Wanneer heb ik SEO nodig?

Wanneer heb ik SEO nodig? Je kunt je beter afvragen wanneer je SEO niet nodig hebt! SEO is namelijk het fundament van jouw website. Het ondersteunt je marketingstrategie en is daarom heel belangrijk!

Mensen zoeken bedrijven, producten en diensten online via zoekmachines. Hierbij worden zoekwoorden gebruikt. De zoekmachine gebruikt die woorden om relevante websites te zoeken die antwoord geeft op die zoekvraag. En wil jij gevonden worden tussen al die zoekvragen, dan is het noodzakelijk dat jouw website gevonden wordt in de zoekmachine.

Heb jij jezelf wel eens het volgende afgevraagd?

  • Waarom wordt mijn website niet gevonden?
  • Waarom vallen de resultaten zo tegen?
  • Kunnen de kosten van de advertentie niet eens wat lager?

Dan is het tijd dat je aan de slag gaat met SEO en een SEO bureau inschakelt!

Er zijn allerlei situaties waarbij SEO van pas komt en wij hebben deze uitgewerkt. Wil je weten wanneer je SEO nodig hebt? Lees dan: 10 situaties waarin SEO van pas komt!

Dus, wanneer heb ik SEO nodig?

Als jij beter gevonden wilt worden in de zoekmachines! Beter gevonden worden betekend meer bezoekers en meer bezoekers leidt in de meeste gevallen tot een betere conversie.

We begrijpen dat SEO niet voor iedereen is weggelegd. Wij helpen je graag bij het verbeteren van je website op gebied van SEO en het uitwerken van een duidelijk plan met heldere doelstellingen. No-nonsense, helder en concreet!

SEO specialisten van Onder

De SEO specialisten van Onder zorgen ervoor dat alle verbeterpunten voor jouw website in kaart gebracht worden. Dit kunnen technische verbeterpunten zijn, maar ook content verbeteringen. Wij werken aan de organische vindbaarheid van jouw website. Door middel van o.a. de juiste zoektermen zorgen wij ervoor dat je zo goed mogelijk gevonden wordt in de zoekmachines.

Wij gaan aan de slag met een duidelijke SEO check. Hieruit geven wij jou een helder overzicht met aandachtspunten zodat jij concreet aan de slag kunt met het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website. Wij kunnen je helpen met het uitwerken van deze actiepunten, maar je kunt er ook zelf mee aan de slag gaan. Net wat jij het prettigst vindt.

Wil je weten welke diensten wij aanbieden of hoe wij jou kunnen helpen? Bekijk dan eens onze diensten!

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

David de Jong

Marketing Manager Solarfields

De specialistische kennis en gestructureerde aanpak van Martijn en Ineke heeft Solarfields enorm geholpen met onze positionering in de (online) markt. Denk hierbij aan de wireframes van van onze website, de vindbaarheid van onze organisatie, de invulling van onze online campagnes en tips over het zoekgedrag van onze belangrijkste doelgroepen.

Edward Bartels

Eigenaar Klimate en Gloeilampgoedkoop

Altijd een meedenkende en professionele blik op onze SEO vraagstukken. Hiermee bereiken we een mooie en stabiele groei op ons SEO bereik, met als kers op de taart een nummer 1 positie voor een van onze belangrijkste zoekwoorden binnen 1 jaar na livegang van onze site!

Paulien Hooikammer

Marketing medewerker Camping Si-Es-An

Samenwerken met Martijn & Ineke ervaren wij als zeer prettig. Ze denken met je mee, hebben vele ideeën en zien de extra punten waar meer uit te halen valt. Wij zien onze marketing groeien in de overzichtelijke rapportages en kunnen op die manier prettig verder werken met een sterke basis achter de hand. Komen we er even niet uit? Martijn en Ineke hebben er een oplossing voor!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Wij werken onder andere voor deze bedrijven

Wordt ook klant
peugeot

OnderBouwing

We delen graag onze kennis en ervaring
  • Inzichten en tips op het gebied van SEO
  • Voor beginners en gevorderden
  • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
    best practices tot eigen cases
  • Een kijkje achter de schermen bij Onder