SEO uitbesteden aan SEO bureau Onder

Onder SEO Conversie optimalisatie

Tijd steken in SEO is het geld dubbel en dwars waard. Vrijwel niemand klikt door naar de 2e pagina op Google. Daar wil je dus niet staan! Maar heb jij geen tijd voor SEO? Of heb je er geen zin in omdat jij je liever bezig houdt met andere zaken? SEO uitbesteden is een logische stap voor jou! 

Terwijl jij je bezighoudt met jouw expertise, zullen wij ons storten op het verbeteren van jouw posities. Want jouw expertise wil je delen met de wereld!

Wat is SEO?

Met SEO (zoekmachine optimalisatie) optimaliseer je jouw website voor jouw bezoekers en voor de zoekmachines. Hierdoor verkrijg je hogere posities in de zoekmachines. Posities met zoektermen die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Hogere posities betekent meer bezoekers op jouw website. En het mooie is dat je voor deze bezoekers niet hoeft te betalen!

SEO uitbesteden loont!

SEO is onmisbaar voor ieder bedrijf. Als je niet bovenaan staat in de zoekmachines, loop je als bedrijf veel bezoekers mis en daarmee ook omzet. Om goed te scoren in de zoekmachine zul je SEO moeten inzetten. Het resultaat van SEO optimalisatie laat vaak even op zich wachten, maar dan krijg je er wel een langdurig resultaat voor terug. Hiermee behaal je namelijk meer relevante bezoekers en conversies. We gaan doelgericht aan de slag om de strijd aan te gaan met je concurrenten.

SEO uitbesteden of zelf doen

Zelf aan de slag met SEO behoort zeker tot de mogelijkheden. Op het internet is veel te vinden over SEO en hoe je er zelf mee aan de slag kunt gaan. Daarmee kom je al een heel eind. Maar vaak is er expertise en tijd nodig om SEO op orde te krijgen en te houden. Het is namelijk nooit af. Om je resultaten te behouden, moet je er mee bezig blijven, je concurrenten in de gaten houden en je resultaten blijven monitoren.

Het houdt niet op bij een mooie landingspagina schrijven. Ook houdt het niet op bij content, maar is techniek ook erg belangrijk. Die kennis heeft niet iedereen in huis. Onze SEO specialisten weten hoe ze je resultaten moeten omzetten in een duidelijk en helder plan om jouw doelen te behalen.

Wil je weten hoe jouw website er momenteel voor staat? Wij voeren graag een quickscan voor je uit zodat je kunt bekijken of SEO uitbesteden iets voor jou is!

De SEO specialisten van Onder

SEO bureau Onder heeft een passie voor SEO, goede resultaten en groei. Wij werken aan het behalen van doelen en de beste posities voor onze klanten. En betere posities betekent meer bezoekers en meer omzet! SEO uitbesteden? Wij gaan aan de slag met:

  • Zoektermanalyse: 0 meting
  • Technische check
  • Content plan
  • Linkbuilding
  • Rapportages en monitoring

Zoektermanalyse

Wanneer jij je SEO wilt uitbesteden, is een van de eerste dingen die wij doen een zoektermanalyse. Dit is een 0-meting om te bepalen wat de huidige positie is van jouw website. Vervolgens bekijken we welke zoektermen passen bij jouw product of dienst. De zoektermanalyse van de belangrijkste zoektermen geven inzicht in het zoekgedrag van jouw doelgroep. We gebruiken hiervoor verschillende tools om de juiste zoektermen te bepalen. Hierbij letten we op zoekvolume en concurrentie. Zijn er bijvoorbeeld zoektermen waar je nog niet op scoort, maar die wel relevant zijn? Dan nemen wij dit op ons advies.

Technische check

Bij de technische SEO kijken wij naar de technische staat van jouw website. Dit is wat complexer waarbij we vaak in overleg gaan met de klant en webbouwer om de actiepunten uit te voeren.

Bij de technische check zijn een aantal belangrijke punten die we altijd meenemen:

  • Crawlbaarheid: We bekijken of alle relevante pagina’s te vinden zijn door de crawlers. Is er een goede sitemap? Zijn de robots.txt bestanden in orde? Ook kijken we naar redirects en of er 404 pagina’s zijn.
  • Indexeren content: Er zijn verschillende manieren om je content op de website goed ‘leesbaar’ te maken voor crawlbots. Wij checken of dit in orde is.
  • Structured data: Het typeren van bepaalde content voor de crawlbots. Het is markup die aan de broncode van je pagina wordt toegevoegd. Met de informatie in de structured data kan een zoekmachine een preciezer antwoord geven aan de zoeker.

Contentplan

Goede content is super belangrijk voor SEO. In het contentplan bekijken we welke pagina’s verbeterd moeten worden. Of welke pagina’s er juist nog ontbreken en toegevoegd moeten worden. Dit doen we aan de hand van zoektermen die naar voren zijn gekomen uit de zoektermanalyse. Uiteraard doen we dit in overleg.

Linkbuilding

Waardevolle links verbeteren de vindbaarheid van jouw website. Daarom kijken we ook naar je linkprofiel. Backlinks van andere websites zijn belangrijk. Het geeft de populariteit aan van jouw website. Het gaat hierbij om kwalitatief goede links. De site waarop de backlink geplaatst wordt, is belangrijk. Deze moet namelijk betrouwbaar zijn en deze moet raakvlak hebben met jouw vakgebied. We kijken hoe het er momenteel voor staat met jouw backlinks en bekijken ook hoe het verbeterd kan worden.

Rapportage en monitoring

In overleg bepalen we hoeveel uren we zullen besteden per maand aan de verbetering van jouw SEO. We maken maandelijkse rapportages waarin we de voortgang bespreken. Hieruit bekijken we wat vervolgens de vervolgstappen zijn.

Open, eerlijk en een duidelijke aanpak
Resultaat, daar draait het natuurlijk om bij het uitbesteden van SEO. Bekijk eens een aantal van onze cases zodat je een beeld krijgt van de resultaten die wij al behaald hebben.

De kosten van SEO uitbesteden

SEO is eigenlijk altijd maatwerk. Samen in overleg zullen we bepalen wat jouw doelstellingen zijn en wij kijken vervolgens wat daarvoor nodig is. Uiteraard maken we duidelijke afspraken en doen we niets zonder te overleggen. Of het nou om een eenmalig SEO project gaat of het afsluiten van een SEO abonnement met maandelijkse rapportages. Het is beide mogelijk.

SEO uitbesteden voor wie?

Van lokale ondernemer tot een groot en landelijk bedrijf. SEO is voor alle bedrijven belangrijk. Bij SEO bureau Onder werken we voor verschillende soorten bedrijven. Alles is dus mogelijk! Ook bij conversie optimalisatie kunnen wij helpen.

SEO uitbesteden is dus een goede keuze als je wilt focussen op je bedrijf en niet wilt nadenken over zaken als websitesnelheid, je autoriteit of linkprofiel. SEO ondersteunt je hele marketingmix! Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op en we plannen een vrijblijvend gesprek in!

Scroll to Top

Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden.