Online vindbaarheid is niet meer weg te denken binnen jouw marketingstrategie. Check daarom regelmatig hoe het ervoor staat. Komen de doelen van je bedrijf nog overeen met wat je ziet? Heb je de gewenste positie in zoekmachines? Of ben je op zoek naar ondersteuning van jouw (online) marketingafdeling voor advies over SEO? Onder verbetert de vindbaarheid van je website. In verschillende stappen zorgen we ervoor dat jouw website succesvoller wordt.


SEO-audit

De SEO-audit geeft je een helder overzicht van de aandachtspunten. Hiermee kun je concreet aan de slag met het verbeteren van de vindbaarheid van je website.


SEO-advies

Om je website succesvol te houden, is het noodzakelijk dat hij goed zichtbaar blijft. Wij ondersteunen je met regelmatig advies op het gebied van search engine optimization (SEO).


Technische SEO

De technische staat van je website is de fundering voor je vindbaarheid in de zoekmachine. En dat wordt helaas vaak over het hoofd gezien. Wij helpen je graag bij het spreken van de juiste taal via diverse online kanalen. Daarbij gebruiken we toepassingen vanuit het perspectief van zowel webbouwer als marketeer.


SEO migratie (bij een nieuwe website)

Geen aandacht voor SEO bij een nieuwe website of redesign van een website resulteert vaak in een flinke dip qua organisch verkeer. Zonde! Een gedegen SEO-migratie zorgt voor behoud en zelfs verbetering van het organisch verkeer.


SEO & conversie

Wat heb je aan al die bezoekers als ze niet overgaan tot actie? Conversie, in de vorm van omzet of leads, is de meest belangrijke factor in de meeste websites. Omdat SEO en conversieoptimalisatie zo nauw met elkaar verbonden zijn, denken we daarom graag mee over hoe we de conversie op je website kunnen verhogen.


SEO-training

Online marketing is een vakgebied dat constant in beweging is en bovendien in grote mate gebaseerd is op trends. Onze trainingen zijn afgestemd op de wensen en eigenschappen van jouw bedrijf en team. Van basis SEO tot advanced SEO en van een introductie over online marketing tot online marketing 3.0. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden!Waarmee kunnen we je helpen?

Samen maken we je website vindbaar. Op de juiste plek, met de juiste zoektermen.