SEO abonnement

Doorlopend werken aan optimale zichtbaarheid van je website in Google

SEO abonnement / pakket

De vindbaarheid van je website verbeter je niet van de ene op de andere dag. Het is een proces waar zorgvuldig aan gewerkt moet worden, om zo te zorgen voor de beste resultaten.

Door middel van een SEO abonnement werk je in maandelijkse stappen naar de beste resultaten. Onze SEO specialisten zorgen ervoor dat er op de voor jouw business meest belangrijke zoektermen goede posities behaald worden.

Gratis Live SEO Analyse

Ben je benieuwd hoe je website er voor staat in Google? Vraag dan onze gratis Live SEO analyse aan!

SEO uitbesteden in de vorm van een abonnement of pakket

Werken aan de SEO van je website kan veel tijd in beslag nemen, het is niet iets wat je er even naast doet.
Wil jij werken aan de organische vindbaarheid van je website? Besteed dan de SEO werkzaamheden uit! Onze specialisten zitten klaar om je website te laten groeien in de zoekmachine.

Onze SEO abonnementen en pakketten bestaan uit werkzaamheden die als doel hebben om de zichtbaarheid van je website in de zoekmachine te vergroten. Onderdelen in het SEO abonnement:

 • Zoektermanalyse: het uitgebreid analyseren van zoektermen die bij jouw producten of diensten horen.
 • Technische verbeteringen: verbeteringen om de crawlbaarheid en indexering van je website door de zoekmachine te verbeteren. Dit zijn verbeteringen die vaak in samenspraak met de webbouwer gedaan worden.
 • On-page SEO: het verbeteren van de inhoud van pagina’s om beter gevonden te worden op de zoektermen en het aanjagen van inspirerende content voor je doelgroep.
 • Linkbuilding: het verbeteren van je linkprofiel, om Google te laten zien dat je een autoriteit bent op een bepaald onderwerp.
 • Maandelijkse rapportage: het is belangrijk om resultaat te zien en dat laten we ook graag zien in onze maandelijkse rapportage. De nadruk ligt op organische traffic en bijbehorende omzet en/of leads. Daarnaast speelt het marktaandeel van een set zoektermen in Google ook een grote rol.

Ben je benieuwd naar onze werkwijze en of we bij elkaar passen? Neem dan contact met ons op!

Heb je vragen?

Neem contact op! :) wij helpen je graag verder met al je SEO vragen

SEO vraag stellen

Mis het niet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele SEO tip

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
 • Inzichten en tips op het gebied van SEO
 • Voor beginners en gevorderden
 • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
  best practices tot eigen cases
 • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.