SEO marketing

Onder SEO Conversie optimalisatie

Optimaliseer je website zodat hij zo hoog mogelijk verschijnt in de zoekresultaten. Dat is de basis van SEO (zoekmachine optimalisatie). Maar hoe kun je SEO marketing nu echt goed inzetten? Hoe zorg je ervoor dat je zo hoog mogelijk in de resultaten komt te staan en daar ook blijft staan?

SEO kan best ingewikkeld zijn.  Wij kunnen jou helpen bij jouw SEO marketing! Samen bouwen we aan de vindbaarheid van jouw website en streven we naar de beste resultaten.

Duidelijk SEO advies waar je wat mee kunt!

Sta jij op pagina 2 of verder?

Kijk jij wel eens naar de belangrijkste zoektermen van jouw website? En ben je dan tevreden over jouw organische positie in de zoekresultaten?

Iedereen die het internet gebruikt, doet dit eigenlijk op dezelfde manier. Heel voorspelbaar dus. Het maakt niet uit wat je op het internet zoekt, we kijken vrijwel nooit verder dan pagina 1 binnen de zoekresultaten. Jouw doelgroep en jouw potentiële klanten dus ook niet.

De basis van SEO marketing

Ben jij niet tevreden over jouw positie in de zoekmachine? Neem dan jouw website eens goed onder handen en begin bij de basis van SEO:

Het creëren van relevante content:
Geef antwoord op de zoekvraag van jouw website bezoeker. Gebruik relevante zoektermen en optimaliseer je pagina voor de zoekmachines.

Techniek:
Het zorgen voor een zo toegankelijk mogelijke website voor zoekmachine bots. Ga aan de slag met de snelheid van je website en zorg dat je website mobielvriendelijk is. 

Autoriteit:
Het uitbouwen van autoriteit in de vorm van backlinks. Google hecht waarde aan autoriteit en betrouwbaarheid. Het verkrijgen van backlinks van relevante bedrijven kan bijdragen aan je linkprofiel en daarmee je organische posities. Want krijg jij backlinks van betrouwbare bedrijven? Dan stijgt jouw autoriteit.

Wil je weten hoe jouw website ervoor staat? Vraag dan een gratis SEO quickscan aan!

Investeren in SEO marketing

SEO marketing zorgt op de lange termijn voor goede resultaten en hogere organische posities. Het voordeel hiervan is dat je online vindbaarheid blijvender is en niet afhankelijk van een advertentiebudget. Zoekmachine optimalisatie kun je dus zien als een goede marketinginvestering voor de langere termijn. Wanneer je goede topposities hebt bereikt, blijf je lang van de voordelen profiteren (met enig onderhoud uiteraard). 

Het kan soms even duren..
Aan de slag met SEO betekent niet stijging binnen een week. Er zijn veel factoren die hier invloed op hebben. De SEO werkzaamheden doorvoeren kost tijd, net als indexatie door Google. Maar ook factoren als zoekvolume, concurrentie, branche en de technische staat van je website hebben invloed op de posities. Maar dan heb je ook wat! 

Wanneer jouw website met relevante zoektermen binnen de top 5 posities staat, zal dit voor een aanzienlijke toename in website bezoekers zorgen. En dat is wat we natuurlijk willen! 

Onder en SEO marketing

Bij Onder hebben wij de kennis in huis om jouw online vindbaarheid te verbeteren! Onze SEO specialisten ondersteunen je op het gebied van zoekmachine optimalisatie, de bouwsteen van een goede online marketing inzet. SEO, daar zijn wij bij Onder goed in:

  • Hogere posities in de zoekmachines
  • Een betere zichtbaarheid
  • Meer website bezoekers
  • Uiteindelijk meer klanten en aankopen

Hulp bij SEO

We begrijpen dat SEO ingewikkeld kan zijn. Daarom helpen wij je graag. Dat kan op allerlei manieren. Van een eenmalige SEO audit, tot het doorvoeren van technische aspecten en maandelijkse rapportages. Samen bouwen we aan betere resultaten! In overleg kijken we graag samen met jou wat het beste traject is. Hierin maken we duidelijke afspraken over kosten, doelen en rapportages.

Kijk gerust eens bij onze diensten of neem contact met ons op! We helpen graag.

Scroll to Top

Deze website gebruikt cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden.