, terwijl we inspirerende content leveren voor je doelgroep.
 • Linkbuilding: We verbeteren je linkprofiel, dit helpt om Google te overtuigen van jouw autoriteit in je niche.
 • Maandelijkse rapportage: Wij bieden inzichtelijke rapportages die de groei in organisch verkeer, omzet, leads en marktaandeel van zoektermen tonen.

Wij gaan verder dan de basis!

Wij geven je al waardevolle tips en technieken in onze gratis SEO training waarmee je direct aan de slag kunt gaan: 

Maar, zoals je weet, is SEO een continu proces dat constante aandacht en aanpassing vereist. Wil je jouw SEO-strategie naar een hoger niveau tillen en consistent resultaat zien? Dan hebben we goed nieuws voor je. 

Onze SEO abonnementen bieden je een uitgebreide, continue ondersteuning en optimalisatie voor jouw website. Dit betekent dat je niet alleen de basis legt, maar ook een langdurige groei en zichtbaarheid in zoekmachines verzekert. Laten we samen kijken welk abonnement het beste bij jouw behoeften past.

Onze SEO Abonnementen/Pakketten

 • SEO Audit: Met onze SEO Audit identificeren we verbeterpunten voor zowel technische als inhoudelijke aspecten van je website.
 • SEO Teksten laten schrijven: Onze dienst SEO teksten laten schrijven zorgt ervoor dat je content niet alleen aantrekkelijk, maar ook SEO-geoptimaliseerd is.
 • Technische SEO: Wij verbeteren de technische aspecten van je website om de crawlbaarheid en indexering te optimaliseren. Meer informatie over Technische SEO.
 • SEO Migratie: Bij website verhuizingen bieden wij een naadloze SEO Migratie om je rankings te behouden.
 • Linkbuilding: Onze linkbuilding strategieën verbeteren je linkprofiel en verhogen je autoriteit in Google.

De toegevoegde waarde van SEO Bureau Onder

Bij SEO Bureau Onder zetten we ons in voor topkwaliteit SEO-diensten, een belofte die weerspiegeld wordt in onze klanttevredenheidsscore van een indrukwekkende 9.2 in de Fonk150. Onze klanten waarderen vooral onze diepgaande kennis, “kennis” wordt daarom ook vaak benoemd in onze Google Reviews. 

Wij begrijpen dat kennis macht is, vooral in de wereld van SEO. Mede daarom investeren we continu in het bijhouden en uitbreiden van onze expertise om ervoor te zorgen dat jouw website niet alleen vandaag, maar ook morgen en in de toekomst, uitstekend presteert in zoekmachines. 

We streven altijd naar langdurige samenwerkingen en partnerschappen, waarbij we langdurige impact maken op jouw online zichtbaarheid en succes.

Persoonlijk SEO advies en contact

Wil je meer weten over onze aanpak of een SEO Advies? Neem contact met ons op voor een persoonlijke benadering en ontdek hoe wij jouw online aanwezigheid kunnen versterken.

Wij nemen graag jouw website Onder de loep!

Heb je vragen?

Neem contact op! :) wij helpen je graag verder met al je SEO vragen

SEO vraag stellen

Mis het niet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele SEO tip

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
 • Inzichten en tips op het gebied van SEO
 • Voor beginners en gevorderden
 • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
  best practices tot eigen cases
 • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.