9+

Wanneer heb ik SEO nodig?

Wanneer heb ik SEO nodig? Je kunt je beter afvragen wanneer je SEO niet nodig hebt! SEO is namelijk het fundament van jouw website. Het ondersteunt je marketingstrategie en is daarom heel belangrijk!

Mensen zoeken bedrijven, producten en diensten online via zoekmachines. Hierbij worden zoekwoorden gebruikt. De zoekmachine gebruikt die woorden om relevante websites te zoeken die antwoord geeft op die zoekvraag. En wil jij gevonden worden tussen al die zoekvragen, dan is het noodzakelijk dat jouw website gevonden wordt in de zoekmachine.

Heb jij jezelf wel eens het volgende afgevraagd?

  • Waarom wordt mijn website niet gevonden?
  • Waarom vallen de resultaten zo tegen?
  • Kunnen de kosten van de advertentie niet eens wat lager?

Dan is het tijd dat je aan de slag gaat met SEO en een SEO bureau inschakelt!

Er zijn allerlei situaties waarbij SEO van pas komt en wij hebben deze uitgewerkt. Wil je weten wanneer je SEO nodig hebt? Lees dan: 10 situaties waarin SEO van pas komt!

Dus, wanneer heb ik SEO nodig?

Als jij beter gevonden wil worden in de zoekmachines, dan is een SEO abonnement is iets voor jou! Beter gevonden worden betekend meer bezoekers en meer bezoekers leidt in de meeste gevallen tot een betere conversie.

We begrijpen dat SEO niet voor iedereen is weggelegd. Wij helpen je graag bij het verbeteren van je website op gebied van SEO en het uitwerken van een duidelijk plan met heldere doelstellingen. No-nonsense, helder en concreet! Wij voorzien jouw bedrijf graag van SEO advies. Een website migratie aanstaande? Dan helpen wij jou graag met de SEO migratie.

SEO specialisten van Onder

De SEO specialisten van Onder zorgen ervoor dat alle verbeterpunten voor jouw website in kaart gebracht worden. Dit kunnen technische verbeterpunten zijn, maar ook content verbeteringen. Wij werken aan de organische vindbaarheid van jouw website. Door middel van o.a. de juiste zoektermen zorgen wij ervoor dat je zo goed mogelijk gevonden wordt in de zoekmachines.

Wij gaan aan de slag met een duidelijke SEO check. Hieruit geven wij jou een helder overzicht met aandachtspunten zodat jij concreet aan de slag kunt met het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website. Wij kunnen je helpen met het uitwerken van deze actiepunten, maar je kunt er ook zelf mee aan de slag gaan. Net wat jij het prettigst vindt.

Wil je weten welke diensten wij aanbieden of hoe wij jou kunnen helpen? Bekijk dan eens onze diensten! Of vraag nu een SEO offerte aan.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over SEO? Kan je website een nieuwe impuls gebruiken?
Neem contact op

Onder ons

Team van SEO specialisten

Het team van SEO bureau Onder bestaat uit enthousiaste SEO specialisten die graag samen met jou voor het beste resultaat gaan.

Maak kennis met ons team

Deze klanten zijn ondersteboven van ons!

Renzo van Dongen

Renzo van Dongen

Digital content manager Peugeot

Of het nu over content of technische aanpassingen gaat, dat maakt niet uit. Martijn brieft dit op een hele heldere manier zodat dit lokaal of door ons hoofdkantoor in Frankrijk doorgevoerd kan worden. […] Sinds de start van onze samenwerking hebben we mooie resultaten behaald. Keep it up!

Marien van Stegeren

Eigenaar Kitcentrum

Wanneer je online onderneming groeit groeien de verwachtingen vaak ook, op elk gebied. Voor een groot gedeelte hadden we zelf de controle over SEO en de invulling hiervan. We kwamen er achter dat onze eigen “algemene blik” niet meer toereikend was en hebben daarom Bureau Onder ingeschakeld. Verrassend en helder. We hebben een fijne samenwerking opgebouwd, mede omdat Martijn  ook met regelmaat met Eline of Mariska (afhankelijk van de case) bij ons op kantoor komt wat voor ons erg waardevol is!

Marten Stellingwerf

Webmaster

Martijn en Mariska maken het SEO verhaal begrijpelijk voor de leek en denken graag met ons mee. Het is fijn dat er elke maand een persoonlijk contact moment is met een uitgebreide rapportage en de mogelijkheid om alles te doorspreken. Na enkele maanden is het Onder al gelukt om met enkele van onze webshop pagina’s de nummer 1 posities te verkrijgen op Google. Wij zijn zeer tevreden over Onder.

Mark Prummel

SEO Specialist Stella Fietsen

Sinds enkele jaren is Onder is een gewaardeerde partner van Stella. Martijn is mijn sparringpartner voor complexe SEO vraagstukken en het extra paar kritische ogen dat ons scherp houdt. Samen hebben we een mooie groei gerealiseerd in online zichtbaarheid, bezoekersaantallen en leads. Onder onderscheidt zich door haar korte communicatielijnen en vakkundigheid. Ze spreken onze taal: niet zeuren, maar aanpakken. Daar houden we van!

OnderBouwing

Mis geen enkele SEO tip
  • Inzichten en tips op het gebied van SEO
  • Voor beginners en gevorderden
  • Van experimenten tot ontwikkelingen bij Google en van
    best practices tot eigen cases
  • Een kijkje achter de schermen bij Onder

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.