SEO check

Hoe goed wordt de website van jouw bedrijf gevonden? En laat je hierin nog steken vallen? Dat is een lastige vraag, waar niet zomaar antwoord op te geven is. Veel ontwikkelaars maken gratis tools die je zogenaamd het antwoord geven, maar voor een écht antwoord heb je onze SEO-audit nodig. Na de SEO-check heb je namelijk een helder overzicht van de aandachtspunten en kun je concreet aan de slag met het verbeteren van de vindbaarheid van je website. Met of zonder onze hulp.

Om je website succesvol te houden, is het noodzakelijk dat hij goed zichtbaar blijft. Wij ondersteunen je met regelmatig advies op het gebied van search engine optimization (SEO).

De SEO-audit geeft je een helder overzicht van de aandachtspunten. Hiermee kun je concreet aan de slag met het verbeteren van de vindbaarheid van je website.

De technische staat van je website is de fundering voor je vindbaarheid in de zoekmachine. En dat wordt helaas vaak over het hoofd gezien. Wij helpen je graag bij het spreken van de juiste taal via diverse online kanalen. Daarbij gebruiken we toepassingen vanuit het perspectief van zowel webbouwer als marketeer.

Geen aandacht voor SEO bij een nieuwe website of redesign van een website resulteert vaak in een flinke dip qua organisch verkeer. Zonde! Een gedegen SEO-migratie zorgt voor behoud en zelfs verbetering van het organisch verkeer.

Wat heb je aan al die bezoekers als ze niet overgaan tot actie? Conversie, in de vorm van omzet of leads, is de meest belangrijke factor in de meeste websites. Omdat SEO en conversieoptimalisatie zo nauw met elkaar verbonden zijn, denken we daarom graag mee over hoe we de conversie op je website kunnen verhogen.

Online marketing is een vakgebied dat constant in beweging is en bovendien in grote mate gebaseerd is op trends. Onze trainingen zijn afgestemd op de wensen en eigenschappen van jouw bedrijf en team. Van basis SEO tot advanced SEO en van een introductie over online marketing tot online marketing 3.0. 

Waarmee kunnen we je helpen?

Samen maken we je website vindbaar. Op de juiste plek, met de juiste zoektermen.

Testimonials

Wat onze klanten vertellen

Trots!

We werken onder andere voor:

OnderBouwing: schrijf je in!

Regelmatig SEO kennis en nieuwtjes in je mailbox ontvangen? Abonneer je op onze SEO onderbouwing!